View Full Version : Какво мислите за....
Та какво мислите за федероските ( Лизане на аналния отвор ) 8)
BiGBaDWolF
06-25-2010, 09:47
Не ме кефи некакси .. Некфо акано звучи :D
да, аз също мислех така, но приятелката ми държеше и са съм фен :X
Reaper93
06-25-2010, 10:08
ftw?! :shock: Некво гадно ми звучи... ;д
hoooodyhoooooo
06-25-2010, 10:13
Дай боже всекиму такъв кеф ;)
gandalfepi4
06-25-2010, 10:31
откакто го практикувам съм спестил състояние от тоалетна хартия! почвайте и вие
Grudi_SeXa
06-25-2010, 12:41
Малко жени го заслужават. И хигиената им трябва да е на много високо ниво. ;)
VinDiesel
06-25-2010, 12:43
Не съм пробвал,нямам и огромно желание да пробвам,но ще го пробвам,когато открия момичето което заслужава такъв сеанс :)
SmilezZz
06-25-2010, 13:04
НЕ ме кефи..Доста гнусно ми звучи :smt078
Thinkinman
06-25-2010, 13:11
Падам си по лизането, но не и на това място. Не съм фен, също и на аналния секс. Подобни мисли (и за двете) са ме спохождали единствено в банята. Там някак си не ми е толкова неприятна и странна идеята като цяло, особено ако съм в ерекция. Колкото до лизането.. ако разполагате с удобна вана или джакузи, не виждам нищо гнусно, така да се каже.
Има един израз: "Сексът след баня е най-сладък.." очевидно защо :D
kremen4eto
06-25-2010, 13:34
На повечето проблемът ще е нечистоплътност и гнусене нек'во. Която прави анален секс би трябвало да има много добра лична хигиена. Така че биха отказали, мисля, само тези, които не го практикуват. Мен така повече ме отпуска преди анален. Приятно е, но е някакво странно да усещаш влажния му движещ се език, баш там. :D
не ме кефи
не искам да го правя
не искам да ми го правят
Grudi_SeXa
06-25-2010, 15:05
Иначе точния термин за тва е аналингус. Вярно е, че си има връзка с аналния секс. Правил съм го на една специална мацка. Не бих дал на жена да ми го прави.
kalpazanka
06-25-2010, 16:07
Която прави анален секс би трябвало да има много добра лична хигиена. Така че биха отказали, мисля, само тези, които не го практикуват. :D
Сега какво излиза? Че тези, които не правят анален секс, са мърлячи ли? :lol: :lol: :lol:
Не ми казвай, че си стерилизираш правото черво. :razz:
За да не е съвсем извън темата:
Не бих позволила да ми правят подобно нещо, нито бих направила.
Vasoto129
06-25-2010, 16:09
твърдо нееееееееееееее :shock: :shock: :shock:
Малко жени го заслужават. И хигиената им трябва да е на много високо ниво. ;) прав си
Callisto
06-25-2010, 18:11
Не ми допада. Моя има голямо желание и заради това избягвам позата 69, понеже често си позволява тази свободия, а мен не ме кефи.
Passi0n:
не ме кефи
не искам да го правя
не искам да ми го правят
+1
kremen4eto
06-25-2010, 19:44
Която прави анален секс би трябвало да има много добра лична хигиена. Така че биха отказали, мисля, само тези, които не го практикуват. :D
Сега какво излиза? Че тези, които не правят анален секс, са мърлячи ли? :lol: :lol: :lol:
Не ми казвай, че си стерилизираш правото черво. :razz:
За да не е съвсем извън темата:
Не бих позволила да ми правят подобно нещо, нито бих направила.
Знаеш, че има хора с най-различни мисли, задръжки и т.н.
Когато момиче не прави анален, момчето има дори и минималното право да се усъмни за хигиената и. Но когато го прави и няма гафове, няма как да си помислиш, че хигиената и не е на ниво.
Не всички не харесват идеята заради хигиената. На някои просто им е странно.
кефи ме
не искам да го правя
искам да ми го правят
ше внимавам :(
ReachlessGirl
06-26-2010, 07:41
оф ама колко тъпа логика имате не е реално ..
това, че на някои хора не им харесва не значи, че не поддържат личната си хигиена .. :? :?
По темата:
Звучи ми кофти .. нито бих позволила да ми правят, нито бих правила ..
kremen4eto
06-26-2010, 10:18
Мислех, че въпросът е само за лизането на жени там. Харесва ми да ми го правят. Но не съм си и помисляла дали бих го направила. Знам, че той няма да го поиска. Вече ако го поиска, ще му мислим :D
kalpazanka
06-26-2010, 10:23
kremen4eto, липсата на хигиена ще се усети още при събуването на гащите! Като го лъхне страшен аромат, ще му се изпари желанието за всякакъв секс, камо ли анален!
:lol:
kremen4eto
06-26-2010, 10:25
kremen4eto, липсата на хигиена ще се усети още при събуването на гащите! Като го лъхне страшен аромат, ще му се изпари желанието за всякакъв секс, камо ли анален!
:lol:
Що бе? На някои може да не им дреме :D
Ужасни сте, какво лошо има в федерките?
YouDontKnowMe
06-27-2010, 12:12
Нещо не ми се вижда добра идеята . Не съм дорасла за неща като аналингус, анален секс и т.н. Някой ден може да го направя и да мисля по друг начин. Нищо не се знае.
Slynchiicee
06-27-2010, 12:23
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
LovEsIckk
06-27-2010, 13:50
ужасно..
krem4et0
06-27-2010, 19:25
Хубаво ееееееееее.
Ако ще и косата и ще ближа,обикновено не мога да и се наситя!
krem4et0
06-27-2010, 20:48
kremencheto, това ми правят почти всеки път, но анален секс правя 2 пъти в годината...буквално. Едното няма нищо общо с другото.
kremen4eto
06-28-2010, 11:45
kremencheto, това ми правят почти всеки път, но анален секс правя 2 пъти в годината...буквално. Едното няма нищо общо с другото.
Аз говорех за гледната точка на момчетата. Познавам много ограничени хора - незапознати, консервативни и т.н. Хора, които биха направили асоциация с нещо мръсно и нечистоплътно когато говорим за тази зона ... но не биха си го помислили ако момичето е правило анален секс без лоши последствия. Може да е и подсъзнателно.
С моят не сме говорили по въпроса, но ми го направи дълго след първия анален. Което ме кара да се замисля защо не го е правил преди това. Не съм го спирала, после не съм го и карала. Сам го реши.
ch0purche
06-28-2010, 12:18
:D не звучи много хубаво .. :D :D :shock: :shock: :D :D :D :D :razz:
hahavteen
06-28-2010, 12:19
И за мен няма връзка между аналния секс и стумулацията там с език.
Харесва ми да ми го правят но не съм се осмелила все още аз да го направя...
tanch3t093
06-28-2010, 12:50
Правили са ми го, адски е възбуждащо ... Особено ако след това стигне до заветната зона - уникално усещане!
_butterfly_
06-28-2010, 16:55
Приятелят ми често се насочва с езика и си мисля, че ако поне веднъж се отпусна ще ми хареса доста. Но все още имам някаква психическа бариера, която ми пречи и когато усетя езика му там буквално се стягам и се стряскам. Аз самата не бих се осмелила да го правя на него.
GirlfromHell
06-28-2010, 21:48
Та какво мислите за федероските ( Лизане на аналния отвор ) 8)
Мисля,че някак си не ми подхожда да правя това.
Annihilati0N
06-28-2010, 22:38
Мисълта да ми пръдне на езика никак не ми харесва... ;x Т'ва е единственото нещо, което мисля за крайно гнусно...
Малее само при мисълта как ще я одупя хубвата и след това ще и олижа дупенцето и сливката напрао ми текват лигите :P ама тя да се доближи до моя задник не не мерси по далеч от там :)
Slynchiicee
07-02-2010, 17:15
и моя коментар къде отиде :shock: :x :x :x
откакто го практикувам съм спестил състояние от тоалетна хартия! почвайте и вие
:D :D :D :D (rofl)(rofl)
Не ме кефи некакси .. Некфо акано звучи :D
Ми ако е забравила да си избърше дупето преди тва някак кафяво ми изглежда...