View Full Version : Имам криви пръсти !
Кутрето и Безименния пръст са ми криви още когато сам се родила.Мама и такто са ме водили на лекар като съм била по малка и лекаря е казал че ми няма нищо.Но аз се срамувам от това !!!
Да не ти пука... никой не е перфектен...
TykaSePisheNick
06-24-2010, 18:42
И на мене безименния ми е крив, само че на крака..Интересно, обаче пръстите ми така са се деформирали, че да направят място на кривия :lol:
Тоест кутрето ми някак е загладено, там откъдето минава безименния..Странна работа 8-)
batkodoki
06-24-2010, 21:33
Кутрето и Безименния пръст са ми криви още когато сам се родила.Мама и такто са ме водили на лекар като съм била по малка и лекаря е казал че ми няма нищо.Но аз се срамувам от това !!!
споко!
с времето - рано или късно на всички ни се изкривяват
Благодаря ви много ! :) :smt058
Red_Hair
06-25-2010, 15:01
м не че нещо но все пак искам да спомена че кривите пръсти са чест симптом за сърдечен порок.няма да е лошо да поразпиташ бабите и дядовците си дали имат такива и дали вече мъртвите(ако има такива) са умрели от това
Foreverbg
06-25-2010, 17:34
м не че нещо но все пак искам да спомена че кривите пръсти са чест симптом за сърдечен порок.няма да е лошо да поразпиташ бабите и дядовците си дали имат такива и дали вече мъртвите(ако има такива) са умрели от това
ОМГ :lol: Не вярвам да се умира от едни криви пръсти, най-много артрит...
ПП. И моите са малко криви :D
ImmortalSportFreak
06-25-2010, 17:59
м не че нещо но все пак искам да спомена че кривите пръсти са чест симптом за сърдечен порок .няма да е лошо да поразпиташ бабите и дядовците си дали имат такива и дали вече мъртвите(ако има такива) са умрели от това
..ама от сърдечен порок се умира.
Red_Hair
06-25-2010, 18:01
ПП. И моите са малко криви :D
алкохолик такъв казвам че са симптом за сърдечен проблем от който се умира не че се умира от тях
Абе не може всеки човек да е изряден. Няма перфектни хора. Моите палци на краката са криви и ходих на доктор. Дадоха ми едни шини, пластмаски, и сега ги нося само през нощта. За сегя няма никва полза :?
хаха и моите са криви,но пъка са далгии :P .Кво ти пука че са криви :)
GoTiNiA29
06-26-2010, 20:38
Кфо ти пука не всички сме перфектни :wink:
Пука ми защото ме е срам от това !!!! :lol: :smt073 :smt073 :smt073 :smt073 :smt073 :smt073 :smt073
една приятелка каза че ще ходи на лекар да и ги счупат и направят всичките прави(неможах да го обясня) но на нея всичките пръстчета и бяха криви :o
кой пък ще ти гледа пръстите .. :-o
BlackEyedPeas
06-30-2010, 21:42
Аз пък имам една приятелка, на която палеца на ръката и е по-дебел от нормалното, но нейното си е наследство от майка й, но както прочетох един по-ранен пост - Няма перфектни хора!
и моите се криви и чак са ми симпатични щото са си само мои и никой няма като моите,пък и не са зверски криви,че да ми пречат в някакъв вид работа.
отрежи ги
denica28
07-05-2010, 09:32
и мойте на краката са криви... спокойно нормално е :) :)
JackSparrow
07-06-2010, 08:47
моите пък като бях малък се чупеха много лесно, поне двайсетина пъти съм си чупил пръсти.. и са ми доста криви, после баскетбола все едно ги изправи.. :-D
ivon doncheva
02-03-2012, 19:14
аз също имам такъв проблем..на едната ми ръка пръстите са си прави, а на другата са по различни..по криви...ии това ме дразни много..аз съм на 14 години и родителите ми казват , че пръстите се развиват най-малко до 18 годишна възраст и щели да се оправят...но си мисля че това няма да стане и ми е много гадно,че на едната са ми праввии а на другата крисви ..:( ;(