PDA

View Full Version : Закъснение ...

MaLchYyY
06-27-2010, 07:57
Много съм притеснена.. Моля ви дайте съвет :( На 17г. съм и преди 15 дни за първи път спах с приятеля ми. Но от тогава сме го правили 2 пъти и то без презерватив. Не е свършвал в мен, но въпреки това знам че има малък риск. Сега ми е 30 ден от менструацията и трябваше вече да ми дойде :X Нямам никакви симтоми за бременност. Направих си тест преди 2 дни - отрицателен е. Просто не мога да се успокоя за първи път ми закъснява, цялата треперя не знам да си правя ли втори тест и ако съм бременна знам, че е късно за хапчета моля ви помогнете . Благодаря предварително!

LaCritic
06-27-2010, 08:44
Задължително си направи втори тест. По-добре да се абортира в по-ранна бременност.

П.С: Не вярвам да си бременна, така че споко. :)

MaLchYyY
06-27-2010, 08:57
Задължително си направи втори тест. По-добре да се абортира в по-ранна бременност.

П.С: Не вярвам да си бременна, така че споко. :)

ох дано

LipSy
06-27-2010, 09:20
Когато се извърши половия акт за 1-ви път е нормално ти закъснее, защото става се пак промяна в оргавизма ти. По-добре си направи още един тест за бременност. Аз доколкото съм чувала те дават правилен отговор до към 90%. Пък ако си бременна и не искаш да си добре е аборта да се извърши колкото се може по-бързо!

SweetyyBaby
06-27-2010, 09:39
не ми се вярва да си бременна щом не е свършвал в теб апък закснението може да е от притеснение надявам се и мойто да е от това... :(

MaLchYyY
06-27-2010, 09:57
Когато се извърши половия акт за 1-ви път е нормално ти закъснее, защото става се пак промяна в оргавизма ти. По-добре си направи още един тест за бременност. Аз доколкото съм чувала те дават правилен отговор до към 90%. Пък ако си бременна и не искаш да си добре е аборта да се извърши колкото се може по-бързо!

А теста не е по-точен вече след втората седмица :( Те и тогава се появяват симтомите ...

SmilezZz
06-27-2010, 10:22
Задължително си направи втори тест за бременност..Първия тест се прави след 14 дена от рисковия полов акт..И тогава (Т.е. след две седмици) теста е по-точен..
Но и аз мисля,че не си бременна,но все пак не може да бъдем сигурни..В случая само може да гадаем

BiGBaDWolF
06-27-2010, 10:38
Като сте тъпи парчета правете го без презерватив и после треперете...

vaseto0o
06-27-2010, 11:00
Ти за презерватив чувала ли си :?
Защо го правиш без, като си наясно че после ще си трошиш главата и ще се притесняваш :-x

VinDiesel
06-27-2010, 11:04
Закъснява ти,защото когато започнеш полов живот,цикъла се променя,а и докато се притесняваш,и си под напрежение ще ти закъснее още.

MaLchYyY
06-27-2010, 11:08
Защо го правиш без, като си наясно че после ще си трошиш главата и ще се притесняваш :-x

Защото с презерватив още ме боли :x :x :x До сега общо съм го правила 3 пъти

MaLchYyY
06-27-2010, 11:08
Закъснява ти,защото когато започнеш полов живот,цикъла се променя,а и докато се притесняваш,и си под напрежение ще ти закъснее още.

И аз мисля така ... просто исках да чуя и чуждо мнение ...

Slynchiicee
06-27-2010, 11:11

+++

__________________________________________________ _______________
Винаги ми е бил редовен но след първият път се размести .. закъсня ми с 20 дни но не съм се притеснявала тъй като си беше с презерватив, не е свършвал в мен и всичко си беше окей ;] така че споко.. и колкото повече се притесняваш толкова повече ще ти закъснява .. :) иди на плажа вечерта гаранция ще ти дойде от студената вода ;) .. успех ;)

SkyEatsAirplane
06-27-2010, 11:12
има много причини да ти закъснеее:
1 че скоро ти е било за 1 път
2 времето
3 може да си болна, да не си яла много и т.н.
Казвам ти го като успокоение, та нормално е да ти закъснява най-много с 10 дена

Cucko0
06-27-2010, 11:13

боли те с презерватив ?! тая глупост за първи път я чувам :D

Slynchiicee
06-27-2010, 11:25

MaLchYyY
06-27-2010, 11:29

Сериозна съм много по-трудно влизаше. Може да съм си втълпила (което не ми се вярва), но за напред ще знам .

Slynchiicee
06-27-2010, 11:37

Сериозна съм много по-трудно влизаше. Може да съм си втълпила (което не ми се вярва), но за напред ще знам .

___
е това е отговора
:-P