Влез

View Full Version : Отностно второ класиране

A1VaRL
06-25-2010, 18:23
Искам да попитам за 2ро класиране за кандидатстване след 7 клас всичките ли желание ще се гледат или само първото?

Mariyana
06-25-2010, 19:00
Не разбрах много от това което си написал/а .. ама все пак .. ;д
така де .. според мен гледат всички желания наново, но бала им е по-нисък .. така де .. ако бала ти е няколко стотни по-нисък от минималния на желанията преди това в което си приет .. влизаш в това с твоят бал .. уф оплетох се, ама дано си сханал/а ;дд .. :D

elito0o0o0
06-25-2010, 19:04
:lol: Ама ти сериозно ли?! :lol:
Както при първото, само че има риск да няма места в някои от паралелките, в които си искал/a да влезеш..
Гледа се всяко едно желание.. по реда, в който си ги подредил, ако примерно си писал на първо желание езикова гимназия с Немски и Английски и те приемат - другите желания се изключват, защото ти вече си приет/a по първо желание, а ако не те приемат по първо желание следва второ и така.. ;)

krizko
06-26-2010, 10:51
А мога ли да запиша допълнително желания, защото аз на първо класиране съм записал само 3 и за 1вото желание не ми стига 00.05 бал за да ме приемат?

SuNsEt
06-26-2010, 10:56
Еее егати как си се прецакал с толкова малко...При второ класиране вероятността да те приемат в друго даскало не е голям.В повечето случаи не мърдаш на никъде или пък влизаш в по-долно училище.Само не се записвай за 3то класиране,защото си губиш мястото в даскалото,в което са те приели от другите класирания.

SmilezZz
06-26-2010, 11:28
Датите предполагам,че ги знаеш - 28 до 30 юни..
Във второто класиране няма риск,тъй като дори вероятността да те приемат е малка - можеш да се запишеш в училището от пъво класиране..Така,че няма лошо да опиташ..

Например - приет/а си по пето желание и при второто класиране гледат по-горните желания..Т.е. 1,2,3 и 4 и ако има свободни места те приемат..+..Също така при втория етап от класирането бала доста пада и има поне малка вероятност да те приемат някъде