View Full Version : Teма за всичко Vol.44
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
mArMaLaDkA
06-29-2010, 19:52
Не съм достатъчно пораснала за шампоани за възрастни, влияят ми зле. Пък и не миришат на лавандула, което си е още един минус. 8-)
evalongoriq
06-29-2010, 19:53
бтв не ми обръщайте внимание на изблиците..така ще е тази седмица :lol:
uMnePaToPa
06-29-2010, 19:54
кога :shock: ако съм ти казала,че ще вляза а не съм,тва е заради проблемите с компютъра не съм виновна..
пък аз на теб не мога да се сърдя,ама преди ми даваше да те изям а сега не :( :oops: :-)
К'вото е .. Ам , да ама докато ме нямаше знам ли колко такива като мен си изяла още :-o :oops: :-)
Не съм достатъчно пораснала за шампоани за възрастни, влияят ми зле. Пък и не миришат на лавандула, което си е още един минус. 8-)
аха...ясно... а аз от както се помня съм на head n shoulders :lol: :lol:
evalongoriq
06-29-2010, 19:56
кога :shock: ако съм ти казала,че ще вляза а не съм,тва е заради проблемите с компютъра не съм виновна..
пък аз на теб не мога да се сърдя,ама преди ми даваше да те изям а сега не :( :oops: :-)
К'вото е .. Ам , да ама докато ме нямаше знам ли колко такива като мен си изяла още :-o :oops: :-)
Не е вярно!Ся защо си толкова лош :( аз само тебе ама ти щом нещеш :( :oops: :-)
uMnePaToPa
06-29-2010, 19:58
Не е вярно!Ся защо си толкова лош :( аз само тебе ама ти щом нещеш :( :oops: :-)
Изневеряваш ми знам :oops: иначе искам и не ми говори глупости , 'щото много добре знаеш к'во искам :-) :-)
evalongoriq
06-29-2010, 19:59
Въобще никво доверие ми нямаш.. :o квото искаш мисли..аз съм ти казвала нещо :oops: :-) :-)
mArMaLaDkA
06-29-2010, 19:59
аз все сменям шампоаните и накрая... мармалад. 8-) сега се надявам да си повъзстановя малко косата с детския шампоан. 8-)
uMnePaToPa
06-29-2010, 20:00
Въобще никво доверие ми нямаш.. :o квото искаш мисли..аз съм ти казвала нещо :oops: :-) :-)
Нищо не си ми казвала... Аз така като гледам имаш още твой хора :oops: :-) :-)
evalongoriq
06-29-2010, 20:01
Нищо не си ми казвала... Аз така като гледам имаш още твой хора :oops: :-) :-)
не е вярно :oops: :-) :-) ама щом не ми вярваш :(
аз все сменям шампоаните и накрая... мармалад. 8-) сега се надявам да си повъзстановя малко косата с детския шампоан. 8-)
Те а децата и нещо с яйца май им правеха по косите ..... може и да не е така де, не се смей много ако се бъркам... :lol:
mArMaLaDkA
06-29-2010, 20:06
Оф, то има най-различни маски с яйце, ама... миризливо ми се вижда. 8-)
Боже, колко обичам баба! Имам кексче вкъщи, и соленчици, и пълнени чушки... ако не ме беше нахранила у тях, сигурно щях да погълна всичко на един дъх, ама нейсе. 8-)
Алекс, кога имаш рожден ден?
lilincituuuu
06-29-2010, 20:06
Йес вее, йес веее, Испания 1:0 Португалия :grin: :grin: :grin:
Боже, колко обичам баба! Имам кексче вкъщи, и соленчици, и пълнени чушки... ако не ме беше нахранила у тях, сигурно щях да погълна всичко на един дъх, ама нейсе. 8-)
6-ти май...
А аз съм си гладен, че ме мързи да ида да си намеря нещо за ядене... :lol:
myLiiPsLiikeSugar
06-29-2010, 20:09
Гледах само началото :D
само аз ли не ги гледам мачовете бре.. :lol:
Може ли чушки :-k :-k
lilincituuuu
06-29-2010, 20:10
1:0 :grin: 1:0 :grin: Испания :smt007 Германия :smt007 Аржентина :smt007
Кой ще ми подари едни 300 лева :D :D :D :oops:
И да се радваш и ърчица да слагаш... няма да се промени факта, че нито един мач не съм изгледал от както почна... :lol:
lilincituuuu
06-29-2010, 20:14
И да се радваш и ърчица да слагаш... няма да се промени факта, че нито един мач не съм изгледал от както почна... :lol:
8-)
ама аз заради играчите :oops: дай ми футболисти и баскетболисти ( :-k ) и ще им скоча на веднъж на всичките :oops: :oops: 8-)
8-)
ама аз заради играчите :oops: дай ми футболисти и баскетболисти ( :-k ) и ще им скоча на веднъж на всичките :oops: :oops: 8-)
А стига бе...няма ли да са ти много? :lol:
mArMaLaDkA
06-29-2010, 20:15
аз съм добро дете бе, споделям всичко, дори и провизиите си от храна. 8-)
направо ми иде да ревна днес... изтървах си телефона в една локва, bluetooth-а ми ми се разпадна от нищото... не ми върви с техниката и това е. 8-)
направо ми иде да ревна днес... изтървах си телефона в една локва, bluetooth-а ми ми се разпадна от нищото... не ми върви с техниката и това е. 8-)
Доста кофти 8-)
lilincituuuu
06-29-2010, 20:16
8-)
А стига бе...няма ли да са ти много? :lol:
мнее :oops: 8-)
Мармаладке, а аз щях да падна в една локва, след 3 текили и една бира и хиляда цигари не ми беше много леко 8-)
Мармаладке, а аз щях да падна в една локва, след 3 текили и една бира и хиляда цигари не ми беше много леко 8-)
Брех, брех :D
На мен утре ми се очертава бааая алкохол... :P :lol:
при такива случки вадиш батерията у вас го разглабяш и със сешоара всичките части, гледаш хубаво да изсушиш платките и на другия ден го пускаш
lilincituuuu
06-29-2010, 20:21
до колкото помня не бях пияна 8-)
lilincituuuu
06-29-2010, 20:22
Чефкото тука ли ее!!!!! 8-)
Тука е
до колкото помня не бях пияна 8-)
ми.. не съм казал че си била пияна 8-)
lilincituuuu
06-29-2010, 20:25
Тука е :-)
чефкоо, нали каза, че във Владиславово има хубави момчетаа :oops: :oops: :lol: :lol:
mArMaLaDkA
06-29-2010, 20:26
Е, абсурд е да си разглобя телефона сама, не мога. Пък на баща ми и дума няма да обеля. 8-) Извадила съм батериЯТА, обърнала съм го с екрана надолу и се моля да се изсуши сам. 8-)
Аз не мога да се напивам. 'Бахти якото. 8-) Едно, че не пия всякакъв алкохол, друго че мразя да меся и да се наливам от раз. И цигари вече не пуша. Супер примерна съм, дебим. 8-)
чефкоо, нали каза, че във Владиславово има хубави момчетаа :oops: :oops: :lol: :lol:
Дамм
lilincituuuu
06-29-2010, 20:28
Селянииииииии!
курнишончееее :grin: :-) :-)
Е, абсурд е да си разглобя телефона сама, не мога. Пък на баща ми и дума няма да обеля. 8-) Извадила съм батериите, обърнала съм го с екрана надолу и се моля да се изсуши сам. 8-)
Аз не мога да се напивам. 'Бахти якото. 8-) Едно, че не пия всякакъв алкохол, друго че мразя да меся и да се наливам от раз. И цигари вече не пуша. Супер примерна съм, дебим. 8-)
Мушни го в купа с ориз - сериозно говоря, мн по-бързо ще се изсмуче влагата от телефона ;)
Иначе и аз не съм се напиал сериозно скоро и утре също не смятам..не че нямада пия, но не смятам да се наливам до край ..
mArMaLaDkA
06-29-2010, 20:31
Александре, само се ебаваш с мен. Направо... никакво състрадание, не те ли е срам? :(
Ние за утре май сме си устроили женска вечер, няма да се алкохолизираме, абсолютна невинна детска вечерна разходчица ще бъде. 8-)
Александре, само се ебаваш с мен. Направо... никакво състрадание, не те ли е срам? :(
Ние за утре май сме си устроили женска вечер, няма да се алкохолизираме, абсолютна невинна детска вечерна разходчица ще бъде. 8-)
Не се ебавам бре, по-бързо ще изсъхне, абсолютно сериозно ти говоря..
SilverRain
06-29-2010, 20:33
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
Селянииииииии!
курнишончееее :grin: :-) :-)
Приядели ти се? :lol:
Гоооолеееемияяя краставичок :lol: :lol:
lilincituuuu
06-29-2010, 20:34
Дамм
дай малко инфо 8-) :oops: :lol:
Мартии :oops: :lol:
mArMaLaDkA
06-29-2010, 20:36
а в крайна сметка ще направя ли нещо, ако просто го поодухам със сешоара? :-o
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
И айде ходи прибирай овцете от къра,че стана никое време,да не ги изяде някое вълче да не останете без мляко!
Дамм
Кво инфо да ти давам ако искаш ти пратя моя снимка да видиш най хубавото момче у вл-вово и да си напраиш сметка 8-) 8-) :oops:
а в крайна сметка ще направя ли нещо, ако просто го поодухам със сешоара? :-o
гледай някоя пластмаса да не изкривиш, друго нема кво да му стане.. Иначе освен ориз може и силикагел, но предполагам нямаш.. Просто гледай убаво да го изсушиш, на един приятел му сменяха HTC-то, че му беше корозирала платката, че не го беше изсушил... :lol:
SilverRain
06-29-2010, 20:38
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
И айде ходи прибирай овцете от къра,че стана никое време,да не ги изяде някое вълче да не останете без мляко!
би ли дошъл с мене че ше ми е по-лесно, като те видят да се подплашат и да тръгнат .. ?
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
Добре,че ви прекараха нет в селото,та сега си при нас.
lilincituuuu
06-29-2010, 20:40
Дамм
Кво инфо да ти давам ако искаш ти пратя моя снимка да видиш най хубавото момче у вл-вово и да си напраиш сметка 8-) 8-) :oops:
е искам малко по-малък 8-) 9-10 клас 8-) не знам :lol: :oops:
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
би ли дошъл с мене че ше ми е по-лесно, като те видят да се подплашат и да тръгнат .. ?
Бих ти дал гегата да ги гониш с нея,пък и да полапаш едновременно.
uMnePaToPa
06-29-2010, 20:40
:-o
mArMaLaDkA
06-29-2010, 20:41
Много смешно. 8-) Направо не мога да повярвам, че ми се случва. Все по малоумни начини съм си съсипвала телефоните, ама чак по такъв... само мама ми е разваляла по-брутално телефон и то, когато го пусна в пералнята, защото не ми проверява джобовете на якето. А такива яки игрички имаше за онова време... ;\
SilverRain
06-29-2010, 20:42
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
интересно как ше ми дадеш нещо, което нямаш ...
uMnePaToPa
06-29-2010, 20:43
:razz:
SilverRain ще влизаш ли в скайп ?
SilverRain
06-29-2010, 20:43
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
добре че поне една от двете ти мозъчни клетки не е замразена, че да се сетиш че см при вас ... :( мерси че ми каза, незнаех
Дамм
е искам малко по-малък 8-) 9-10 клас 8-) не знам :lol: :oops:
Е кво инфо да ти дам 9-10 клас.. не ги знам тях малки са кой набор тряя да е туй 8-) 8-)
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
Интересно как знаеш,че нямам,вия в селото и врачка ли имате?
uMnePaToPa
06-29-2010, 20:46
Ще ме уморите :razz:
lenito_sf
Elena Ivanova 29 юни в 23:28
ти си мушкато
..... 29 юни в 23:31
а ти си тъпа :*
Elena Ivanova 29 юни в 23:33
аууу ;/
ти пъък си кифла
..... 29 юни в 23:36
момче съм бе Лено
Elena Ivanova 29 юни в 23:38
не съм забравила бе ;д Кифъл си значи, СветлЬО!
..... 29 юни в 23:40
не съм....... но те обичам
Elena Ivanova 29 юни в 23:42
си, си! И аз те обичам. ;д
хаухх :lol: <333333
SilverRain
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
Интересно как знаеш,че нямам,вия в селото и врачка ли имате?
ами в село сме си само аз и стадото ... няма други хора .. ама една овца ми каза след като си пробвал да я опрайш ...
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
добре че поне една от двете ти мозъчни клетки не е замразена, че да се сетиш че см при вас ... :( мерси че ми каза, незнаех
Те мойте клетки си работят много добре,просто селския ти начин на мислене не се приравнява към моя.
Може да си красива,можеш да се мислиш за красива,може да те мислят за красива,но ще си останеш със селски манталитети и незнайно защо тръгна да се заяждаш точно за селянията,ама те в село са така,винаги търсят да се заядат.
ами в село сме си само аз и стадото ... няма други хора .. ама една овца ми каза след като си пробвал да я опрайш ...
Извинявай,явно съм я объркал с теб.
SilverRain
06-29-2010, 20:50
Селянииииииии!
и ти си най-големия ...
С най-големия съм да 8)
Те мойте клетки си работят много добре,просто селския ти начин на мислене не се приравнява към моя.
Може да си красива,можеш да се мислиш за красива,може да те мислят за красива,но ще си останеш със селски манталитети и незнайно защо тръгна да се заяждаш точно за селянията,ама те в село са така,винаги търсят да се заядат.
.... :( толкоз мн написа и нищо не каза
SilverRain
06-29-2010, 20:51
Извинявай,явно съм я объркал с теб.
:lol: :lol: :razz: 8-)
SilverRain
06-29-2010, 20:52
тръгвам да се заяждам ли ... а ти за кво реши да ми отговориш, щом за теб см явно проста, кое па те накара се занимаваш с мене и моят "сеееелски манталитет" ...
тръгвам да се заяждам ли ... а ти за кво реши да ми отговориш, щом за теб см явно проста, кое па те накара се занимаваш с мене и моят "сеееелски манталитет" ...
Да седа и да гледам как ме обиждат,извинявай ама аз така не мога да трая.
кое па те накара се занимаваш с мене и моят "сеееелски манталитет" ...
А,аз съм ти отговорил,не ми ли отговори ти първа,при което даже поста изобщо и в зародиш не съм мислил да го обръщам към теб.
Коза,първо обижда,после що нея са обиждали и що са се занимавали с нея.
SilverRain
06-29-2010, 21:00
след като не моеш да траеш да те обиждат, ние тука останалите можем така ли ?
Всички млъкнаха и гледат сеир не ва е срам...
Пък вие спрете да се карате ;)
SilverRain
06-29-2010, 21:02
Всички млъкнаха и гледат сеир не ва е срам...
Пък вие спрете да се карате ;)
бееееееееее ! чефко не ни прекъсвай ... 8-) ние не се караме ..
Да беше попитала първо за кой е поста ма,глей ся как ме ядосва.Мен да си ме видяла да ти следя тъпите постове и да ги коментирам?
SilverRain
06-29-2010, 21:05
Да беше попитала първо за кой е поста ма,глей ся как ме ядосва.Мен да си ме видяла да ти следя тъпите постове и да ги коментирам?
на мен ли ми се струва или ти се нервиш ... и само ме обиждаш ... говориш ми на "ма" и "коза" ...
... и после аз см била селянка
lenito_sf
06-29-2010, 21:06
Да, добре сте, да!
DaemonBoy
06-29-2010, 21:07
Ех пуканките ми свършиха :( 8-)
Ех пуканките ми свършиха :( 8-)И ние кво? :smt028
Ех пуканките ми свършиха :( 8-)Партия за нови ? :lol: :lol: :lol:
DaemonBoy
06-29-2010, 21:10
Чефо имаш ли при тебе? :lol:
Чефо имаш ли при тебе? :lol:
Още 2-3 ама са циганчета :lol:
SilverRain
06-29-2010, 21:11
аз като обера утре царевицата на село ше ви дам ... няма нужда да купувате
на мен ли ми се струва или ти се нервиш ... и само ме обиждаш ... говориш ми на "ма" и "коза" ...
... и после аз см била селянка
Мале аз съм я обиждал,я се върни малко по-назад в постовете да видим кой-кой,тва ти е малко,ама айде,че си момиче.
То не беше по адрес на хуй,визия,ама айде щом смяташ,че си права ...
Ся ще кажеш,че пак те обиждам,ама ти си точно като една овца ... ходи,пасе,сере и дава мляко и ако няма някое куче да е прибере в стадото,тя сама няма да се прибере,така и ти,ама ти по-зле,казват ти да се прибереш,ама ти се инатиш и нещеш да признаеш,че си започнала всичко!
аз като обера утре царевицата на село ше ви дам ... няма нужда да купувате
Браво,браво,можеш да си запазиш един кочан :lol:
SilverRain
06-29-2010, 21:16
виж сега за "мъжкия полов орган" нямаше да коментирам, но след като ти казах че си най-големия ... ти реши да ни споделиш че си С най-големия, тука не см ти виновна, просто не можех да позволя да се самозалъгваш :)
няма да кажа че ме обиждаш .. ама не бях ли коза ?
знам че аз см започнала всичко, ти прост селянино реши да продължиш ... еми аз и така до утре мога :)
виж сега за "мъжкия полов орган" нямаше да коментирам, но след като ти казах че си най-големия ... ти реши да ни споделиш че си С най-големия, тука не см ти виновна, просто не можех да позволя да се самозалъгваш :)
знам че аз см започнала всичко, ти прост селянино реши да продължиш ... еми аз и така до утре мога :)
Щом аз съм прост селянин и съм решил да продължа,то следва,че ти си още по БИТА селянка и от мен и реши да допродължиш,явно те копа от вътре,че някой ще те помисли за селянка ли,спокойно и селянина е човек,просто по-тъп и по-ограничен ....
Еее,ся ако кажеш,че коза е обида ....
Това е едно много полезно животно ... Дава мляко,прави се сирене,месо ... малко мирише но това се оправя след бърз душ и афтършейф 8-)
Ако искаш да продължим,с удоволствие бих те поканил в скайп,ако ми дадеш,щото тука е кофти,верно някой ще ни помисли за бити селяни (ти не знам дали си)
SilverRain
06-29-2010, 21:23
Спокойствие :-)
вземи си билетче за вип ложето ..
вземи си билетче за вип ложето ..
Продадох последния на един дърт коч 8)
Няма тука 8-)
SilverRain
06-29-2010, 21:28
филма свърши граждани ... след малко ше ми спрат и нета, че в селоо ... :(
BiGBaDWolF
06-29-2010, 21:29
Лека и мека момчета и момичета :)
филма свърши граждани ... след малко ше ми спрат и нета, че в селоо ... :(
Ех милата :( Кажи на жена ти от града да ти вземе от тоя нет на мтел или глобул :lol: :lol: :-)
ААААА и забраих..
ако може да ми запазиш 10на литра млЕко за утре :) 8-) 8-)
таман си направих сандвич и седнах да гледам... и вие пък спряхте... :?
DaemonBoy
06-29-2010, 21:33
Айде много здраве от мене. Лека ви нощ
Вия ни взехте за мезе тука,да го ,,, 8-)
Вия ни взехте за мезе тука,да го ,,, 8-) :lol:
Нищо..утре може пак да се по карате тука...нека да има нещо различно в тая тема от "здр, ко пр" :lol:
SilverRain
06-29-2010, 21:41
ААААА и забраих..
найш ко трудно се доят овцете бе чефо ... :( ама добре
ААААА и забраих..
Айде де знам ,че ме харесваш и би го направила заради мен :oops:
SilverRain
06-29-2010, 22:04
ААААА и забраих..
ся се очаква аз да се навия и да ти кажа да и да пратя ей тая емотикона : :oops:
пробвай пак ...
ибаси скуката чоек... :?
5лв. и отварям киносалона :lol:
ибаси скуката чоек... :?
5лв. и отварям киносалона :lol:
За колко време... малко не изгодно ми се струва... :lol:
ААААА и забраих..
ся се очаква аз да се навия и да ти кажа да и да пратя ей тая емотикона : :oops:
пробвай пак ...
Ебаси му обиден [-( [-( [-( [-(
Лека на всички ви :)
дали да спя днеска...дали да не спя...
SilverRain
06-30-2010, 03:48
ААААА и забраих..
пробвай пак ...
Ебаси му обиден [-( [-( [-( [-(
Лека на всички ви :)
е много лесно се обиждате ...
SilverRain
06-30-2010, 03:51
само аз см може см се издухала да стана толкоз рано ...
DaemonBoy
06-30-2010, 05:48
При теб е вечер, не се прави 8-)
Sibel1990
06-30-2010, 05:48
сънливи сме.. :? 8-)
При теб е вечер, не се прави 8-)
Да, но аз говора на вас :) Не върви ви кажа лека нощ :lol: Още повече като още не си лягам
DaemonBoy
06-30-2010, 06:04
Еми ти пак ще седиш до късно и няма да спиш. Айде чао от мене, отивам да си вземам бележника
А уе свършихте ли училището ? :-o
Вие най-накрая свършихте
парти няма ли да има :)
DaemonBoy
06-30-2010, 06:09
Партито при мене започва тази нощ от 4 часа, когато ми тръгне влака чак до вторник, когато се прибера :grin: Айде чао, че вече ми звънят
Sibel1990
06-30-2010, 06:14
:x :x :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 глобул било.. за нищо не струва... :? :x :x :x :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x
Петров, ти кой клас беше?
Петров, че то всички свършват на 30-ти :?
Петров, че то всички свършват на 30-ти :?
Аз на 15-ти Юли 8-)
Ако има стаж,нищо чудно.
Имам стаж от 12 до 20 юли и на 20 ще си взема бележника... :)
Здравей мартине
Здрасти,кво става с тебе ;Д
Нищо особено.. Псувам VW
Я разкажи как ти отключиха ника :D
Нищо особено.. Псувам VW
Я разкажи как ти отключиха ника :D
Ами не знам,влезнах преди 1-2 седмици и немах бан,явно са решили,че е голяма загуба :lol:
как хубаво окраси историята :-D
uMnePaToPa
06-30-2010, 09:56
Добър ден. Има ли живи ?
Добър да е..
Таман си влизам 8-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 09:58
Атака.. :lol:
Аз смятам да лягам, че да съм свеж за довечера... нощеска към 6 легнах и към 9 станах 8-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 10:01
Ти си знаеш 8-)
Знам си...ама след тва кафе.. нещо не мисе отдава сънят :lol:
lenito_sf
06-30-2010, 11:21
Оф, довечера ако не умра.. е та на! 8-)
evalongoriq
06-30-2010, 11:24
Завършихмее лиииииииииииииии :grin: йее бейбии 8) :lol:
Оф, довечера ако не умра.. е та на! 8-)
И аз така викам....
абе няма се мре, няма да прекалявам :lol:
lenito_sf
06-30-2010, 11:25
Габриела! <33333
DaemonBoy
06-30-2010, 11:26
http://vbox7.com/play:bbabddba
Поздраваааааааа! :grin: :grin:
evalongoriq
06-30-2010, 11:27
Еленаааааааа <3333333333333
иии умнотооо Габиии има и грамота :oops: :lol:
Еленаааааааа <3333333333333
иии умнотооо Габиии има и грамота :oops: :lol:
Честито! 8-)
А на мен никва грамота нещяха да ми дадат тая година.. :? :lol:
evalongoriq
06-30-2010, 11:36
мерси 8-)
що бе :lol:
имам си и диплома и характеристика с мн работи ме натовариха и как ми трепереха ръчичките :razz:
Ем, ддз...тая година нищо :lol: те впрочем по 24-ти ми даваха грамоти.. и на празника а даскалото де..тейче пак съм доволен :razz:
Иначе... диплома - тва свидетелство за основно ли е?
lenito_sf
06-30-2010, 11:41
умно Габи, какино :oops: :-) <3333
evalongoriq
06-30-2010, 11:44
свидетелство за завършено основно образование :lol:
какооо :oops: :-) :-) :-)
Искам те близооо до менеее да си играем няма времеее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
lenito_sf
06-30-2010, 11:46
какооо :oops: :-) :-) :-)
кажииии :oops: :-) :-)
evalongoriq
06-30-2010, 11:47
нищо нищо :oops: :-)
Hopegiver
06-30-2010, 11:49
Ем, ддз...тая година нищо :lol: те впрочем по 24-ти ми даваха грамоти.. и на празника а даскалото де..тейче пак съм доволен :razz:
по скоро за средно
по скоро за средно
баш за основно... средното е до 12 калс
evalongoriq
06-30-2010, 11:50
основно бе фиософи :lol:
Hopegiver
06-30-2010, 11:55
основно бе фиософи :lol:
документа ;д за завършено основно не беше ли "Удостоверение"
щот на мойто тва пише :Д
Hopegiver
06-30-2010, 11:57
всъщност.. няма значение как се казва поне не тук :Д
я се похвалете кой с колко завърши :Д
DaemonBoy
06-30-2010, 11:59
5.53 8)
Айде аз отивам да си купувам джапанки
6.00 :oops: :razz: ебахти смешката... :lol:
evalongoriq
06-30-2010, 12:02
5.64 :grin:
Свидетелство за завършено основно образование ,тва пише 8-)
Hopegiver
06-30-2010, 12:04
е ако найстина си завършил с толкова няма нищо смешно :Д
аз май само в първи клас бях с 6.00 :D
с толкоз завърших (9-ти клас).. и се смея шото почти не отварям вкъщи... а все успявам да се измъкна когато стане напечено ... :lol:
evalongoriq
06-30-2010, 12:07
ибахтии генийчето си Александрее :lol:
те и даскалиците бяха благосклонни та ми писаха от 1-вия срок някой от оценките.. :lol:
Hopegiver
06-30-2010, 12:09
с толкоз завърших (9-ти клас).. и се смея шото почти не отварям вкъщи... а все успявам да се измъкна когато стане напечено ... :lol:
:Д и аз се измъквах така до матурите :Д:Д
инече е достатачно да прочетеш ключовите думи :Д
evalongoriq
06-30-2010, 12:10
ее браво 8-)
аз най се дразня,че ми остави 5 по матиматика...бахтии заслужавах 6-ца колкото и нескромно да звучи. :x :lol:
Hopegiver
06-30-2010, 12:14
5 по математика и се дразниш :shock:
но споко щом си заслужавала 6 ца знанията са ти за толкова а госпожата не те е оценила обективно :D
до година повече -
ии математиката съкс !
но споко щом си заслужавала 6 ца знанията са ти за толкова а госпожата не те е оценила обективно :D
до година повече -
ии математиката съкс ! :x Алоо, аз съм математическа :lol:
evalongoriq
06-30-2010, 12:16
и аз харесвам математиката ама госпожата е тъпа курва :lol:
Hopegiver
06-30-2010, 12:28
до година повече -
ии математиката съкс ! :x Алоо, аз съм математическа :lol:
е тва че математиката съкс-ва не значи че хората които я учат също съксват :д
ако я чаткаш - рулз :д
ако трябва да съм честен и мен ме радваше докато я разбирах ;д
след синус и косинус и останалите простотии ми писна :Д
DaemonBoy
06-30-2010, 12:45
Въх Боги, ти доста отдавна си я заебал малко :lol:
DaemonBoy
06-30-2010, 12:52
Все още 8-)
Кво правиш?
DaemonBoy
06-30-2010, 13:00
Доналгасявам си багажа за морето
kaRamella
06-30-2010, 15:07
Alejandroo :grin:
ZiggYSTarDust
06-30-2010, 15:20
оххх Roberto и Fernando :-P :smt110 :smt049 :mrgreen:
evalongoriq
06-30-2010, 17:05
Аз..може би :oops: :lol:
DaemonBoy
06-30-2010, 17:06
И аз, и аз! :D :D
evalongoriq
06-30-2010, 17:08
И аз, и аз! :D :D
тебе никой не те пита :o :-)
DaemonBoy
06-30-2010, 17:09
И кво като си в цикъл а? :-P :-)
evalongoriq
06-30-2010, 17:10
мога да ти извия вратленцето душицее :oops: :-) :lol:
DaemonBoy
06-30-2010, 17:11
мога да ти извия вратленцето душицее :oops: :-) :lol:Ама ще го направиш с любов :-) 8-)
evalongoriq
06-30-2010, 17:12
мога да ти извия вратленцето душицее :oops: :-) :lol:Ама ще го направиш с любов :-) 8-)
щом това те успокоява,но в този период от месеца нямам много любов в себе си :lol: :-)
DaemonBoy
06-30-2010, 17:13
щом това те успокоява,но в този период от месеца нямам много любов в себе си :lol: :-)
Знам, то е за n-ти път вече :lol: Ами Габке, кой ще ти е гинеколога, мен като ме няма? :( :-)
evalongoriq
06-30-2010, 17:15
Знам, то е за n-ти път вече :lol: Ами Габке, кой ще ти е гинеколога, мен като ме няма? :( :-)
емм така ше е до менопаузата :lol: ее ти нали няма да си тук само 5 дни :oops: :-)
DaemonBoy
06-30-2010, 17:22
емм така ше е до менопаузата :lol: ее ти нали няма да си тук само 5 дни :oops: :-)
Мхм :oops: :-)
Айде аз си пускам Скалпел Хаус Ефенди, че ми е скучно :-)
Sibel1990
06-30-2010, 17:26
http://prikachi.com/thumbs/601/2281601.gif (http://prikachi.com/images.php?images/601/2281601b.gif)
evalongoriq
06-30-2010, 17:33
оффф :-o
http://prikachi.com/thumbs/601/2281601.gif (http://prikachi.com/images.php?images/601/2281601b.gif)
:shock: :shock: :shock: :shock:
evalongoriq
06-30-2010, 18:03
:roll:
Как е народе какво става :)
evalongoriq
06-30-2010, 18:14
:roll: :-)
давай макароните :-)
evalongoriq
06-30-2010, 18:15
Как е народе какво става :)
на мене нищо не ми става :lol: при теб 8-)
Ми нищо чакам някой да се навеи да ми дойде на гости :P :?
evalongoriq
06-30-2010, 18:18
:P
внимавай с езика :smt011 :lol: как си 8-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 18:20
Оп 8)
:P
внимавай с езика :smt011 :lol: как си 8-)
защоо да внимавамммм :oops: добре съм ти ?
:roll: :-)
давай макароните :-)
Аааа тряя доиш си ги земеш и дадеш нещо :P :P
evalongoriq
06-30-2010, 18:25
щото така казвам аз :oops: и аз съм добре
Чефо кво искаш от мене :lol:
Батеее ще изям :-) :-) :oops:
uMnePaToPa
06-30-2010, 18:26
Аз теб , сладурано :oops: :-) :-)
ти на господарка ли се правиш ? :P
evalongoriq
06-30-2010, 18:28
ела,предизвиквам те :oops: :-) :-)
Не се правя,аз съм си :oops: :lol:
uMnePaToPa
06-30-2010, 18:30
Хмм.. :oops: 8) :-) :-) :-)
Еее ти си машинкаа бее :oops:
evalongoriq
06-30-2010, 18:32
Хмм.. :oops: 8) :-) :-) :-)
какво? :oops: :-) :-) :-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 18:32
Знаеш :oops: :-) :-) :-)
щото така казвам аз :oops: и аз съм добре
Чефо кво искаш от мене :lol:
Едни хубави работи :oops:
evalongoriq
06-30-2010, 18:35
мм нима :oops: :-) :-) :-)
Чефоо,нИ можее :oops:
uMnePaToPa
06-30-2010, 18:36
Даам :oops: :-) :-) :-)
evalongoriq
06-30-2010, 18:38
Даам :oops: :-) :-) :-)
да ама не :-) :-) :-) :oops:
lilincituuuu
06-30-2010, 18:40
wanna be your bitch tonight :oops: :grin:
хелу :oops: :-)
uMnePaToPa
да ама не :-) :-) :-) :oops:
Ама да :oops: :-) :-) :-)
uMnePaToPa
Здравей :)
lilincituuuu
06-30-2010, 18:41
Здравей :)
хелу ^ {}
ахх, мм, аааах, аах,м, ахх :oops: :grin:
Sibel1990
06-30-2010, 18:45
:shock: :shock: :shock: :shock:
http://prikachi.com/thumbs/875/2281875.gif (http://prikachi.com/images.php?images/875/2281875o.gif)
evalongoriq
06-30-2010, 18:46
ама не :oops: :-) :-) :-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 18:48
:oops: :oops: :-) :-) :-)
evalongoriq
06-30-2010, 18:50
какво де :oops: :-) :-) :-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 18:52
какво де :oops: :-) :-) :-)
Не се прави , че не знаеш !! :oops: :-) :-) :-)
:-P
А Ето го и твоето сефте.. Да ти е честито :lol:
:-P
А Ето го и твоето сефте.. Да ти е честито :lol:
Благодаря...по твоя вина се случи :lol:
uMnePaToPa
06-30-2010, 19:34
:-o
lilincituuuu
06-30-2010, 19:35
к`во сефте, к`ви пет лева, кой си направил сефтето :shock: :oops: :lol: неска ми е много перверзно 8-)
к`во сефте, к`ви пет лева, кой си направил сефтето :shock: :oops: :lol: неска ми е много перверзно 8-)
Здравей 8-)
Добър вечер и на всички :)
uMnePaToPa
06-30-2010, 19:41
Добра да е.. как е раотата при теб?
lilincituuuu
06-30-2010, 19:41
Здравей 8-)
на теб здравей, отдавна съм тук ;] ;д :lol:
DaemonBoy
06-30-2010, 19:43
diksi(че ти забравих името) мъжо ти сиг е в скайп :lol:
Ми щях да излизам на разходка в квартала, а тя шматката ми вика че и се спи :lol:
Здравей 8-)
Ма не бе нищо.. Как си :lol:
diksi(че ти забравих името) мъжо ти сиг е в скайп :lol:
Бе може ама аз не съм в скайп 8-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 19:49
Ми щях да излизам на разходка в квартала, а тя шматката ми вика че и се спи :lol:
Няма лошо.. аз днеска спах като разпорен и сега няма да мога да спя до 1-2 най-рано :lol:
lilincituuuu
06-30-2010, 19:51
Здравей 8-)
не бе нищо и аз :razz: мокра съм , как да съм :lol: :oops: :razz: ти как си 8-)
Здравей 8-)
не бе нищо и аз :razz: мокра съм , как да съм :lol: :oops: :razz: ти как си 8-)
А как да ти викам на галено? 8-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 19:54
здравейте деца
Здравей чичо
lilincituuuu
06-30-2010, 19:56
здравейте деца
:-)
diksi , викай ми Лили :)
здравейте деца Здравей. :)
mArMaLaDkA
06-30-2010, 19:59
така жестоко ме боли главата... ;\
здравейте деца
:-)
diksi , викай ми Лили :)
Лилее много ми е диво тая вечер... Хипер активна съм..
СПААААААААААААААААААААААА ААААМ !!!! 8)
Ми добре сме :)
Мармаладке , що така :(
uMnePaToPa
06-30-2010, 20:01
СПААААААААААААААААААААААА ААААМ !!!! 8)
Oo мара е , чичка :lol: От га не съм те засичал :lol: К'во стаа ?
Ста стаа все още :lol: вие ко прайте ве ?
uMnePaToPa
06-30-2010, 20:04
Важното е да става, че 'гато не става е лошо... :lol: Преживяваме тодявейна.. ти ?
Любувам се на горещето лято от нас 8-)
uMnePaToPa
06-30-2010, 20:05
Тей ли ... При мен е само дъжд .. :lol:
SonataArctica
06-30-2010, 20:19
Още новаци http://illiweb.com/fa/i/smiles/suspect.gif
alexcheto0
06-30-2010, 20:23
здравейтеее 8-)