Влез

View Full Version : Загубена кауза или не

arthord
06-24-2010, 10:25
здр имам един мн гаден проблем и просто се чуда вече какво да направя и реших и до тук да стигна за да попитам за мнение . Става дума за това че има едно момиче което толкова много ми е влязла под кожата че вече немога да спя да ям и само за нея мисля а това чувство ми е много чуждо защото просто никога не съм бил много по сериозните взаимоотношения и не ми е пукало воабще , но сега това момиче ме оплете в ебати паяжините ... засякохме се на 1 парти и се забихме излязохме след това да се видим пихме по кафе ала бала и се разхождахме ацки много на сам натам като през цялото време всичко беше супер но изведнъж тя ми каза нз какво очакваш от мен и аз такъв се постреснах защото доста рязко го каза но аз си замълчах и след 2 дни се чухме и аз поисках да ми обесни какво значеше това и тя ми каза че обичала още бившия си искала много да го забрави но неможела не била толкова силна нз какво ... и сега съм супер изтощен искам го това момиче страшно много просто го осещам че е това което съм търсил , но подяволите какво да направя как да постъпвам за да спре тя да мисли за него и да погледне към мен .. има интерес виждам го но ми се дърпа ... ;( моля даите ми някакви съвети защото се съсипвам вече

BlueFace
06-24-2010, 10:31
Виждам ,че и за българския език вАобще не ти е пукало ... :?

Еми може да спреш да се държиш като 14 годишна кифла и да излезеш от филма :? ... Има толкова много момичета , намери си друга ;)

arthord
06-24-2010, 10:34
забелязах ... смятаи колко съм зле ами ако не искам друга ами само нея ...

MissChocolate
06-24-2010, 10:36
Съгласна съм с BlueFace.
Сред толкова много момичета, ти си се хванал като удавник за сламка в една моментна забивка..
И ти мъж ли си или някакво подобие? "Не мога да спя,да ям и само за нея мисля" - просто се лигавиш.
Момичето ти го е казало направо. Обича бившия си, а ти си просто за малко. Не значиш нищо. Примири се.

DaemonBoy
06-24-2010, 10:39
Риби много в морето, приятел. ;) Time heals everything.

Paramour
06-24-2010, 10:47

Еми може да спреш да се държиш като 14 годишна кифла и да излезеш от филма :? ... Има толкова много момичета , намери си друга ;)
+1! 8-)

arthord
06-24-2010, 10:49
mxm зн ли прави сте да си ***** какво съм седнал да се жалвам заради пичка не си заслужава

MissChocolate
06-24-2010, 10:52
Сега пък е нищо и никаква ПИЧКА. :shock:
Вие,повечето от днешните момчета, сте страшно смотани същества.

ivcheto0o
06-24-2010, 11:12
Нямаш шанс,откажи се....

arthord
06-24-2010, 11:16
знаеш ли знам от какво има нужда това момиче и мога да и го дам но просто и знам как ще свърши всико на края че аз ще гриза дръвцето. то тяхното е ходили са 2 години сега се събират късат защото на момчето му се е*** врътне си я и посля я заебава пак а тя това не го осъзнава което Е СУПЕР ТЪПО ...

fireball121
06-24-2010, 11:28
не се отказвай...дай и малко време..нормално е да не иска веднага да се впуска във връзка...излизайте..говорет� � си..ако тя те хареса постепенно ще станат нещата...ако не може да останете приятели...но не се дръж грубо, защото тя не е виновна че има чувства

arthord
06-24-2010, 11:32
ам това и ще направя запитах тук защото исках да чуя мнението и на вас примерно на ако някои е бил в същата ситуация да даде съвет :)

LoVe3e
06-24-2010, 11:32
Честно казано не знам как да ти помогна и какав савет да ти дам... Според мен има много момичета който със сигурност може да са нещо повече от нея такаче какво си се отчаял толкова .. Ако наистина я харесваш много тогава и обясни, че може да излизате да се виждате обясни и , че я харесваш и искаш да си с нея въпреки това, че тя обича бившия си е обича го ама и е бивш нали?

arthord
06-24-2010, 11:43
eми то при мен си личи от километри и момичето сама забеляза че и харесвам , пък и аз сам и казах че ще направя всичко по силите си за да и помогна да го забрави този кретен лошото е че момичетата не ги разбриам по някога ходят с някои обичат се там нали обаче идва края и те реват нз кво обиждат и уж намразват бившия си добре защо този човек се връща за малко колкото да им се подигреае едвали не като я мине и пак я заебава като парцал защо го правите .... тя е така

jimei
06-24-2010, 15:54
Сега пък е нищо и никаква ПИЧКА. :shock:
Вие,повечето от днешните момчета, сте страшно смотани същества.

И твоя пол не е непорочен :?

Vasoto129
06-24-2010, 17:15
Тя щом си има чувства още,можеш само да се радваш за нея,а колкото до тебе не е единствената. :) :) :)

mincheto
06-25-2010, 06:25
Не се отказвай.Покажи и другият какъв кретен е,и че не я заслужава, а ти я обичаш.Като за начало и купи букет от червени рози, и бонбониера във формата на
:smt007

WrongLife
06-25-2010, 06:46

От правотата на горното изречение, долното се обезмисля.

BlueFace
06-25-2010, 08:40
^ Знам аз ама нали трябва да се постне някакъв съвет ;)

П.П. обезСмисля :P : 8-)

woshata
06-25-2010, 08:48
Само ти можеш да си прецениш дали си заслужава или не. По сигурността в думите и, по тона, по погледа, когато е била с теб, трябва да се забелязват детайлите, не само чутите думи - те не винаги означават това, което чуваш. И отделно съм потресена как всички в тоя форум, независимо в коя тема, отговарят за всичко- ОТКАЖИ СЕ.. и това, ако са хора..

FromAutumToAshes
06-25-2010, 09:41
може и да е първата, но помни му думата - няма да е последната ;)