View Full Version : савет
0т няколко седмици се опитвам да отслабна но, не ми се получава.Всеки ден изгарям по 200-250 kcal,а теглото ми си е все сащото :? . Някои може ли да ме посаветва нещичко. А забравих да кажа: не ям особеено мн само закуска,обяд,вчеря и някакво дребно хапване като вафла :) . Посаветваите ме как да сваля 3-4 кг без диети за по кратко време. :) Мерси предварително !!
че тя вафлата ти е 200-400 калории,как очакваш да свалиш :lol:
сЪвет ;) научи се да пишеш правилно,после мисли как да отслабнеш
с много бягане и без да ядеш:сладко,пържено,мазно,т естяно .Повече месо,яйца,мляко,сирене плодове ,зеленчуци
SummerMakesMeHappy
06-26-2010, 08:18
То не става само за няколко седмици .Ако искаш да отслабнеш забрави за вафлите. :wink: Яж повече плодове , зеленчуци и тичай .
Некой се пробват, да отслабнат други да надебеляват.... :-D
Аз квото и да ям, немога да надебелея ;dd
Както си почнала с вафлички до никъде няма да стигнеш! То за да се отслабне се изисква спрот-ходи да бягаш, прави коремни преси...За да отслабнеш яж също и плодове и зеленчуци!
XheroineX
06-26-2010, 10:10
Ако искаш да отслабнеш ти трябва воля
Махни изцяло от менюто си мазното,пърженото,тестянот о,СЛАДКОТО,газираното;
Прави упражнения ...ако не искаш да тичаш скачай на въже
Яж здравословна храна;
PsychoBitchFromHell
06-26-2010, 10:24
Не яж вафли .
Сега е лято - яж мноого плодове и зеленчуци. Даже яж само това + кислело мляко и месо (риба).
Вместо тая вафла на вечеря по добре кисело мляко с малко плодове пасирани - става като плодово кис. мляко. 100 пъти по добро от тая вафла.
Има какво да се яде, особено сега лятото.
Може да не отслабваш защото пиеш малко вода - пии по 1.5 - 2 литра
И тичччааааааааааай :P
zlatnata_ribkaaa
06-26-2010, 14:31
200 калории да изгаряш на ден е нищо в допълнение с вафлата , занимавай се с някакъв спорт и по време на диетата каква вафла какви пет лева :D , възможно е и да не сваляш ако на закуската обяда и вечерята се натъпкваш здраво така за "да ти държи сито дълго " храни се по-често но по-малко все пак казват че е най-добре да станеш леко гладен от масата отколкото преял. Спорт + Режим + Постоянство три прости правила спазвай ги и резултатът няма да закъснее , сигурно това изречение го пиша за 20 път :D . Успех :)
Fr3eGiRl
06-26-2010, 19:29
Ами и да изгаряш по 200 калории то е все едно си си яла всичко само че без вафлата .. :D Не се отслабва толкова лесно .. 8-) и няма как да отслабнеш без диета .. :? Ако не искаш да гладуваш .. си яж но без вафли .. 8-) и вобще сладки работи.. Опитай се да ядеш без хляб.. не яж мазно,тестено и пържено .. и СПОРТУВАЙ!! Тичай,скачай на въже,изкачвай стълби,карай колело .. ако искаш и на фитнес тръгни .. и ако изкаш да свалиш само 3-4 килограма мисля, че ако правиш всичко това ще отслабнеш до 1 месец!! :P А ако искаш още по-бързо .. ще трябва мало воля .. не яж на вечеря .. може би ще си лягаш гладна, но така също ще отслабнеш .. Аз лично не ти препоръчвам да гладуваш .. но ако искаш по-бързи резултати .. :P