Влез

View Full Version : психически и физически тормоз..да избягам ли от майка ми?hlp

prostonikoqq
06-25-2010, 19:36
Не знам от къде да започна ...може би от начало....никога не съм имала хубаво семейство нито детство майка ми винаги ме е пренебрегвала не си спомням да е идвала педи да си легна за лека нощ никога не съм усещала нейната любов винаги е имало проблеми вкъщи и скандали преди сигорно към 14-16 годишна възраст започнаха големите проблеми тя можеше да загуби работата си и апартамента ни започнаха още повече скандали бях виновна за всичко че искам да изляза че не помагам вкъщи за проблемите и решаването им накратко един постоянен тормоз и ...бой да биеше ме много дори когато ме изгони и си събрах багажа и излезнахме навън уж за такси да ходя при баща ми тя ме нарита и ме бутна пред една кола тя казваше махай се от вкъщи а после като тръгна ме хваща за косата и пита къде си тръгнала?бях на 15 вече и дори менстуация нямах след целият този тормоз всеки ден до късно вечер тя ми се извиняваше след мен естесвено и казваше забрави за това обещай ми това е и до ден днешен (след скандал -извинявай забрави го).Нчма да влизам в подробности твърде болезнени са ,не ми е посягала скоро но пак при скандали виждам злобният и поглед и ми говори с една ненавист и ужасно изражение да на 20 съм а не ме пуска да излизам вечер не ме пуска да преспя в приятеля си въпреки че казва че го харесва иска винаги да съм вкъщи като работя ми казва трябват ми парите ти и аз давам ли давам без да мога да кажа нищо защото това е по всеки един въпрос аз нямам гласност ако настоявам мнението си става лошо а аз не искам да почват скандалите тя дори не ми дава да излезна в 6 часа изневиделица е така изведнъж някой като ми се обади като излизам започва да ми звъни постоянно къде си кога ще се прибереш и т.н да закъснея дори с 15 мин вече е проблем а да и се обадя и да й кажа че ще се прибера с час по-късно от уговореното вече е голям проблем и започва викането измисля какви ли не оправдания като я питам добре защо не даваш ...?тя казва -не няма /да отидеш /да го направиш/да стане и точка .По всеки един възможен начин тя ме пренебрегва и като не и изнася нещо започва скандал и пак става нейното мен е страх от нея не мога да говоря с нея опитвала съм се но тя веднага извърта нещата да вика и да не ме слуша ....това е много малко от всишко което ми причинява кажете ми вие как мислите да си взимам нещата и да отивам в друг град като си зарежа поне за една година обучението или след 4 години като завърша университета да изчезна от града и от нея ... и моля поне да пишете на колко сте години ,защото като бях на 15 си мислех 4е на 18 ве4е ще съм далеч от нея но сега е друго страх ме е дали ще се оправя ако си тръгна....

BiGBaDWolF
06-25-2010, 19:40
Пребии я бе :D Са сеериозно .. Ми навършила си 18 няма думата да ти казва какво да правиш и кога да го правиш.. Опъни и се малко покажи и че не е права и че с нищо не заслужаваш това държане .. :)

Vasoto129
06-25-2010, 19:42
Говори с полицията те ще ти помогнат и ще е насочат към правилните органи :) :)

DieselBlood
06-25-2010, 22:52
Ти си на 18 ако правилно съм разбрал.Я и покажи кой командва парада.Опъни и се малко.В краен случай можеш да я удариш и да се обърнеш към полицията.

DarkGirll
06-26-2010, 08:31
Доста гадно... :( ! Ами....по-добре се изнеси как така можеш да търпиш такъв тормоз :? Ако имаш при кого да отидеш събирай си багажа и тръгвай,вместо да търпиш такъв тормоз всеки ден :? Успех :!:

mincheto
06-26-2010, 08:48
Няма какво да говориш с полицията. На 18 си ,хващаи си парцалките и се махаи.

changess
06-26-2010, 10:09
Не вярвам да се оправиш, ако избягаш в друг град сама. Не можеш да се опълчиш на майка си толкова време, какво остава на някой друг.
Баща ти не е ли вариант? Нищо не казваш за него.

cyclops
06-26-2010, 11:41
Отколко време си с приятеля ти? Той подкрепя ли те? Мисълта ми е, че ако сте достатъчно свързани дмамата не може ли да се изнесете на квартирка и да се опитате да поживеете така? Имаш работа, това е добре.
Няма смисъл да я търпиш, ще ти съсипе живота. Вече явно го е направила.
От кой град си?

LeDa
06-26-2010, 14:07
На 20 си за бога. :shock: