View Full Version : Аеробика
hrisikelly
06-26-2010, 13:19
Здравейте, аз съм на 12, август тази година ще навърша 13, и искам да се запиша на някакъв спорт. Намерих едно много хубаво място с аеробика и по описанието ми звучеше супер. Но ме притесняваше само дали този спорт е само за по-големи... защото представете си влизам вътре и гледам само 20-30 годишни... Дали другите ще ми смеят ако не играя нещо за възрастта ми? Чакам съвети и отговори :)
vaseto0o
06-26-2010, 13:59
Аеробика се играе от затлъстяли чичковци и лелички, които се правят на спортисти и търсят как да разнообразят заседналия си начин на живот мислейки че ще отслабнат... Препоръчвам ти да се запишеш на някой по-нормален спорт футбол баскет волей плуване боен спорт... Хем ще се тренира организма ти хем и нещо ще научиш и щи е по интересно :grin:
HHristov
06-27-2010, 08:21
Глупости :)
Преди няколко дена на тренировка ни наказаха да правим аеробика :D при което всички почнаха да се смеят хаха след 20мин аеробика и 3 кръга силова тренировка мнението ми за аеробиката се промени :)
Иска се доста добра кардио подготовка, че да издържиш всичкото това подскачане без почивка :) Евала им права на занимаващите се с това :)
vaseto0o
06-27-2010, 10:47
Няма смисъл да ходиш на аеробика, при положение че това подскачане и други глупости махането с ръцете и т.н. го има и в другите спортове ;) За момичетата може и да е добре, но за момчета няма смисъл да се ходи на аеробика ;) По-добре се запиши на кик бокс или нещо такова там ще си праиш аеробика :D
ПП: Ся погледнах аватара ти и съм длъжен да попитам: Ти момче ли си или момиче :D
HHristov
06-27-2010, 12:27
Бива и момче да е :)
hrisikelly
06-28-2010, 12:51
хора, аз съм момиче но въпроса ми беше дали ще е нормално за възрастта ми - 12 да ходя?
LoveRetroMusic
06-28-2010, 22:47
Защо да не отидеш? Майка ми е ходила и ми каза, че
ходи някакво момиче на 9, така че.. 8-)
hrisikelly
07-02-2010, 18:04
Благодарско за коментарите. Ще взема да отида да видя кво е що е. :D :lol: