Влез

View Full Version : Майка ми...!

sToyAncHo
06-24-2010, 15:27
Майка ми е един страхотен човек, НО винаги се караме за глупости.Имам чувството, че ме мрази.Всеки ден сме скарани за нещо, пък тати винаги взема нейната страна.Моля ви помогнете ми, защото това ми влияе психически много и всеки ден не съм на кеф и ми е смачкано настроението заради нея :( :smt014

sToyAncHo
06-24-2010, 15:43
Забравих да благодаря предварително за отговорите и отделеното внимание :)

BiGBaDWolF
06-24-2010, 15:56
Не се карай с нея не и обръщай внимание и ще разбере че не е права :)

sToyAncHo
06-24-2010, 16:28
нчма да се получи, защото ако н еи обръщам внимание и не се карам с нея ще ми се разсърди много :( :(

bobito_th
06-24-2010, 16:32
Няма как да те мрази. Майка ти е и е загрижена за теб. Все пак поговори спокойно с нея. Когато с майка ми имаме проблем (често се случва, защото татко често го няма) и казвам цхе искам да си поговорим и нормализираме нещата

DarkGirll
06-24-2010, 16:49
Не те марзи!Коя майка би мразила собственоти си дете :shock: ?! Спокойно ...поговри с нея и й кажи,че не искаш да се карате за глупости :) ! И аз често се карам с майка ми,понякога тя ми казва,че почва да ме намраза :? , но аз не вярвам!И винаги се сдобряваме :) Айде горе главата и успех :wink:

yoyosf
06-24-2010, 16:56
Дам,седнете и поговорете,сам казваш,че тя е страхотен човек ... а ии може бии и ти имаш някаква вина за това,че се карате всеки ден за някви глупостии,премълчи си някой път като се усещаш,че ще се скарате,всеки си има проблеми в работата,в училище,с колеги,с приятели и т.н,няма защо да се изнервяма допълнително и да си късаме нервите за дребни неща. :)

Vasoto129
06-24-2010, 17:57
Just talk!!! :) :) :)

sToyAncHo
06-24-2010, 18:33
Май не трябваше да отварям тази тема. Явно няма решение на този проблем. Вие не разбирате! Тя е учителка и преподава на 9 и 10 клас мисля, че. Когато е изнервена няма на кого да си го изкара и си го изкарва на мен, а когато брат ми е вкъщи (на 3г. е) си го изкарва на него. Карат се със тати.Не много често, но примерно ако се скарат неделя или събота не си говорят чак до другата докато не ни дойдат гости. Тогава се напиват и забравят какво е станало, но ако за момент нещо я е изнервило тя гледа да си го изкара на мен и започва да ми крещи да ми прави фасони и за най-дребнавото нещо. След това ми е много тъпо и се мъча да се сетя какво съм направил толкова и се чувствам виновен. А понякогао ми е послягала. Наскоро бутнах една чаша със сок (не ми се случва често и сока не боядисваше) и тя така се ядоса. Започна да ме дърпа, хвърли ме на земята и започчна да ме рита и ми изкара въздуха. Аз се свих на топка, а тя си седна на дивана. Аз започнах да дишам трудно, неможах да си поема въздух, а на нея не и пукаше.Тогава тати стана да ме види как съм.Аз се свестих и скочих да я набия, но тогава тати беше пред мен и ме хвана здрааво и не ме пусна защтото видя, че бях много изнервен и, че ми е преляла чашата.
Събота и неделя не се караме толкова много, но нз защо.С тати нямаме никакви проблеми или пък с брат ми.

съжелявам за романите и за праавописните грешки.Моля помогнете ми

sToyAncHo
06-24-2010, 19:57
Току що се скарахме за списъка ми с книги за лятото. Крещя ми и накрая не издъжах и излезнах на терасата и се разревах (смятайте 13 годишно момче да плаче). Тя дойде и ме вкара вътре. Аз не бях на себе си. Треперех, бях припаднал на терасата от нерви. Та вкара ме вътре и ми се разкрещя още повече. Отидохме на терасата при тати и там тя продължи да ми крещи и накрая ми се разсърди, вкара един фасон, а на мене ми идеше да се самоубия. Тати нещо ми намигна с цел да не и обръщам внимание и ми каза да отивам да си лягам. Помооощ !!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ще помоля админа или модетатора да направи това важна тема за около 1 седмица PLS

cw3tty
06-24-2010, 20:12
Май не трябваше да отварям тази тема. Явно няма решение на този проблем. Вие не разбирате! Тя е учителка и преподава на 9 и 10 клас мисля, че. Когато е изнервена няма на кого да си го изкара и си го изкарва на мен, а когато брат ми е вкъщи (на 3г. е) си го изкарва на него. Карат се със тати...
С тати нямаме никакви проблеми

еми познато - майка ми е учителка , изкарва си го на мен най-вече ( сестра ми е студентка ), с баща ми нямам проблеми .. не й обръщай внимание, въпреки, че при мен проблемите са много по- задълбочени и оплетени ама не намирам смисъл да го пиша тук .. това ме научи да не показвам чуствата си - от една страна добре .. от друга не чак толкова .. не се опитвай да говориш е нея - няма да те разбере (поне при мен така стана , ама при всеки е индивидуално) .. аз съм в няква ебаси депресията от месеци насам .. ама както вече споменах по-нагоре .. при нас ситуацията е много по-зле и по-объркана ама кво - нося си фейк смайла и се правя, че не ми пука за нищо ..до колкото последния ти пост - аз съм на 14 (момиче) и си плача всекидневно заради тая вкъщи :) слушай татко си :)

DarkGirll
06-24-2010, 21:26
Току що се скарахме за списъка ми с книги за лятото. Крещя ми и накрая не издъжах и излезнах на терасата и се разревах (смятайте 13 годишно момче да плаче). Тя дойде и ме вкара вътре. Аз не бях на себе си. Треперех, бях припаднал на терасата от нерви. Та вкара ме вътре и ми се разкрещя още повече. Отидохме на терасата при тати и там тя продължи да ми крещи и накрая ми се разсърди, вкара един фасон, а на мене ми идеше да се самоубия. Тати нещо ми намигна с цел да не и обръщам внимание и ми каза да отивам да си лягам. Помооощ !!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ще помоля админа или модетатора да направи това важна тема за около 1 седмица PLS

Спокойно пич...ще й мине няма да ти се сърди вечно :? слушай татко си и не и обръщай внимание!И горе главата,лято е забавлявай се не изпадай в нервни кризи :? айде Усепх :wink:

sToyAncHo
06-25-2010, 06:41
Okey, мерси за подкрепата. Ще пробвам да не `и обръщам внимание дано се получи нещо. Мерси на всички :-)

mincheto
06-25-2010, 06:47
нчма да се получи, защото ако н еи обръщам внимание и не се карам с нея ще ми се разсърди много :( :(

чакай,чакай...правилно ли разбрах...ще ти се разсърди,ако не се карате?... :lol: :lol: :lol:
Еми кажи и ,че не ти е приятно да се карате всекидневно и как се чувстваш....ще те разбере,убедена съм,че и тя неиска да се карате.

sToyAncHo
06-25-2010, 06:58

чакай,чакай...правилно ли разбрах...ще ти се разсърди,ако не се карате?... :lol: :lol: :lol:
Еми кажи и ,че не ти е приятно да се карате всекидневно и как се чувстваш....ще те разбере,убедена съм,че и тя неиска да се карате.

подяволите снощи и го казах, а на нея не и пукаше

mincheto
06-25-2010, 07:01

подяволите снощи и го казах, а на нея не и пукаше

Еми тогава и ти прави каквото си знаеш. Друго решение не виждам.

cw3tty
06-25-2010, 09:09
^ В никакъв случай ! Вие добре ли сте ?! Тя му се кара и го бие за най-малкото нещо, а ти го съветваш да прави квото си иска ?! Еми никой освен мен явно не зачете проблема на момчето като сериозен.Да - сериозен е , и само човек, който го е изпитал може да го разбере.

Авторе, гледай да не си около нея, отбягвай я, лятото отиди някъде, ако имаш баба и дядо - перфектно.При мен те бяха спасението и единствените хора, на които наистина им пукаше + баща ми.Всяко лято съм там, за да избягам от проблемите.Съмнявам се един път да говориш с нея, тя да те разбере и да живеете щастливо до края на дните си.Ще следя темата, ти пиши как се развиват нещата :) Ако мога ще помогна с нещо, а един съвет - не се обръщай към "Закрила на детето" само ще дойдат, ще разпитат вашите и след тва ще стане по-лошо положението вкъщи :)

Ryapoff
06-25-2010, 09:35
писал к'вото писал
Виж ся - мъж ли ще ставаш или лукова глава бе?!? Я да й се опънеш малко - тя че ти е майка, майка ти е, но като не се държи като такава си е абсолютно нейн проблем! Ще говориш с баща си, обаче няма да отидеш и да му ревеш - тъпо е, ще съжалява, че отглежда "момче". Вярно, нормално е веднъж, два-три пъти в годината да ревеш, случва се, но все пак... Та, ще си поговорите, ще му кажеш, че това поведение е нечовешко(каквото мислиш-това ще казваш), че вече не го търпиш и те предполагам ще го обсъдят. На мен майка ми е учителка, нормално е вкъщи да се нерви, човек, но не е нормално за всяко нещо да се скарвате. Ще си отстояваш мнението - другия път ти й крещи, но много, а после излез от вкъщи. Вземи си телефон и само цъкай на червената слушалка като ти звънят. Прибери се късно вечерта, със сигурност ще са осмислили как трябва да се държат с теб! И най-важното е да не си слагаш нищо навътре, че ще станеш чувствителен като ония с меките китки.

Callisto
06-25-2010, 09:42
Седнете една вечер и си поговорете, или по-скоро я накарай да слуша, за да те разбере. Кажи си всичко. Аз един път направих така с майка ми. Казах си всичко, което ми беше на сърцето(че не се държи като майка, че имам нужда от нейната близост, от една прегръдка, а не от скандали още с влизането, понеже кучето я е изнервило и си го искарва на мен) и накрая тя се разрева и от тогава е перфектната майка. :grin:

sToyAncHo
06-25-2010, 21:58
писал к'вото писал
Виж ся - мъж ли ще ставаш или лукова глава бе?!? Я да й се опънеш малко - тя че ти е майка, майка ти е, но като не се държи като такава си е абсолютно нейн проблем! Ще говориш с баща си, обаче няма да отидеш и да му ревеш - тъпо е, ще съжалява, че отглежда "момче". Вярно, нормално е веднъж, два-три пъти в годината да ревеш, случва се, но все пак... Та, ще си поговорите, ще му кажеш, че това поведение е нечовешко(каквото мислиш-това ще казваш), че вече не го търпиш и те предполагам ще го обсъдят. На мен майка ми е учителка, нормално е вкъщи да се нерви, човек, но не е нормално за всяко нещо да се скарвате. Ще си отстояваш мнението - другия път ти й крещи, но много, а после излез от вкъщи. Вземи си телефон и само цъкай на червената слушалка като ти звънят. Прибери се късно вечерта, със сигурност ще са осмислили как трябва да се държат с теб! И най-важното е да не си слагаш нищо навътре, че ще станеш чувствителен като ония с меките китки.

хахаха дали ще стана като меките китки.Бия се и тренирам (вдигане,коремни,лицеви) няма да приемам нищо навътре ама пич тва е всеки ден. все едно ти да ядеш всеки ден боб...ще ти е тъпо и на 1-вата седмица ше ти писне :?

sToyAncHo
06-25-2010, 22:02
Неска гледам почна дами се мазни. вика може ли а легна при теб ала бала и аз и викам ми лягай и отидох при тати да го питам дали ме пуска на дискотека и той вика ми питай майка си и аз викам ми ок и си отидох на дискотека и не ми пукаше, а относно бягането от вкъщи...ми ако някой иска може да ме придружи долу до детската градина за 1 кутия цигари и 1 двулитровка :Р

Ryapoff
06-26-2010, 07:58
бягането от вкъщи...ми ако някой иска може да ме придружи долу до детската градина за 1 кутия цигари и 1 двулитровка :Р
Е това 'що ни го спести в началото на темата? Медала си има две страни леко - тя ти вика 'секи ден, ти пиеш и пушиш. Ако беше мое дете, щеше да се снимаш в Роки Х - 14-годишен vs. The Old Teen
И така. А можа и на баща ти да не му пука за теб, малко ми е странно това за питането на майката. Сигурно греша.

meriit0
06-26-2010, 19:45
0леле направо не ти завиждам!!Да припадна от нерви а майка ми да продалжава да жка по мен WtF !? :(. Май проблема идва от това че е учителка и няма на кой да си го искара :? :? Трябва да поговорите и да намреите някакво решение :) :-)

sToyAncHo
07-09-2010, 13:22
бягането от вкъщи...ми ако някой иска може да ме придружи долу до детската градина за 1 кутия цигари и 1 двулитровка :Р
Е това 'що ни го спести в началото на темата? Медала си има две страни леко - тя ти вика 'секи ден, ти пиеш и пушиш. Ако беше мое дете, щеше да се снимаш в Роки Х - 14-годишен vs. The Old Teen
И така. А можа и на баща ти да не му пука за теб, малко ми е странно това за питането на майката. Сигурно греша.

Наще не знаят, че пуша или пия уе! Пък и от кфо значение е, че пуша и пия? (не го прая редовно ;] )

krizko
07-25-2010, 12:01
Пич, знам какво ти е. И майка ми е учител, и най-лошото е, че и тя ми преподаваше. В нейното училище бях. Бях чернава овца на класа. Откакто вкараха делигирания бюджет и всички събираха ученици, учителите не смееха да се карат на моите приятели дето правеха белите, а викаха само по мен, защото знаеха, че майка ми няма да ме измести в друго даскало, защото си губи от заплатата и може да я уволнят. И аз съм като теб - ежедневно ми викат, карат ми се и вече даже го приемам на шега. Е, разбира се майка ми никога не ми е посягала, за баща ми пък да не говорим. И двамата не пият, само баща ми пуши. Те са си в перфектни отношения, но кавгата винаги е била по мен. Баща ми никога не ми е правил и забележка, но майка ми.... За нищо-нещо ми надува главата с глупости.

Smrazqvashta
07-25-2010, 13:31
Неска гледам почна дами се мазни. вика може ли а легна при теб ала бала и аз и викам ми лягай и отидох при тати да го питам дали ме пуска на дискотека и той вика ми питай майка си и аз викам ми ок и си отидох на дискотека и не ми пукаше, а относно бягането от вкъщи...ми ако някой иска може да ме придружи долу до детската градина за 1 кутия цигари и 1 двулитровка :Р

Майка ти НЕ ТЕ МРАЗИ , сигурна съм , тя е МАЙКА не го забравяй. Винаги съм казвала , че ако искаш да те разберат , старай се да РАЗБИРАШ. Поне 1 път опитвал ли си се да се поставиш на нейно място ? Тя също си има проблеми , не казвам , че е нормално да си го изкарва на теб , но не мисля , че го прави нарочно.

А относно горния ти цветущ пост , нямам думи. На 13 години ходим по - дискотеки , пушим , пием. С една дума тя може да е ЛОША , ама и ти не си цвете за мирисане.

Kopu
07-26-2010, 20:23
Ако искаш да си в прекрасни отношения с родителите си, тябва като ти кажат нещо да наведеш глава и да кажеш "добре". Това естествено е невъзможно. Аз също се крах много с родителите ми. Но научих как да се контролирам. Всушвай се в това което ти казват, ако са прави поправи се, ако не са опитай се да им обясниш без да повишаваш тон. Просто трябва да се контролираш. Ако не се получава - когато видиш, че започва скандал отиди в друга стая. ;)
Проблема на родителите е че смятат че винаги са прави.