View Full Version : Зайчета
stella666
06-26-2010, 08:04
Не съм търсила във форума и не знам дали има и друга такава тема.Как се отнасят със зайците във вашето училище- на първия учебен ден, през годината...
SmilezZz
06-26-2010, 08:19
Някои хранят с моркови,зеле 8-) ..Идват по стаите и тем подобни..
Тази година и аз съм заек,ама чесно казано - не се притеснявам чак толкова засега 8-)
--> Ще следя темата
the_best_f
06-26-2010, 08:24
Добре се отнасят. Ама са хитри - пазят си морковите, че да има и за последните паралелки. :D През годината си се държат перфектно, само понякога казват с пренебрежение "зайците". :)
Абе моркови зеле глупости. Миналата година очаквах дъжд от моркови и зеле, а то се оказа точно обратното. Нашите нарязали 2-3 моркова в една купичка и мятат парченце по парченце. Държанието им е неутрално, даже са положително настроени към нас. Не се заяждат, абе все едно не сме зайци :D
DaemonBoy
06-26-2010, 09:13
Хаха, вие явно сте от културните. 8-) Всяка година има дъжд от моркови.... Поне при нас 8-) Зайците последният път отвърнаха на огъня, че и оцелиха един авер в главата, а той тръгна да търси кой го уцели :lol:
xWandereRx
06-26-2010, 10:31
Някои хранят с моркови,зеле 8-) ..Идват по стаите и тем подобни..
и в моето училище така, но всяка година все по - малко хора го правят...умира традицията...
аз храних само 2 години, вече не ми е интересно 8-)
Хах при нас е същински ужас на 1вия учебен ден,летят моркови,чушки в ооооогромни количества,миналата година литнаха и две три зелки,но това вече беше грубо 8-)
Unendlich
06-26-2010, 10:40
На 15-ти Септември се цели здраво с моркови, идват да те хранят, а и разбира се - цяла година ще чуваш отвсякъде 'заек' и т.н.
antidot3
06-26-2010, 10:42
На мен сега ми предскои да съм заек [8 клас] , но не съм чувала за някакви чудовищни прояви :) ... Иначе в пети клас доста ни гониха да ни дават моркови, а като минехме по-коридорите се чуваше от всякъде ...зайциии..! xD" .. н0 не беше ТОЛКОВА ужасно.
MonicaaL
06-26-2010, 11:07
Хах при нас е същински ужас на 1вия учебен ден,летят моркови,чушки в ооооогромни количества,миналата година литнаха и две три зелки,но това вече беше грубо 8-)
мале мале ;дд на мен също ми предстои да съм заек и разбрах че в мойта гимназия също ставало нещо подобно... е естествено без зелки xDD, но имало дъждове от моркови всяка година ;д
darkPaladin
06-26-2010, 11:35
моркова е старомодно въведохме тролея,бомзо,ламята,пеперу ата,спасители на плажа,а най-кефи старшинката(страшинката го въведох аз много яко ги гърчим)
жалко,че не съм ученик вече :(
BlackRose7
06-26-2010, 13:25
Аз бях тая година заек - само на 15 септември ме оцелиха с морков (случайно) - и това беше. През годината нямаше някакво по особенно внимание към нас или идване по стаите и така нататъка. Само като направехме нещо казваха "Пак зайците се правят на интересни" :lol: .
мм мин год само един морков долетя от някъде аз го зех и го хвърлих от където дойде ии такаа амаа тая учебна годинаа мисля да направя зайците на нищооо :shock: :lol: 8-) :D :-)
BebYlzZz
06-26-2010, 14:08
моркова е старомодно въведохме тролея,бомзо,ламята,пеперу ата,спасители на плажа,а най-кефи старшинката(страшинката го въведох аз много яко ги гърчим)
кво точно е тва за бога???? :shock:
vilityyy96
06-26-2010, 14:53
Ние ще сме в езикова ще сме в отделна сграда от големите зайчоци и няма да ни се подиграват.. само на 15ти 8-)
darkPaladin
06-26-2010, 16:15
кво точно е тва за бога???? :shock:
не ти трябва да знаеш 8-)
stelSs21
06-26-2010, 16:25
Според мен е забавно на първия учебен ден да има малко моркови.И аз тази година ще съм заек, но се съмнявам отношението към нас да е кофти, защото все пак отивам в прилично училище, а и незнам колко ще се засичам с големите, защото училището е малко и ще сме на смени.А не са ли ви карали да бутате училището?Тва също си е традиция.
DaemonBoy
06-26-2010, 16:36
мм мин год само един морков долетя от някъде аз го зех и го хвърлих от където дойде ии такаа амаа тая учебна годинаа мисля да направя зайците на нищооо :shock: :lol: 8-) :D :-)Брех Силвето каква била злобна :lol: :-)
stella666
06-26-2010, 17:28
Според мен е забавно на първия учебен ден да има малко моркови.И аз тази година ще съм заек, но се съмнявам отношението към нас да е кофти, защото все пак отивам в прилично училище, а и незнам колко ще се засичам с големите, защото училището е малко и ще сме на смени.А не са ли ви карали да бутате училището?Тва също си е традиция.
Как така да бутаме училището?
Doomcryer
06-26-2010, 20:28
Мен,ако ме замерят така с моркови,най-много тези, които замерят да си отидат с моркови в ушите. 8-)
(Жалко,че не съм имал тази възможност преди години :D )
stelSs21
06-26-2010, 21:14
Как така да бутаме училището?
Ами по големите ви карат да бутате училището и вие бутате,бутате и те ви се смея и казват:"О, вие много го избутахте, сега отивайте да бутате от другата страна да го върнете на място." И така хората се забавляват, но това попринцип май се случва само в по-пропадналите училлища, но съм го чувала, даже оня ден пак ми го разправяха.
KarlDionic
06-26-2010, 22:10
начи то на 15-ти няма страшно само ядете моркови дет някой ги е дигнал от земята... :) на другия ден ако сте 1-ва смяна няма страшно шот на всички им се спи ако сте 2-ра лошо :D миналата годината ги карахме да праят двигател май беше - 2-ма клякат и в същото време 2-ма стават като 4 тактов двигател май се викаше... :D и другите плюят май... другото... да свириш акордеон на радиатора... един откачалник веднъж почна да пее даже... :D тая година некви загубеняци бяха - викаш му стани оня става и козирува даже :razz: :lol: :lol: ама ако сте момичета няа да ва ебават най-мн някой да дойде да ви зарибява ;) ако сте момчета стойте си у кенефите да не идват да ва базикат :D
zariibena
06-26-2010, 22:12
ххахахах аз ще си нося сише с вода в чантата и ако някои ми даде морков просто ще си го измия и ще го изям ... :grin: какви ли прякори ще ми излязат после :lol:
zariibena
06-26-2010, 22:14
шише*
някой*
:shock: :D
KarlDionic
06-26-2010, 22:15
ххахахах аз ще си нося сише с вода в чантата и ако някои ми даде морков просто ще си го измия и ще го изям ... :grin: какви ли прякори ще ми излязат после :lol:
няма да е зле :D миналата година някои ги боляли коремите баш за първите дни... познай защо :D
fenche22
06-26-2010, 22:15
В елитните гимназии няма такова нещо с моркови и зелки :D
Примерно аз сега ще съм 9 клас, миналата година ме беше един вид странно викам си че сега всички ще ни целят с моркови, нямаше нищо такова, дадоха ни да ядем там някаква питка с това беше :-D
А и големите - 11 и 12 клас се отнасяха много добре с нас всичко беше перфектно 8)
pentxayc
06-26-2010, 22:32
то в елитните и много от другия брег има
BiGBaDWolF
06-26-2010, 22:51
Показваме им кой е шефа :D
darkPaladin
06-26-2010, 22:59
кои гимназии са елитни? 0.о
на мен ми беше забавно като го чух и го мислех за майтап ама ся сички мн сериозно ми говорят и зимам да се плаша :lol: един дебелак вика че го уцелили в цицата мн силно с морков :razz:
BabyBluee
06-27-2010, 09:43
Аз съм заек тая година :oops: Бяха ми обещали едни познати че ако вляза във ветеринарния ще ме хранят с боб.. 8-) Голям късмет - там ме приеха. :D ама карай - аз обичам боб :smt007
В елитните гимназии няма такова нещо с моркови и зелки :D
Примерно аз сега ще съм 9 клас, миналата година ме беше един вид странно викам си че сега всички ще ни целят с моркови, нямаше нищо такова, дадоха ни да ядем там някаква питка с това беше :-D
А и големите - 11 и 12 клас се отнасяха много добре с нас всичко беше перфектно 8)
Хахаааа.... Вярвай сии :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Аз съм в една от въпростните елитни гимназии и миналата година такъв дъжд от моркови беше, че просто нямам думи. Помляха ни от всякъде. А като забелязвам класа ми от сега се е насъскал догодина да и целим. :D Ще бъде страшнооо :D
Иначе някво по различно отношение през годината нямаше. Дори напратив, много добре се държаха с нас. :)
BabyBluee
06-27-2010, 14:52
Целят ви с моркови? :razz: :razz: :shock: Тука няма такова нещо .. ама са много злобни .. особено в електрониката 8-) Добре че не съм там .. миналата година зайците имаха полиция .. и имаше заек със счупена ръка :( .. Ама аз няма кво да се плаша .. където и да съм няма да ме хранят на сила защото ги познавам всичките :oops: :-P
chocolatedidi
06-27-2010, 16:17
Вече само 8 клас ли се водят зайци или и 9-ти ?
SummerDream
06-27-2010, 16:29
Хех, миналата година на мен ми се размина ;д ..последната паралелка съм и за нас просто не останаха моркови/зелки ^^ иначе като свърши "приветстването ни", по-големите идваха до нас и ни връчваха културно морови XD и да, спокойно-няма дори да се усетите как е минал целия този момент..
За туй нещо чак сега от темата разбрах , но само аз ли си го представям забавно ?.. 8-)
SummerDream
06-27-2010, 22:37
..хич не е забавно, да ти кажа..особенно, ако те фраснат с някъв морков по главата 8-) .
mArMaLaDkA
06-27-2010, 22:46
нищо не е забавно, когато се прави със злоба. :)
големи закани четях по форумите, включително и във форума на училището, в което сега уча, а на 15 нито един морков не изядох, въпреки че ми предлагаха изключително културно и кажи-речи даже ми се молиха. 8-)
xWandereRx
06-28-2010, 10:06
с моя клас като хранихме изядохме повече моркови от зайците :lol: където видим някой познат с морков - 'дай малко, дай малко' и закусихме с моркови :lol:
princesss8
06-28-2010, 16:31
с моя клас като хранихме изядохме повече моркови от зайците :lol: където видим някой познат с морков - 'дай малко, дай малко' и закусихме с моркови :lol:
дано и мойте каки и батковци в новото училще да са като теб :D :D
princesss8
06-28-2010, 16:31
За туй нещо чак сега от темата разбрах , но само аз ли си го представям забавно ?.. 8-)
и на мен ми изглежда забавно :lol: :grin:
chocolatedidi
06-28-2010, 17:13
Вече само 8 клас ли се водят зайци или и 9-ти ?
darkPaladin
06-28-2010, 17:14
гледайте да няма такива като мен щото аз като бях 13 клас давах моркови на 12 клас
не подбирам :-)
polinakuneva
06-28-2010, 17:20
В старото ми училище нио моркови, нито зелки, нито нищо..а и лошо отношение няма...даже 8мите класове се мислеха за мнго по-важни и бяха значително по-надути от останалите...Сега ще видим в 31 как ще е...
Ssimonka
06-28-2010, 19:16
Тая година и аз ще съм зайче...надявам се да не изям някой морков в тиквата.. :D :D
petinkataaa
06-28-2010, 21:00
абе не е толкова фрапантно..почти нищо нямаше..5 клас пострадаха повече от нас,защото влязоха първи,ама... 8-)
kriskoy10
06-28-2010, 21:38
аз ще се запася с моркови и зелки за 15-ти ако ме целят да не седя като пън :-P
vesito13
06-29-2010, 11:49
При нас нищо не се прави, дори зайци не им казват. Скука :?
Black_Fyed_Peas
06-29-2010, 11:54
нас ни целихаа с морковиии 8-)
SmilezZz
06-29-2010, 12:06
Забавно си е,спор няма..Стига да не изям един морков/зеле в главата,че ....... ще отпадне това "забавното" :lol:
Ssimonka
06-29-2010, 12:07
Забавно си е,спор няма..Стига да не изям един морков/зеле в главата,че ....... ще отпадне това "забавното" :lol:
++ :D
darkPaladin
06-29-2010, 13:31
вие вместо да се радвате че не сте на мен зайци се притеснявате :lol:
s0b1esk1
06-29-2010, 13:41
има 3 вероятности:
1-да не успея да стана за 15ти
2-отношението да е пълно безразличие
3-да пушим и да залеем зайците със зеленина :D
PurpleSand
06-29-2010, 15:25
и на мен ми изглежда забавно :lol: :grin:
+++++ :grin:
Ама тука в нашето училище такива работи няма ........ :x :? :?
Оле наплашихте ме :oops: :D
SunnyGiirl
06-29-2010, 17:05
Оле наплашихте ме :oops: :DНяма нищо страшно бе..Само ако във вашето училище летят моркови,то тогава се пази,че да не се блъсне някой зеленчук на главата ти :lol:
Оле наплашихте ме :oops: :DНяма нищо страшно бе..Само ако във вашето училище летят моркови,то тогава се пази,че да не се блъсне някой зеленчук на главата ти :lol:
:? хаха ще внимавам, но каквато съм залисана веднага зеленчука ми е на главата хаха
SunnyGiirl
06-29-2010, 17:32
:? хаха ще внимавам, но каквато съм залисана веднага зеленчука ми е на главата хахаСпоко..Не си единствената
сега чух че само момчетата ги целили там дето ще ходя аз :x
xxcherrybomb
06-29-2010, 19:21
Мии, тази година ми предстои да съм заек, ама много, много не се вълнувам от това..
87439876534
06-30-2010, 10:05
+1 :oops: ... На моята приятелка един батко от гимназията в която ще учим и е казал че ако я приемат там за 15-ти ще и направи огърлица от моркови :? :lol:
Дано да закачат само момчетата,а ние момичетата да се оттървем ;д
+1 :oops: ... На моята приятелка един батко от гимназията в която ще учим и е казал че ако я приемат там за 15-ти ще и направи огърлица от моркови :? :lol:
Дано да закачат само момчетата,а ние момичетата да се оттървем ;д
Гаднярииии! ахха :D.. Не бе ще е забавно иска ми се да го видя 8) 8) :-D
stephanieee
06-30-2010, 11:18
И аз ще съм зайче тази година :D Чувала съм, че в училището където ще уча няма такива работи, най - много 1 морков да си хапна :D Знам, че се подаряват плюшени зайчета :D :grin: :grin: :grin:
Моркови зеле зайо-байо и така :D :D
viktorya2772
07-01-2010, 07:10
exx i az 6te s1m zaek (: i 6te s1m v NFSG ako nqkoi znae kak e tam polojenieto pishete :D:D :grin: :-D :-) :razz:
GoTiNiA29
07-01-2010, 07:47
Хаха, вие явно сте от културните. 8-) Всяка година има дъжд от моркови.... Поне при нас 8-) Зайците последният път отвърнаха на огъня, че и оцелиха един авер в главата, а той тръгна да търси кой го уцели :lol: и при нас е така 8-)
Бием ги с морковите през главата докато не се счупят
Ssimonka
07-01-2010, 15:07
Там където съм приета..нямало моркови..били пекани и приготвяли салата.. 8) :D
xxelliexx
07-01-2010, 15:34
тая година и на мене ми придстои да съм зайче ^.^
ии всички които познавам от "бйдещата" си гимназия са ме наплашили яката
казвали са ми че морковите и зелките не спират да летят през първите 3 дена.. предлагат ми от сега да се моля някои злобни батковци да не са донесли праскови :lol:
а миналата година и няколко букета за класните са литнали във въздуха :(
___
голяма паника ще бъде докато отида [-o<
дано момчетата да го отнесат 8-)
после големите идват да разибяват зайците :lol:
четох по-горе, че не ги целели с моркови, ами им давали плюшени зайчета :D е това си е добра идея :lol: :lol:
изглежда ми забавно, стига да не ме уцелят с нещо болезнено 8)
exx i az 6te s1m zaek (: i 6te s1m v NFSG ako nqkoi znae kak e tam polojenieto pishete :D:D :grin: :-D :-) :razz:
Аз също ще съм заек там :D
Ssimonka
07-01-2010, 18:12
Охо сега разбрах че ще съм и ,,а'' клас.. яко ще се наядем.. :D :D
stephanieee
07-01-2010, 19:11
Ssimonka - Как разбра, че си "а" клас? Ако има някакъв сайт и да разберем всички в кой клас сме, прати го моля те :-) :P
shakira96
07-01-2010, 19:15
Ssimonka - Как разбра, че си "а" клас? Ако има някакъв сайт и да разберем всички в кой клас сме, прати го моля те :-) :P
Като ходиш да се записваш в училището трябва да ти кажат. :)
stephanieee
07-01-2010, 20:03
Аз вече се записах и нищо не ми казаха, на 1-ви септември трябва да отида да видя за учебници и в кой клас ще съм, нооо не мога да издържа дотогавааа :D :D :D
qg0dkata
07-01-2010, 20:08
Хаха, аз пък съм З клас .. :D 8з .. Яко! :D
На нас учебници ще ни казват след 15 септември.. :D
Ssimonka
07-01-2010, 20:09
Аз вече се записах и нищо не ми казаха, на 1-ви септември трябва да отида да видя за учебници и в кой клас ще съм, нооо не мога да издържа дотогавааа :D :D :D
Ами попринцип като отиваш да се записваш..трябва да ти кажат коя паралека си и има списък с имента на ученицице в класа ти..
krokkrok
07-01-2010, 20:28
Ние с ягодата ше пропуснем морковите...за нас няма да стигнат,но не ме натъжава,напротив :D Не обичам много да отнасям зеленчуци в главата :D
stelSs21
07-01-2010, 20:57
А някой знае ли в Търговската(Варна) дали има моркови? :D
princesss8
07-02-2010, 12:35
Олеле .. "А" класовете си го отнасят най-много.. особено в моето училище .. и дааа, както се досещате А клас съм :D Разбира се, по подредбата на специалностите.. вие нямахте ли такъв списък?.. При нас беше изкарано, пишеше кои ще сме в един клас, знаем коя ни е класната.. всичко :P
princesss8
07-02-2010, 12:37
Ние с ягодата ше пропуснем морковите...за нас няма да стигнат,но не ме натъжава,напротив :D Не обичам много да отнасям зеленчуци в главата :D
Ха-ха скучна ми изглеждаш .. нали трябва в началото да има забава ..
SmilezZz
07-02-2010, 12:42
Аз съм 8б клас :grin: ..Ако има моркови и ние ще си го отнесем,ама не ми пука - стига да не ме оцелят точно в главата 8-)
justme01
07-02-2010, 12:59
а пък в моето ново даскало няма списъци за т'ва в кой клас си и коя ти е класната :? като се записвах казаха на 14 септември да отида за да видя тези неща :shock:
Concussion
07-02-2010, 13:06
а пък в моето ново даскало няма списъци за т'ва в кой клас си и коя ти е класната :? като се записвах казаха на 14 септември да отида за да видя тези неща :shock:
И в моето, или поне аз не видях такива. :( Не ми казаха нищо и за родителска среща и на мен ми е странно, защото нали сега учебниците се купуват, а и ще имаме униформи. :(
SmilezZz
07-02-2010, 13:12
И в моето, или поне аз не видях такива. :( Не ми казаха нищо и за родителска среща и на мен ми е странно, защото нали сега учебниците се купуват, а и ще имаме униформи. :(Ние щели да купим само два учебника..Кои - не знам..На родителската среща щели да кажат..За униформите същата работа :D
stelSs21
07-02-2010, 13:22
На мен пък като отидох да се записвам ми дадоха една бележка, в която пише къде да отида да си поръчам униформа , за да е готова до 15 септември, обаче на нея пише и специалността ми и някъв входящ номер и ми е малко странно кво общо има това.
EsteticLoff
07-02-2010, 14:40
Ем и в моето е така.. Само дето аз трябва да отида на 13-ти
8-)
По темата: Надявам се морковите да ме позаобиколят :lol:
justme01
07-02-2010, 15:34
И в моето, или поне аз не видях такива. :( Не ми казаха нищо и за родителска среща и на мен ми е странно, защото нали сега учебниците се купуват, а и ще имаме униформи. :(Ние щели да купим само два учебника..Кои - не знам..На родителската среща щели да кажат..За униформите същата работа :D
е в мойто даскало нямало униформи (засега) :grin: а родителска среща щяло да има още първата седмица след началото на уч. година :?
shakira96
07-02-2010, 15:37
Много ме наплашихте тука. Дано при мен не летят зелки и моркови. :lol:
Аз разбрах, че при мен униформите ще се носят само при официални случаи. 8-)
Kallyn4eto
07-02-2010, 18:59
аз ся ше съм 9 клас, но мин година доооста ни целеха :D във 9 фег съм
breathslow
07-02-2010, 19:20
Бихте ли ми казали понеже не знам кво значение има коя паралелка си като си в ново даскало представият ли ви незнам обяснете ми моляви
xxelliexx
07-02-2010, 21:00
Бихте ли ми казали понеже не знам кво значение има коя паралелка си като си в ново даскало представият ли ви незнам обяснете ми моляви
мм ако специалността с която си приет има значение иначе доколкото знам няма никакво значение коя буква ще се паднеш ("a" или "я") :-o
TinaReckless
07-03-2010, 08:55
Аз ще съм или "Е" или "Ж" клас и се надявам да не останат моркови за нас. 8-)
SmilezZz
07-03-2010, 09:16
Аз ще съм или "Е" или "Ж" клас и се надявам да не останат моркови за нас. 8-)Няма да останат или пък ако останат - ще са доста малко..Най-много ги отнасят първите три класа "а","б" и "в".. :D
justme01
07-03-2010, 09:48
Аз ще съм или "Е" или "Ж" клас и се надявам да не останат моркови за нас. 8-)Няма да останат или пък ако останат - ще са доста малко..Най-много ги отнасят първите три класа "а","б" и "в".. :D
пхах.. аз с моя късмет ще съм точно в един от първите три класа..най-вероятно в "а" :razz:
SmilezZz
07-03-2010, 10:15
Аз ще съм или "Е" или "Ж" клас и се надявам да не останат моркови за нас. 8-)Няма да останат или пък ако останат - ще са доста малко..Най-много ги отнасят първите три класа "а","б" и "в".. :D пхах.. аз с моя късмет ще съм точно в един от първите три класа..най-вероятно в "а" :razz:Аз пък съм в "б" клас 8-) ..Ама няма страшно,споко :lol:
shakira96
07-03-2010, 12:13
Аз пък съм в "б" клас 8-) ..Ама няма страшно,споко :lol:
И аз май ще съм "б". 8-) Не знам как ще си намеря класа просто. :lol:
princesss8
07-03-2010, 12:26
Аз ще съм или "Е" или "Ж" клас и се надявам да не останат моркови за нас. 8-)Няма да останат или пък ако останат - ще са доста малко..Най-много ги отнасят първите три класа "а","б" и "в".. :D пхах.. аз с моя късмет ще съм точно в един от първите три класа..най-вероятно в "а" :razz:Аз пък съм в "б" клас 8-) ..Ама няма страшно,споко :lol:
И аз съм в А :lol: 8)
в ЕГ"Пловдив" съм с Немски , горе долу коя паралелка ще съм ? :D
Forester
07-03-2010, 12:52
Мисля, че можеш да си Ж, З, И, Й. Поне с такова впечатление останах от сайта.
princesss8
07-03-2010, 13:04
Б : ))
SummerDream
07-03-2010, 14:15
Немските паралелки са от "а" до "г", а английските от "д" до "к"..
friedpotato
07-03-2010, 22:03
мале аз като четох в началото си помислих, че морковите и зелките са няква метафора, че е нещо образно казано :D ..ама са разбрах, че сте говорили в буквален смисъл :D :D и благодаря, че ме предупредихте за опасността :D :D смятам да си взема каска за да се предпазя :grin:
Аз съм във френската в Пловдив с АЕ.Коя паралелка се пада да съм. :? :shock: :D :D :razz:
ANTIBIOTIKAA
07-04-2010, 12:35
Немските паралелки са от "а" до "г", а английските от "д" до "к"..
:cry:
SummerDream
07-04-2010, 12:35
Аз съм във френската в Пловдив с АЕ.Коя паралелка се пада да съм. :? :shock: :D :D :razz:
Ааа моее зайчее :grin: : Д "ж" или "з", препоръчително е "з" ;п
ANTIBIOTIKAA
07-04-2010, 12:37
o neshto ne ми са получи коментара ... значи ще ям повече моркови в немска паралелка съм
:(
edelweiss96
07-04-2010, 12:39
Дано за мене да няма много.
Паралелка В или Г ще съм . :D
SummerDream
07-04-2010, 12:41
Явно д; ..ноо погледни го от друга страна-кво е 15-ти без моркови/зелки/домати ?! 8-) ;д
ANTIBIOTIKAA
07-04-2010, 12:45
и домати ли ?
:smt087
SummerDream
07-04-2010, 12:49
..не е изключено :-D
Това значи по малко моркови, нали? :D :D :D :grin: :-) :-)
SummerDream
07-04-2010, 12:59
Ха..да съм казала такова нещо?! 8-) ..шегувам се ;д обикновено за последните паралелки не стигат, казвам ти го от собствен опит, да се надяваме, че тая година няма да е така :D
Ха..да съм казала такова нещо?! 8-) ..шегувам се ;д обикновено за последните паралелки не стигат, казвам ти го от собствен опит, да се надяваме, че тая година няма да е така :D
Е, може пък да е забавно... :D :D
princesss8
07-04-2010, 13:08
Явно д; ..ноо погледни го от друга страна-кво е 15-ти без моркови/зелки/домати ?! 8-) ;д
моркови/зелки/домати/праскови/сливи/тикви :lol: :lol:
SummerDream
07-04-2010, 13:12
kam22, хич няма да ти е забавно, ако точно тебе те цапнат с нещо 8-)
kam22, хич няма да ти е забавно, ако точно тебе те цапнат с нещо 8-)
Е, само колкото да се спази традицията :D :lol:
SummerDream
07-04-2010, 13:38
Хубаво е, че мислиш оптимистично Д :
viktorya2772
07-04-2010, 14:24
аз съм в нфсг зайче :grin: :D някой знае ли как е там и имам още един тъп въпрос - има ли група (музикална) : :grin: :D :D :D :-) :-P
Нямам нищо против да ме улучат веднъж- два пъти ама да не е много силно .. :D :D
ilko0214
07-04-2010, 17:59
Хах аз май съм "Б" клас.. :D
Paramour
07-04-2010, 18:29
Ами аз миналата година бях заек 8-) Иии от горните класове тормозиха момчетата от нашия клас с моркови, на мене само веднъж ми предложиха (учтиво ;д) Общо взето не се отнасят зле... ддз ще ви кажа като мине първия учебен ден :D
mArMaLaDkA
07-04-2010, 20:38
само ви стряскат излишно.
SmilezZz
07-05-2010, 11:14
Хах аз май съм "Б" клас.. :DИ аз,и аз :grin: ..Ама аз си исках да съм "Б"..Не знам защо..Буквата ме влече и ето,че късмета ми се усмихна 8-)
мале аз като четох в началото си помислих, че морковите и зелките са няква метафора, че е нещо образно казано :D ..ама са разбрах, че сте говорили в буквален смисъл :D :D и благодаря, че ме предупредихте за опасността :D :D смятам да си взема каска за да се предпазя :grin:
хахх и аз отначалото си мислех така, ама като се зачетох видях, че т'ва не е шега работа .. :D .. ии се надявам на 15-ти да не ни целят много по главата :lol:
SmilezZz
07-06-2010, 15:33
Не е никаква шега to0niTy 8-)
Няма страшно..Просто няколко моркови,зелета.. 8-)
лее хептен ме изплашихте вече нестига, че си и бях наплашен 8-)
SummerDream
07-06-2010, 20:48
Няма страшно ;д 15-ти септември такаа ще мине, без да се усетиш 8-)
Extremescream
07-06-2010, 21:00
На нас най-учтиво ни раздадоха моркови.Ех,спомени.
danibebi
07-06-2010, 21:35
ами тогава на 15 не ходи :lol: иначе незнам как ще е на първия учебен ден, надявам се да ми дадат моркови,учтиво. 8-)
хаха как да се отнасят -> като със зайци xDDD
Храним ги, гърчим ги първата седмица .. после ни минават мераците :)
>> Абеее то не е важно дали си заек или не.. важно е за какъв те имат, аз когато бях заек с "вълците" бях на едно (много ме уважаваха мене)
И както аз бях "вълк" имаше момчета от 9 клас, дето ги уважвах, но това са сериозни момчета, не путки ;)
viktorya2772
07-07-2010, 11:25
вълк ?!? :shock: :( :-o #-o ](*,) :smt120 какво забога ?!
musicoholic
07-07-2010, 11:26
в предишното ми даскало само 10ти клас тормозеха зайците, тази есен и аз съм заек, дано да не ме тормозят :D
IceCreamCutie
07-07-2010, 11:43
Тая година бях заек и сичко вървеше почти като по вода. Имаше 1 комплексарка от 9ти клас дето видя че не може да се закача с тея от нейнея випуск и слезе на нашия да ни "тормози" :razz: Беше толкова смешно отстрани как се правеше че... :razz:
Иначи всичко си е супер. никой няма да те бие или тем подобни. Вярно е че всяка даскало е различно ама никой не харесва панирани мозъци. :D
SummerDream
07-07-2010, 12:07
вълк ?!? :shock: :( :-o #-o ](*,) :smt120 какво забога ?!
9-ти клас ?! 8-) колкото до "вълците" аз също се разбирах с тях, нямало е някаква вражда м/у "малки" и "големи" , пък и не мисля, че е трябвало да има, супер точни си бяха (:
Трябва да се подготвям за морковите :D
В моето училище (НГДЕК) няма груби прояви спрямо зайците,поне при нас миналата година беше така,на някои дадоха моркови.В сгадата се влиза доста тържествено и няма място за зеленчуци.
TokioHotelFen4e
07-10-2010, 15:13
на мен ми предстои да съм заек (7 клас -Немската ж пз) и съм чувала 4е доста ще ни тормозат :( :( :( :(
аве тука нещо ни плашат 8-)
е айде са една безплатна салатка от зеле и моркови в тая криза.. 8-) в моето даскало лично не целят толкова много, миналата година големи аматьори бяха :D
SummerDream
07-11-2010, 11:29
И то доста..
Айде айде... Вече го няма пъхането на глави на зайци по тоалетните ;]
ПП: Мене понеже никой не ме нахрани като бях заек (чаках седмица), и си взех моркови от нас и в продължение на седмица се разкарвах из даскало и ръфах моркови :D
co0kiemaster
07-11-2010, 12:49
Аз тази година също съм заек .. Ако не друго, поне ще се посмея като хората 8-)
Преди да влязат в стаите ги чакаме на стълбите на по -горните етажи и ги заливаме с трушия , после ги бием в кенефите и свършваме на грозните им главици .
tonilove336
07-14-2010, 20:07
абе дано не ме оцелят с някоя зелка по главата :D иначе мисля че може даже и да се окаже забавно, а и нали следваштата година ще целиме зайци така, че няма да сме само ние тези които ще пострадат винаги има следващи :grin:
DaemonBoy
07-14-2010, 20:48
Бе не знам при вас, ама в Електрото, където сме уж мъжко училище в сегашният 8Е клас щяло да има 14 момичета и 12 момичета... Брех... Зайките дано поне да са хубави 8-)
ilko0214
07-14-2010, 20:57
Стига сте се панирали всички са минали по този път и всички ще минат, какво да кажа аз като повече от половината даскало ми се кани, даже непознати в фейбука ми писаха.. :D
pentxayc
07-14-2010, 21:19
да дойде да ми подаде морков само
когато аз бях .. нас ни храниха с моркови и зеле.. а ние на нашите им донесохме само моркови :Д
14 момичета и 12 момичета...
Интересно разпределение на момичетата и момичетата :razz:
Интересно разпределение на момичетата и момичетата :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BabyBluee
07-15-2010, 09:04
Мен няма да ме хранят :P
stella666
07-15-2010, 10:01
Интересно разпределение на момичетата и момичетата :razz:
:shock: :lol:
stella666
07-15-2010, 10:03
:( Не е честнооооооо :? :-x 8-)
BabyBluee
07-15-2010, 10:04
Нали! :-P
Ами не знам как се отнасят в новото ми училище , но не мисля ,че тва ще ми е проблем :D Иначе нямам търпение да се запозная с нови хора :grin:
brutaLxxbunny
07-15-2010, 11:13
Аз сега като ходих да се записвам и ме посрещнаха 12токласници,така била традицията .. не ме храниха,започнахме се съвсем цивилизовано и бяха мн печени :D
хей има ли някой, който сега ще е заек в НФСГ ?? :) :) :-D
radeberger
07-15-2010, 13:17
Замеряме ги с моркови и зеле като минават пред всички класове .
На мен ми се размина , защото в 8 клас на първия учебен ден валеше и веднага отидохме в класната стая . :-D
11 и 12 клас са вече големи и няма да се занимават и заяждат- пове4е ппроблеми ще е с 9клас :D
SmilezZz
07-15-2010, 14:56
11 и 12 клас са вече големи и няма да се занимават и заяждат- пове4е ппроблеми ще е с 9клас :DДа не забравим и 10 клас :D :D
ilko0214
07-15-2010, 17:16
11 и 12 клас са вече големи и няма да се занимават и заяждат- пове4е ппроблеми ще е с 9клас :DДа не забравим и 10 клас :D :D Определено! :D Но в нашето даскало и от 11кл. хранят :D , за 12 - не знам. :D
Криза е бе, за какво ви е да си хабите парите за моркови, като можете да ги изхарчите за някоя нова дрешка 8-)
sian4eto
07-15-2010, 17:26
еми преди им давахме моркови ... но тази година аз съм в друго училище и ще ям моркови :D
SmilezZz
07-15-2010, 17:27
Криза е бе, за какво ви е да си хабите парите за моркови, като можете да ги изхарчите за някоя нова дрешка 8-)Да "тъпчат" зайците е по - забавно 8-)
chocolatedidi
07-15-2010, 18:22
11 и 12 клас са вече големи и няма да се занимават и заяждат- пове4е ппроблеми ще е с 9клас :D
Е как зайци ще се заяждат с зайци,аз ще съм 9 клас и ще съм заек
Sunshineeee
07-15-2010, 19:08
Хиххх , значи и двете сме много добрее :-D
миналата година уцелиха една учителка в главата (headshot :D ) с морков :D :D
BabyBluee
07-16-2010, 06:27
Хиххх , значи и двете сме много добрее :-D
Така е като познаваш цялото даскало, само не и собствения си клас! 8-)
EnglishMan
07-16-2010, 08:31
11 и 12 клас са вече големи и няма да се занимават и заяждат- пове4е ппроблеми ще е с 9клас Very Happy
taka si e az kato bqh zaek samo 9 klas ni celeha 8-)
SmilezZz
07-16-2010, 15:48
Така е като познаваш цялото даскало, само не и собствения си клас! 8-) E,тука сега малко преувеличи 8-)
BabyBluee
07-16-2010, 15:49
Така е като познаваш цялото даскало, само не и собствения си клас! 8-) E,тука сега малко преувеличи 8-)
Е добре де. По-голямата част :lol:
SmilezZz
07-16-2010, 16:00
Е добре де. По-голямата част :lol: :lol: Така по-става :lol: Охх..Шегата настрана,как се запозна с толкова много хора..
Аз познавам от всичките класове по един ученик,ама са твърдо решени да ме нахранят..Ще ме нахранят,нямало значение,че съм с връзки (т.е. нямало значение,че ги познавам) :razz:
BabyBluee
07-16-2010, 16:03
Е добре де. По-голямата част :lol: :lol: Така по-става :lol: Охх..Шегата настрана,как се запозна с толкова много хора..
Аз познавам от всичките класове по един ученик,ама са твърдо решени да ме нахранят..Ще ме нахранят,нямало значение,че съм с връзки (т.е. нямало значение,че ги познавам) :razz:
Ами аз от преди ги познавам .. водя се "известна" в града ми.. :lol: :lol:
krokkrok
07-16-2010, 16:20
И скромна се водиш,ама само си се водиш... :)
ilko0214
07-16-2010, 17:03
И скромна се водиш,ама само си се водиш... :) Хаха добре бе! :lol:
SmilezZz
07-16-2010, 17:09
Ами аз от преди ги познавам .. водя се "известна" в града ми.. :lol: :lol: И скромна се водиш,ама само си се водиш... :) :razz:
xrusinka
07-16-2010, 19:42
Ойй аз сега съм зайче, сигурно много ще ме нахранят ... пфф луди хорица :D Сигурно много болииии :D :D :D
Ойй аз сега съм зайче, сигурно много ще ме нахранят ... пфф луди хорица :D Сигурно много болииии :D :D :D
mhmm,, отзад боли най-много :lol:
Unendlich
07-16-2010, 23:35
mhmm,, отзад боли най-много :lol:
ти сигурно от личен опит знаеш и сега подготвяш следващите :D :lol:
SmilezZz
07-21-2010, 10:23
Ойй аз сега съм зайче, сигурно много ще ме нахранят ... пфф луди хорица :D Сигурно много болииии :D :D :DНе боли..Като изключим главата 8-) 8-)
Е стига да аз съм чувал, че само им подхвърляли моркови, но за дъжд от моркови не съм чувал :D. Казаха ми никога да не взимам моркови :D
bastiFan
09-16-2010, 15:58
Абе, аз не се притеснявах особено, моркови, репи - нали съм в НЕГ Бургас, кво ми пука? В нашата стая влязоха 9Д и ни подариха по един ОГРОМЕН картонен морков, пълен с разни работи за ядене, то тва си е традиция в нашето даскало 8) .. та, нямаше много кърви разни 8-) .
IAmJustAKid
09-16-2010, 16:10
Подхвърляния от типа ; Зайци , зайци .. :wink:
chococookie
09-16-2010, 16:27
Една приятелка даже гризна моркова и после почна да пише подписи по него, учителката дойде и видя, че стената е оранжева, ядоса се и се скара на 9 клас! 8)
днес както си въря с едно момче и една си оправя дънките пред нас и вика на другата "зайците как ме гледат :razz: "
TheMostBestest
09-16-2010, 17:53
мм мин год само един морков долетя от някъде аз го зех и го хвърлих от където дойде ии такаа амаа тая учебна годинаа мисля да направя зайците на нищооо :shock: :lol: 8-) :D :-)
Яяя, презимувалите зайци да си трайкат там.
Иначе наш'те зайци са отвратителни. Не са да ядат моркови, шамари трябва да ядат. Толкова нахални и отворени, сякаш цялото училище им е длъжно на пиклите и пикльовците, щото били, представи си, 2ри ден на даскало. Взимай си заешката чантичка и си отивай в СОУ-то, майка ти заешка... Много им се ядосах. Иначе има и готини зайчета. Сладки, милички и стресирани :D
TheMostBestest
09-16-2010, 18:06
Е как зайци ще се заяждат с зайци,аз ще съм 9 клас и ще съм заек
А, браво. Поне един човек си стои на земята ;D Другите не знам къде летите, ама сте толкова зайци деветокласниците колкото и осми клас.
Фак ю, феймъз. За малките отворки има други неща, не моркови ;)
Интересно разпределение на момичетата и момичетата :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:D:D:D
Нали! :-P
Само да ми паднееш...
Криза е бе, за какво ви е да си хабите парите за моркови, като можете да ги изхарчите за някоя нова дрешка 8-)Да "тъпчат" зайците е по - забавно 8-)
Ами да, забавно е. Традиция е. И ние сме яли моркови и ни е било забавно. Превземки такива.
Който го е страх си седи у тях два дена ;)
Аз тази година също съм заек .. Ако не друго, поне ще се посмея като хората 8-)
Ето един позитивен човек, който гледа на това както би трябвало да му се гледа. Успех, миличка.
YourBlackDahlia
09-16-2010, 18:54
При нас заиците на 1вия етаж и нито един даже не си излиза от стаята. Всичкте приличат на излезли от детската градина :D А на 15ти направо ги заляха с моркови. Може би това е причината ..
Иначе заешките ми години бяха най - яките :) (сега съм 10кл.)
нас ни хвърляха моркови на 15 и неска също имаше малко и като обикалям с една фр и момчетата ни викат зайки :D :D
блаа тука няма такива хвърляния и целения с моркови ;дд на мен ми подариха едно :grin:
TVDQueen
09-16-2010, 19:20
Ох леле това със зайците си мислих, че е шега или нещо метафорично казано, ама Вие сериозно говорите :D Догодина ще съм зайче 8 клас .. И вече ''изгарям от търпение'' лол особено това със салатата :razz: :razz: Само някоя зелка да ме фрасне :D
TheMostBestest
09-16-2010, 19:44
Това със замерянето не се е случвало в моето училище, нито е някое друго елитно в града ми. Е, ако става въпрос за СОУ 'Султан Осман' в Исперих... идиотия пълна. И зайците са хора уж :Д
sasha_90
09-16-2010, 20:10
Не съм търсила във форума и не знам дали има и друга такава тема.Как се отнасят със зайците във вашето училище- на първия учебен ден, през годината...
Големите батковци и каки идват с морков и трябва да ядеш. :D Аз не съм яла,въпреки,че доста пъти са ме карали.Какво да направя?Лоша зайка бях :-D
Wwe1fenka
09-17-2010, 12:14
Оооо държаха се супер с мен!Дадоха ми морков,с чанта и програма и балон :D
student456
09-17-2010, 12:49
И при нас бяха толерантни по-големите.
Ау, мина супер яко.. даже не бях очаквала :lol:
Морковите бяха измити, нарязани в купичка и ти дават. Ако не искаш ти напъхват насила един голям морков в устата :lol: Минаваха с едни зелки и даваха да си скъсаме по едно листенце. Да не говорим, че имаше и картофи :lol:
Неска също имаше позакъсняли, дето още не са потормозили милите зайчета :D Влизат в стаята.. разглеждат и се лепват при седящите тихичко и мирно срамежливи дечица :D Даже и да гледаш отстрани е забавно.
А да, и 10-11 клас имаше, 9 също.. абе сичките, сборна програма :lol:
Aз имам идея другата седмица ако имам свободен час да минавам по стаите на зайците да викам "Искате ли баничка?" :lol:
за неразбралите - тва са думи на Владо Кузов :D
nadetyYy
09-17-2010, 17:24
ми при нас се отнесоха съвсем нормално :) никакви морковии тем подобни..
Иначе по коридорите ни гледат много странно 8-) а някой днес се провикна "Зайциии" :lol:
Зайци,зайци, ама целия коридор напълваме :-P
ми при нас се отнесоха съвсем нормално :) никакви морковии тем подобни..
Иначе по коридорите ни гледат много странно 8-) а някой днес се провикна "Зайциии" :lol:
Зайци,зайци, ама целия коридор напълваме :-P
и ние сме така като излизахме от БЕЛ-а и едни бяха до стаята и викат "ебах тия 40 човека" :razz:
Ние сме първа смяна с малките (7-6-5-4-3-2-1 клас) ии няма провикване за зайци ;d Ама е малко скучно :-o
vampire_girl_9
09-18-2010, 20:11
Ние сме добрички,не се целим с зеленаж ;pp
Миналата година мен ме гледаха странно,сега аз ги гледам странно :) тва е..