PDA

View Full Version : Как да намеря нови приятели

KumchoValcho
06-27-2010, 16:44
Всеки ден се срещам с едни и същи хора, нямам възможност да се запозная с различни хора някак си

Мислил съм да се запиша на някой спорт, ама никой не ми харесва :/

Не знам кво да правя, ся лятната ваканция по цял ден пред компа ли да седя 8-)
И по принцип нямам близки приятели. Само познати, не излизам с никого.
Ко да праа :/

Неуверен съм понякога и не знам как да стана по-уверен..

autopsy
06-27-2010, 17:34
Прави това,което ти харесва!Ако имаш хоби(например свирене на музикален инструмент) запиши се на уроци.Задай си въпроса,какво наистина ти харесваш,в кое си най-добър!Няма начин да не си уверен в себе си в сферата,в която те "бива".Да не мислиш,че всички умеят всичко?Няма такова нещо! :smt011
Само не прави грешката - да се запишеш някъде на сила!Помисли върху това,което наистина ти харесва да правиш,и го развивай!Всеки човек има талант в себе си,просто трябва да го открие и доразвие.Дано да съм ти помогнала.Мисли позитивно! :wink:

KumchoValcho
06-27-2010, 17:55
autopsy, много хубав коментар, мерси
Проблема е, че съм неориентиран още хаха
Не знам какво обичам.. Нямам хоби
тук е проблема ;/

princesss8
06-27-2010, 18:03
Ми намери :D Ровичкай се из нета и все ще намериш нещо, което да ти допадне и след тва --> само напред и на горе :)

Force_bladeR
06-27-2010, 18:17
Ми намери :D Ровичкай се из нета и все ще намериш нещо, което да ти допадне и след тва --> само напред и на горе :)

Аха.. тоест му казваш - ходи търси у гугъло? Да не мислиш, че в софитапанарци или импулс ще тръгне да търси приятели? :razz: :razz: :booooomb:

KumchoValcho
06-27-2010, 18:20
Предпочитам малко по-реални контакти да създам
Половината живот вече си го прекарах в интернет

autopsy
06-27-2010, 18:21
Хмм,това,че си неориентиран както се изрази,понякога идва от чувството за неувереност.Искаш да правиш много и различни неща..но се страхуваш от това,че ще се провалиш.Точно за това ти казах да помислиш хубаво в/у въпроса в какво си най-добър.. и да доразвиеш това качество.Трябва да забравиш за неувереността..защото в това,което наистина умееш да правиш(или по-точно казано - ти е дадено) - не можеш да се провалиш!

m0n4yyy
06-27-2010, 18:43
Аз съм в подобно положение .. еднообразното ежедневие на обкръжението ми ме съсипва .. депресира ме. Общо взето си намирам занимания вкъщи и не излизам .. с една моя много добра приятелка нямаме възможност да се виждаме много често .. и затова си седя затворена вкъщи. По думите ти разбирам, че искаш да разнообразиш .. не искаш да прекараш следващите дни пред монитора .. Казваш, че не знаеш с какъв спорт би искал да се занимаваш, а пък и не е гаранция, че ако започнеш да спортуваш, ще намериш правилната компания. Моят съвет е ако имаш колело или куче .. излез разходи домашния си любимец или пък покарай колело .. защо не и да потичаш в парка. ;) Намирането на правилните хора е трудно .. поне за мен де .. затова ти давам съвет да помислиш хубаво с какъв тип хора би искал да общуваш и помисли къде можеш да намериш този тип компания. Това е единственото, с което мога да ти помогна за съжаление .. пожелавам ти късмет. :)

uBkA
06-29-2010, 18:36
Не му мисли толкова :?

fenastz
06-29-2010, 20:27
И аз бях така, докато не намерих уникалното решение - http://tinyurl.com/2wttlk7

късмет :)

December
06-29-2010, 20:54
Хах ми излез от Кофата и поговори и с други хора :D :lol:
М както и да е...нали харесваше Лейди Гага и сякаш беше казал,че можеш да пееш.Ами запиши се някъде на уроци.Като минеш 1-2 години ще те водят на конкурси много е забавно.Аз бях с една група Муки Маус като малка :-D Много приятели имах оттам.
А и ти нали беше от София - та то е най-големият град,всякакви откачалки можеш да ги намериш :-D Културисти,кифли,метали,са анисти, уика, здрачкохолички, пънкари,емота и т.н. :lol: А аз какво да правя като съм забутана в малко градче чак до границата с Румъния :? Питаш ли ме мене как да си намеря прители тука?Всички са еднакви курви и чалгарки.И на мене ми е самотно,но гледам да компенсирам времето като се уча на нови неща.Рисувам,пея,шия(падам си по модата ;д),карам колело сега лятото ;д Все се намира какво да се прави.
Но както казах ти си от по-голям град и можеш да намериш всякакви сродни души с които да излизаш.Важното е да правиш неща които да са ти интересни и забавни.

BiGBaDWolF
06-29-2010, 21:48
Ич да не ти дреме..Ходи по курви там има много хора търсещи приятелство 8-)

December
06-30-2010, 09:21
Ич да не ти дреме..Ходи по к**ви там има много хора търсещи приятелство 8-)Ох и ти все със твоите оригинални мнения :lol: Какво парви Хасан?Не стана ли баничар вече или му трябват още хора които да го подкрепят?

Различно е да одиш по курви да ебеш и това да излизаш с приятели в МОЛА :lol:

SunnyGiirl
06-30-2010, 10:05
Фотография,рисуване,танци или нещо подобно ?
Помисли наистина добре..Вече си направил първата крачка - продължавай със следващата..Намери къде се "крие твоята способност"..Успех

KumchoValcho
06-30-2010, 10:10
Хах ми излез от Кофата и поговори и с други хора :D :lol:
М както и да е...нали харесваше Лейди Гага и сякаш беше казал,че можеш да пееш.Ами запиши се някъде на уроци.Като минеш 1-2 години ще те водят на конкурси много е забавно.Аз бях с една група Муки Маус като малка :-D Много приятели имах оттам.
А и ти нали беше от София - та то е най-големият град,всякакви откачалки можеш да ги намериш :-D Културисти,кифли,метали,са анисти, уика, здрачкохолички, пънкари,емота и т.н. :lol: А аз какво да правя като съм забутана в малко градче чак до границата с Румъния :? Питаш ли ме мене как да си намеря прители тука?Всички са еднакви к**ви и чалгарки.И на мене ми е самотно,но гледам да компенсирам времето като се уча на нови неща.Рисувам,пея,шия(падам си по модата ;д),карам колело сега лятото ;д Все се намира какво да се прави.
Но както казах ти си от по-голям град и можеш да намериш всякакви сродни души с които да излизаш.Важното е да правиш неща които да са ти интересни и забавни.1) Не мога да пея
2) Не съм от София

viqnkababyy
06-30-2010, 10:24
Накарай някой твои близки да те запознаят с приятелите си.
Или излез малко, няма да намериш приятели пред компютъра.

December
06-30-2010, 11:12
]1) Не мога да пея
2) Не съм от СофияАми явно съм те объркала с някой друг :-D
Но все пак има нещо в което да си добър.

Reaper93
06-30-2010, 11:24
И аз се чудя ко да прая, ся кат завършихме всеки заминава на некаде, ебаси ;д;д 8-)

Exothermic
06-30-2010, 12:28
Защо не се запишеш на някакъв курс - по йога, танци, рисуване ...
или пък не се включиш като доброволец в някоя организация.
Там 100% ще се запознаеш с много нови хора, с които евентуално
споделяте еднакви или близки интереси, същевременно
значително ще подобриш нивото си на комуникация, а и ще се заредиш с много положителна енергия.
Също така, когато в града ти се състои някакво по-мащабно мероприятие,
посети го дори и да няма с кого да отидеш, така дори имаш по-голям шанс за запознанство с нови хора.
\:D/