View Full Version : много гадна ситоация
vanchetooo
06-27-2010, 09:07
здравеите спреди няколко дена ми се случи нещо мн кофти,бях на кафе аз наи добрата ми приятелка с неиния приятел и наи добрия приятел на моито гадже,та така тои ми каза че приятелят ми си има друга и ему пука за мен,и аз без да помисля му написах смс че касам с него защото си има друга,и сащо че сега сам с наи добрия му приятел,и после тва момче което оспя да ми в кара мухи в мозака почна да ме прегрища да ми казва че ме обича,разбира се аз непозволих да стане нещо повече.На другия ден пак бяхме на кафе обаче този пат беше и там и бившия ми :( и тва момче което ни скара излезе да говори по телефона,и бившия ми каза че си няма друга но щом сам решила да сам с другия няма проблем,и ми каза че тва момче мн ме било обичало затва искал да ни скара за да е с мен.Но малко по касно обясних на тоя кадето ни скара че него обичам,него харесвам,неми пука за него, и го казах пред 20 човека защото ми светна защо ми каза че годжето ми си имал друга.Много гадно му стана и както и на мен че така го нараних и аз си трагнах и моята приятелка сащо ивидяхме бащами и аз му казах здр и продалжихме да си варвим обаче онзи варвеше по нас и ни настигна и ме попита дали тва е бил баща ми и аз казах да и от трагна по него и ми каза ще му кажа че те обичам че си сичко за мен ,аз заплаках ядосах се страшно мн защото видях че наистина ще отиде при татко и го хванах отидохме пак в кафето и моита фр и тя доиде и там още бяха някои наши приятели и бившото ми гадже.и тва момче почна да ме гони из кафето и бившия стана и му вика слушаи кво като нете иска се махаи ,и тои вика кво аз ви скарах сега ти ли искаш да ни скараш.и аз викам абе човек фащаи си парцалите и да те няма неразбирашли нищо няма между нас,и тои седна и бившия ми ме гушна и седнах у него,и на уха ме попита защо сам скасала с него следкато нехаресвам другия,и аз казах защото ми е казал че ис има друга и него интересувам и тои ми каза че нее вярно,и седа си у него и тои вика пред сички искаш ли пак да си с мен и аз казах да след тва се целувахме,прегрищахме :grin: и когато си tрагвахме видях че на тва момче му е мн кофти седи малчи у още малко щеше да заплаче :шоцк: и сега ми е много гадно защото ми стана жал че може би сам му дала някаква надежда :gry:
написах го набарзо,извинявам се ако има правописни грешки :-)
bobito_th
06-27-2010, 09:17
Не разбрах какъв ти е проблема, освен че не си влизала в часовете по български. Бтв на колко си ?
Извиняваш се АКО има правописни грешки ли?!
Та то няма една правилна дума бе!!!
Малка,тъпа,НЕГРАМОТНА лигла ... :? Даже не прочетох цялата ти тема :?
ShtrudeL
06-27-2010, 09:30
Айде без злобни заклинания. буу
Да живеИ деЦкУтУ в тебИИИИ и да пишиш все тЪка праФилнуууууууу..Напрау не те заслужават намери си трети :D :grin:
Айде да се похвалиш и следващия път за филма ,който сте разиграли..Деградацията е пълна...
bobito_th
06-27-2010, 09:35
Да живеИ деЦкУтУ в тебИИИИ и да пишиш все тЪка праФилнуууууууу..Напрау не те заслужават намери си трети :D :grin:
аС прИдлагЪъм чИтФъртии да си Земе момичетуУу.. ии да си ходи в Турция да си снима сЪъпунките тамМ..
righteous
06-27-2010, 10:15
Пиши малко по-грамотно .. какъв е проблема да сложиш две точки толкова , че да не се губи края като някой го чете ..
WaterLilly
06-27-2010, 10:21
Пиши малко по-грамотно .. какъв е проблема да сложиш две точки толкова , че да не се губи края като някой го чете ..
Даа, изречение се завършва баш с две точки.
Прочетох първите няколко реда и се отказах. :lol: Xванаха ме нервите ,докато ги прочета. 8-) Малко по -разбираемо да го беше написала.. :?
elito0o0o0
06-27-2010, 10:39
Малка,тъпа,НЕГРАМОТНА лигла ... :? Даже не прочетох цялата ти тема :?И аз... Прочетох 2 реда и се отказах тотално! :? :?
YouMakeMeSmile
06-27-2010, 10:40
ситуация, брат, ситуация..
Slave4You
06-27-2010, 11:25
Не можах просто да дочета цялата тема, просто ми беше мнооого трудно да стигна до средата й..
someonerandom
06-27-2010, 11:27
Точки има тук-таме между другото :D Обаче поради тоталната липса на дори една главна буква в целия текст не си личат.Сложи правописнте грешки,пунктуацията,удълже ните гласни на всяка 2ра дума....е то тва не се чете изобщо.3-4 реда като нормалните неграмотници бива,ама цял текст в такъв стил никой няма да прочете :?
marvelous
06-27-2010, 11:31
Тая тема е пусната вместо съзтезание за най-здрави нерви ;d
VinDiesel
06-27-2010, 11:36
Лапешка работа,много си доверчива и неузряла.За напред в живота ,ако си същата ,не те чака нищо добро,както и да е.Аз ,ако имах такъв приятел,щях да го бия в кафето и отвънка,следователно до там ни е приятелството.Тоя ,който прави интригите го зарежете с твоя и това е !
FuckedUp
06-27-2010, 12:58
Децата стават все по-неграмотни.Лигла.Не заслужаваш нищо..
givemereasontolive
06-27-2010, 13:10
Прочетох първите няколко реда и се отказах. :lol: Xванаха ме нервите ,докато ги прочета. 8-) Малко по -разбираемо да го беше написала.. :?
BiGBaDWolF
06-27-2010, 14:54
Господи помогни ми ти да не си помогна аз ! ](*,)
Не разбрах какъв ти е проблема, освен че не си влизала в часовете по български. Бтв на колко си ?
;ddd ;xxxx и кво гадно за тоя на който си се вързала. :D
GoTiNiA29
06-27-2010, 17:19
Малка,тъпа,НЕГРАМОТНА лигла ... :? Даже не прочетох цялата ти тема :? ТОЧНО КАЗАНО :?
Да си чувала за т.нар. "и кратко"? Пише се й
Тая тема е пусната вместо съзтезание за най-здрави нерви ;d
:grin: аз печеляя :grin: прочетох го цялото .. ебаси филма :shock: :lol: