View Full Version : Разкажете...
Какво ще кажете всеки да разкаже за любовните си преживявания като малъкк ? :-P
Аз ще започна:
Още в предучилищната си бях харесала едно момченце, толкова много го харесвах, че даже един път като трябваше да ходя на английски или да остана с НЕГО аз избрах да не ходя на английски и се отписах :D После като станах на 6 (аз тръгнах на предучилищна на 5) си празнувах рожденния ден заедно с НЕГО, защото рожденните ни дни са с 3 дни разлика.
След това тръгнах 1ви клас (на 6) и се забивах с едно момченце, гонехме се по коридорите и аз се криех нарочно в шкафчетата, защото знае, че той ще ме намери там :D обаче мн често аз бягах прекалено бързо и той не можеше да ме стигнее :D Тази любов продължи до 4ти клас :D Беше на приливи и отливи, абе детска му работаа :D Накрая му тегбих една майна и тва беше :D
SmilezZz
06-25-2010, 13:18
Е,не си спомням всичките..Но веднъж в детската градина едно момче ми беше казало,че ме "обича"..И аз нали съм все още малка - го казах на "учителката"..Леле,като си го спомням - припадам от смях :razz:
Пак в детската градина,година по-късно..Около 6 годишна съм била..
С едно момче се харесахме взаимно..И винаги се гонехме из стаята..Абе детска му работа :lol:
В първи клас и при мене беше същата картинка.."Забивахме" се с едно момче,гонехме се по цял ден по коридорите и всички ни гледаха доста странно..
До 4 клас "уж" бяхме гаджета и се целувахме по бузичките.. :lol: 8-)
rebeccaa
06-25-2010, 13:25
Когато бях малка с синът на кръстницата ми се харесвахме и един ден отидохме в тяхния двор, и зад колата на майка му се целувахме с език :razz: .Бях малка кво да направа :-D .
VinDiesel
06-25-2010, 13:28
В детската градина бях зрънце,не се сещам да съм имал любов там :D
Иначе в 4 клас се целувах за пръв път с език,момичето беще 7.Бяхме гаджета няколко дни 8-) .Големи емоции бяха.
XTREMEFREERIDE
06-25-2010, 15:50
Вие още от 4ти клас ли си "теглите майните"? 8-)
Иначе, аз във детската градина си пращах писма със най-добрия ми приятел. Бяхме "тайни любовници", понеже той ходеше със най-добрата НИ приятелка (бяхме трио ;D). Беше много забавно. Слагахме си целувки по пликовете. Като се сетя ме напушва приятен смях. ;D
Vasoto129
06-25-2010, 16:00
Когато бях малка с синът на кръстницата ми се харесвахме и един ден отидохме в тяхния двор, и зад колата на майка му се целувахме с език :razz: .Бях малка кво да направа :-D .
:razz: :razz: :razz: :razz:
ReachlessGirl
06-26-2010, 08:28
В детската градина си бях харесала едно синеоко, русо момче .. ии единия ден, за да му привлека вниманието изтичах зад гърба му и го бутнах на тревата .. :lol: Падна голямо гонене после .. :lol:
Другия случай беше като имаше наказание да стои в една малка, тъмна стая (всички ни беше много страх да стоим там) ии учителките излезнаха за малко и аз отидох при него да се говорим .. :oops: :lol:
Хах спомням си повече неща само с "гаджето" от детската градина. Всяка сутрин ме чакаше в съблекалнята и се гушвахме и влизахме заедно. На обяд лягахме на съседни легла и си държахме ръцете. Когато играехме винаги бяхме в един отбор, а понякога се затваряхме в тоалетните и си лепвахме по една бърза целувка. Дори помня как веднъж той и баба му ни поканиха да им ходим на гости, но така и не разбрахме в коя къща живеят, защото той посочи само комина на къщата в далечината :lol:
DarkGirll
06-26-2010, 08:37
Не си спомням да съм харесвала някой в детската градина :D ,но си спомням,че свалях гащите на едно момченце :razz: :razz: :razz: ама к`во да се прави била съм малка... :oops: :lol:
Paramour
06-26-2010, 09:59
Най-ясният ми спомен от детската градина е как едно момче ми целува ръката и ми казва, че като порасне ще се ожени за мен. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
В детската градина всеки ден си сменях "гаджетата' :D така се бяха разбрали 4-5 момченца за да не се карат :D :D
Хах, аз пък помня, че веднъж с едно момченце бяхме останали последни. Иии играйме си и той ме пита 'Искаш ли като пораснем да се оженим?' и аз 'Ами да.' И тъй като баба ми тогава ни беше учителка и беше там, ние отидохме да й се похвалим. :D После като го казваше на майка ми и баща ми бая срам ме хвана :D :D
justwondering
06-26-2010, 20:00
Имах "гадже" в детската градина 8-) . Играехме си, гонехме се, той ми подаряваше подаръци (помня само една музикална кутийка и едно цвете) :д
Беше сладко.
BiGBaDWolF
06-26-2010, 20:47
Дигах поличките на момичетата в 3 клас и се улитах у тех като вдовец в хоро ! :D
cwetenceto
06-26-2010, 20:48
:D Като бях 2 клас имахме час по музика..и трябваше да познаем духовите иструменти..иструмента беше флейта а аз бях казала кавал и от тогава ми викат кавала :razz: :razz: :razz: тогава беше голям смяхх :D [/list]
MissChocolate
06-27-2010, 09:15
Сещам се само за един-единствен момент от детската градина.
Едно момченце ми предложи да се оженим,а аз взех,че му лепнах доста сочен шамар. След тва се напика и избяга. :razz:
После в предучилищната.. даже си спомням името на момчето. Ходели сме хванати за ръчичка, гонели сме се, с пластелин сме се целили.
Но нямам такива ярки спомени,както за първата случка.
От първи до четвърти клас .. може би с всички съм имала по-близки отношения, но никога не съм отдавала такова значение и може би затова не помня много. :-D
Като бях в трета група в детската градина много си харесвах едно момченце и за да му докажа любовта си го биех и го замерях с пюре, докато обядвахме. Той търпя, търпя и после един ден намери начин да се отърве от мен. Дойде при мен и ми каза: "Аре да се ожениме". Аз се съгласих. Направихме си къща от възглавници и дори си взехме куче (един Мишо от нашата група 8-) ). След време обаче моят "съпруг" ми изневери като даде на една Жанка от групата една вафла да си покаже гащичките и аз му отмъстих: взех му къщата, кучето и 2/3 от играчките. В крайна сметка той пак си се върна при мен. 8-)
Абе, като бях по-малка нещата наистина бях мноооооого по-лесни. :)
DarkGirll
06-27-2010, 09:33
Като бях в трета група в детската градина много си харесвах едно момченце и за да му докажа любовта си го биех и го замерях с пюре, докато обядвахме. Той търпя, търпя и после един ден намери начин да се отърве от мен. Дойде при мен и ми каза: "Аре да се ожениме". Аз се съгласих. Направихме си къща от възглавници и дори си взехме куче (един Мишо от нашата група 8-) ). След време обаче моят "съпруг" ми изневери като даде на една Жанка от групата една вафла да си покаже гащичките и аз му отмъстих: взех му къщата, кучето и 2/3 от играчките. В крайна сметка той пак си се върна при мен. 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
VinDiesel
06-27-2010, 11:41
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА взех си кучето кат вика :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cinderella_gugutka
06-27-2010, 14:26
ми бабата на 1 момченце ме беше харесала за снаха.И така се случи че в първи клас бяхме в 1 клас.И на първия учебен ден той ме хвана за ръка и каза-искаш ли да обиколим училището заедно :razz: Аз разбира се отказах защото си нямах и напредстава защо аджеба той ще ме хваща за ръката :D Чак след години си го спомних това и се усетих че ме е свалял :lol:
SmilezZz
06-27-2010, 15:41
Абе, като бях по-малка нещата наистина бях мноооооого по-лесни. :) :razz: Не,ти ме разби :razz:
Спомням си как веднъж едно момче ме заведв в тоалетната на детската градина и се опита да ме целуне.. :lol: тъкмо щяха да ни дават обяда той ме хвана за ръката и в един ъгъл ме целуна първо по бузата после щеше и по устните, но му ударих един ритник в корема и избягах.. :razz: пък и останахме гладни само за десерта стигнахме и то беще грейфурт и аз не обичам, затова го хвърлих и така останах гладна.. :? 8-) но после в предучилищната ходехме за ръка, гонехме се дори сме бягали от ущилище няколко пъти.. :razz: а сега да го видя няма да го позная.. 8) :lol: :lol:
YouDontKnowMe
06-27-2010, 16:10
В детската градина на два поредни рожденни дни (мои) имам снимки как две момчета ме целуват от двете ми страни. Всички искаха да танцуват с мен.
В предучилищната- едно момче много ме харесваше и само ми подаряваше фибички от зрънчовци. С друго пък се оженихме и имахме сватба със сокчета от 10ст.И някакви други момчета ме закачаха.Едно пък все ме караше да се целуваме като по филмите.
Първи клас- едно момче ми каза, че ме харесва и аз го набих с един учебникл