View Full Version : С гадже на море
:P ехооо
Искам да развъртим една дискусия относно ..->с гадже на море..
Предстои ми да изживея такова море, живот и здраве..и аз предполагам си имам моите страхове.Въпросите ми са насочени относно поведението и взаимоотношенията по време на морето и след него,как се развиха..към по-хубава и дълбока връзка или голите мацки и пичове от дискотеките и плажа,постоянните заглеждания (ако е имало такива) съсипаха част от вашата <магия>..ИНтересно ми е как се живее 7-10 дни с гадже при положение ,изкушаващите неща,които предлага една такава обща почивка.Ако искате и не ви мързи ще се радвам на истории за вашите морета с интимните ви половинки :) и някой ако се сеща нещо още,моля да допълва !
XTREMEFREERIDE
06-24-2010, 15:23
Не съм била на море с приятеля ми, но предполагам, че много зависи от отношенията ви до момента. Ако държите един на друг, ако сте лудо влюбени, ако дори се обичате, едно такова преживяване би било на 100% полезно. Само си представи.. 10 дена с човека, който ти липсва дори при един ден раздяла. Могат да бъдат 10 незабравими дни, но зависи как ще си изиграете картите. И двамата.
DarkGirll
06-24-2010, 16:43
Не съм била на море с приятеля ми, но предполагам, че много зависи от отношенията ви до момента. Ако държите един на друг, ако сте лудо влюбени, ако дори се обичате, едно такова преживяване би било на 100% полезно. Само си представи.. 10 дена с човека, който ти липсва дори при един ден раздяла. Могат да бъдат 10 незабравими дни, но зависи как ще си изиграете картите. И двамата.
Съгласна съм ;-)
SmilezZz
06-24-2010, 18:16
Това какво може да стане,зависи от вашите отношения !! Ако държите един на друг - няма да има "заглеждания" и разваляне на вашите отношения..И може това да доведе до наистина сериозна връзка..
Това какво може да стане,зависи от вашите отношения !! Ако държите един на друг - няма да има "заглеждания" и разваляне на вашите отношения..И може това да доведе до наистина сериозна връзка..
++++Eeeх ако аз можех да съм с Него на море :(
mArMaLaDkA
06-24-2010, 19:09
Нямаше как да не си дам компетентното мнение и да не кажа, че въпросните ъъ... изкушения ги има навсякъде, да не е само на морето т'ва.
Не виждам какъв е смисълът да ходите на почивка заедно, като всеки ще си прави, каквото иска. Голяма връзка ще да е, щом половинката ти би се разколебала в чувствата си при гледката на първата срещната, разхождаща се без горнище.
bilqnavod
06-24-2010, 21:54
DISASTER!!! :D :D :D PLEASE JUST DON'T :D :D :D
mincheto
06-25-2010, 05:29
Аз немога и 3 дни да живея под 1 покрив с дългогодишния ми приятел. Само се караме, аз съм страшно ревнива. Пък не си представям 10 дни с него под 1 покрив...имам проклет характер, в допълнение той си прави каквото си поиска и знае,без дори да се допита до мен ,да верно ,че го обичам много ,но май скоро ще се разделям с него.
:D 8-)
BlueFace
06-25-2010, 08:36
Заглеждания винаги ще има ,но това не означава ,че не те обича или не държи на теб 0о .... Не мисля ,че 10 дни на море биха повлияли на отношенията ви ;) Ходете и се кефете :)
krem4et0
06-25-2010, 08:52
Аз немога и 3 дни да живея под 1 покрив с дългогодишния ми приятел. Само се караме, аз съм страшно ревнива. Пък не си представям 10 дни с него под 1 покрив...имам проклет характер, в допълнение той си прави каквото си поиска и знае,без дори да се допита до мен ,да верно ,че го обичам много ,но май скоро ще се разделям с него.
Какъв ти беше зорът да забременяваш от него тогава?
Хубаво е с гадже на море. Дано да имаме финансова възможност да отидем, че сега джобът ни се поскъса. Поне ще сме при сестра ми и няма да плащаме спането. Нямам търпение :)
Миналата година бяхме и на планина, и на море заедно. По 1 скарване и двата пъти имахме, но за глупости, а иначе за това време се карахме поне по 3 пъти. Изкарахме си супер. Не се притеснявам от изневери и подобни неща. Поводи за ревност нямам, както и не давам.
Ако се обичате и нещата между вас вървят добре,морето и дните,прекарани заедно само ще укрепят връзката ви.
Ако нещата са започнали да накуцват - това може да е повод да се разделите окончателно.
Аз бях с моя за 4 дена в София (така де,3 дена и малко) и това само ни помогна да заздравим отношенията ни :) Сега ни предстои ходене на палатки и на море ... :)
Що се отнася до заглежданията - к'во лошо има да се загледа?!Ние с моя често обсъждаме хората 8-) Минава някоя мацка и аз "Еее тая има супер готини крака",а той "Абе я виж,какъв кон е!!!Ти си по-хубава" :D :D :D
mincheto
06-25-2010, 08:57
Какъв ти беше зорът да забременяваш от него тогава?
Хубаво е с гадже на море. Дано да имаме финансова възможност да отидем, че сега джобът ни се поскъса. Поне ще сме при сестра ми и няма да плащаме спането. Нямам търпение :)
Миналата година бяхме и на планина, и на море заедно. По 1 скарване и двата пъти имахме, но за глупости, а иначе за това време се карахме поне по 3 пъти. Изкарахме си супер. Не се притеснявам от изневери и подобни неща. Поводи за ревност нямам, както и не давам.
Разбрах чак преди 2 месеца, че съм бременна. И нямаше как да го махна,аз питах.
Така, се случи..
SolemnityOfDeath
06-25-2010, 09:56
Предполага се, че като сте заедно, ще е яко. Повече конфликти може би ще има, 'щото всеки може да има различни капризи и желания и може да се поизострят страните, но пък си заслужава принципно.
Мен това лято евентуално ще ми бъде първо море с приятелка, преди това не съм ходил ;р
Офтопик, нали съм модератор, да поспамя :)
Кремче, къде е сестра ти? В смисъл - в кой град?
EnigmaticSmile
06-25-2010, 11:24
С нея ли ще ходиш на море ;p?
та,ходил съм 1-2 пъти... леко се карахме,защото секи иска да направи различно,но си заслужава..отидохме навсякъде,направихме сичко и си изкарахме чудесно ^^,та не се притеснявай.. заглеждания има,ама ако те обича..спокойно :)
досега не съм била с приятел на море, но на този етап от живота ми бих отишла само с приятели..
С нея ли ще ходиш на море ;p?
Нещо против girl/girl relationship? :D
BiGBaDWolF
06-25-2010, 11:38
Ако се обичате другите няма да ви правят никакво впечатление ..
krem4et0
06-25-2010, 12:49
Стана ти градска-Варна :D Август ако си там, може да се запознаем :)
Там съм, няма къде да ходя :)
mrfahrenheit
06-25-2010, 21:02
Със сигурност е по-добре ,отколкото с налична приятелка ,която не е с теб на морето!Ей това вече е ад ,ако си верен и сериозен естествено!
Vasoto129
06-26-2010, 06:18
Не се притеснявай съвсем нормално е,неможе от целия плаж някъде да не му иде погледа,важното е че си с него и най-дпбре поговорете на тази тем че ти е неприятно.УСПЕХ :) :) :)
ReachlessGirl
06-26-2010, 08:24
До сега не съм ходила с приятел (гадже) на море и ми се иска да отидем тази година (макар и за малко) .. честно казано не вярвам да си развалим отношенията, напротив ..
Колкото до заглеждането .. при него липсва (или поне аз не съм го хващала!) ..