View Full Version : Не искам да обичам
beachy_bunny
06-24-2010, 18:18
Всъщност не знам какво целя с тази тема ... Може би някаква подкрепа от вас нищо,че дори не ви познавам..
Бяхме заедно година и пет месеца. Обичахме се ... Бях ужасно влюбена и имах страшно силни чувства обичах го наистина ... Чувствах се добре .. Всичко в мен трепереше ,настръхвах,корема ми се свиваше дори само като се сетя как ме испраща пред входа и ме целува .. До един момент от Нова година насам всичко се обърна виждахме се само събота и неделя .. понатиснем се тук там .. и това е .. Все по-често казвах " обичам те " ,но все по-рядко я чувах,а моите чувства нарастваха дори да виждах обратното от негова страна ... Имеше 2 месеца в които не се виждахме ... и пак се започна .. А аз отново наивно се надявах на промяна .. Правех всичко възможно ,за да върна и малкото останали чувства в него .. Защото аз му бях първата във всяко едно отношение както и той на мен .. А сега се чувствам толкова наранена и използвана .. Това малко по-малко ме убива ... Вече като се сетя за него я няма тръпката няма го онова чувство има я само болката .. която ме убива ... Не искам да бъда с никой друг дори и с него,защото след всяко негово отдалечаване се чувствам смазана ... Няма такова чувство .. дори и хубавите моменти вече са заличени от болката и затрити от всяка негова постъпка ... Страх ме е да обичам отново .. страх ме е от привързаноста ...
BlueFace
06-24-2010, 18:24
Недей драматизира...Нищо на този свят не е вечно. ;) Рано или късно връзките приключват.Още си малка ,животът е пред теб,няма смисъл да изпадаш в депресии ,има още толкова много неща да изживееш ;)
Ще си намериш друг :) Успех ;)
crazygirl13
06-24-2010, 19:29
Пий анти-депресанти.
Глупости! Не взимай никакви анти-депресанти!!!
Много е гадно това, което ти се е случило, но се постарай да не мислиш вече за него и не мисли за тази раздяла. Колкото повече мислиш за раздялата Ви, толкова по-зле се чувстваш.
justonegirlwithonehope
06-24-2010, 19:33
Пф, я не се излагай.Нито ти е първия, нито последния.Няма незаменими. ;)
alonedark
06-24-2010, 20:17
Споко и аз не искам да обичам , ама то не пита искаш ли или не искаш!!!
IndependentGirl
06-24-2010, 20:23
С времето ще го преодолееш.. Няма от какво да се страхуваш, ще срещнеш друго момче, което може би ще обикнеш дори повече.. :]
mArMaLaDkA
06-24-2010, 21:16
И кое ще е по - смазващото: да се чувстваш зле, защото уж си с някого, а всъщност сте си чужди или да прекратиш връзката и да се опиташ да продължиш сама?
Миналото си е минало. Било ви е хубаво - толкова. Само вие(по-скоро той) знаете какво се е пречупило и кога.
mincheto
06-25-2010, 05:37
Изпитвала съм го.Наистина е смазващо,но аз лично се научих да бaда силна, и сега никoй не може да ме пречупи,макар и да се пробва.Трябва да си силна,знам,че ще те боли дълго ,и от това,което ще ти кажа ,ще боли дълго и много, но той явно вече не те обича.Не го търси ,остави го, нека той ,ако има желание да те потърси, ако ли не просто късай и се разсейвай с нещо приятно ,докато не го забравиш.
Недей драматизира...Нищо на този свят не е вечно. ;) Рано или късно връзките приключват.Още си малка ,животът е пред теб,няма смисъл да изпадаш в депресии ,има още толкова много неща да изживееш ;)
+1
Виж колко хубаво го е казал човекът. :)
Хайде късмет :)
balon4eeeee
06-25-2010, 08:53
.. страх ме е от привързаноста ...
eто тук ! Вижте , привързаността може да сътвори големи беди ! Тя трябва да се избягва и то във всички аспекти .
XheroineX
06-25-2010, 09:01
Явно се влюбваш доста силно...Спокойно ще го преодолееш времето лекува всичко
Sunshin3
06-25-2010, 11:28
Година и 5 месеца не е никак малко време. Няма смисъл обаче да продължавате. Ще го забравиш. Никой не е казал, че ще е лесно. Но не е невъзможно. Продължи напред.
rebeccaa
06-25-2010, 13:32
Година и 5 месеца не е никак малко време. Няма смисъл обаче да продължавате. Ще го забравиш. Никой не е казал, че ще е лесно. Но не е невъзможно. Продължи напред.
Така е.Всичко свършва зле иначе нямаше да свършва.Животът е пред теб.Не се отчайвай.Ще си намериш нов, може би много по - добър.Пожелавам ти го.Успех.
VinDiesel
06-25-2010, 13:42
Времето е най-доброто лекарство за теб.Ще намериш много по-добър.Нормално е да си в такова положение,все пак той ти е 1вата любов.И аз имах труден период,когато едно момиче ме остави,уш че много се караме,а реално,защото завършвах училище и й бяха напълнили главата с глупости.Отначалото бях ядосан и не ми пукаше,но след 2 месеца,започнах да не се интересувам от момичета,бяха ми безразлични,само аз си знам какво ми беше.Дори и приятелите не ме усещаха ,защото мъжете само външно можем да прикрием какво ни е отвътре.Колкото и да се правим на силни външно отвътре сме си чувствителни ,като жените.
Та, ще те посъветвам,да си дадеш малко почивка,да не си търсиш веднага заместител.Времето лекува и най-дълбоките рани,въпреки ,че белега от 1вата любов, се носи цял живот.
didi0804
06-25-2010, 15:07
Времето лекува всичко.Ще мине
YouMakeMeSmile
06-25-2010, 15:12
Човек е създаден да обича- не случайно са му дадени чувствата! Искаш, или не рано или късно отново ще се влюбиш. От този страх на тия години няма смисъл. Просто продължи напред.
Vasoto129
06-25-2010, 15:54
Щом не го обичаш още приключвай,има др които ще успеят да ти върнат чувствата.Всеки има нужда да обича радвай се че го имаш.не всички споделят твоето щастие. :) :) :) :) :)
УСПЕХ
BiGBaDWolF
06-25-2010, 17:11
Това коете не те убива те прави по силен !
beachy_bunny
06-25-2010, 18:37
Днес научих,че си има притеятелка .. Нямам думи да ви опиша колко съм смазанаа .. не мога да се контролирам ... Стомаха ми е на топка и се чувствам празнааа .. Нямам силии нямам .. благодаря на отговорилите
Vasoto129
06-25-2010, 18:42
^^ :( :( :(
VinDiesel
06-25-2010, 19:18
Днес научих,че си има притеятелка .. Нямам думи да ви опиша колко съм смазанаа .. не мога да се контролирам ... Стомаха ми е на топка и се чувствам празнааа .. Нямам силии нямам .. благодаря на отговорилитеСъвети от рода "не мисли за него" и т.н са излишни и безполезни.Аз съм бил в подобна ситуация.Трябва ти време,за да ти мине.Когато раните зарастнат,тогава ще дойде нова любов,надявам се по-добра.Успех :)
UrbanLegend
06-26-2010, 11:04
Стига сапунци бе!!! Да не си на 40-50 с десетки страшно трудни и болезнени връзки зад гърба си,че да кажеш,че не искаш да се влюбваш или там каквото беше.Струва ти се адски гадно,но минава и после съм сигурна,че това,което сега го дрънкаш после няма да го мислиш.Ай успех!
И аз се чувствам по същия начин като теб.Любовта трябва просто да се преодолее , няма друго спасение
Любов с любов се забравя! ;]
kukli4kata001
06-26-2010, 20:53
Така е. Сега не искаш друг, но след време ще видиш, че няма да мислиш така. Времето лекува, наистина лекува. Малко по-малко ще се възтановиш, ще забравиш за всичко или по-точно ще го преживееш. Поне тук привързването си е заслужавало, обичали сте се, били сте заедно. Такъв е живота, такива са хората, трябва да го приемеш и да живееш с това, колкото и да не искаш.