View Full Version : Агент на ЦРУ
DestructioN
06-27-2010, 19:14
Това наистина много ме влече , но всъщност заслужава ли си? Да осъваршенствам всички езици които знам,да се спукам от работа и труд , за да стана един от тях,но дали наистина си заслужава? Казват ,че тези хора нямат семейства,деца,приятели..не знам как да процедирам.
процедирай като първо прочетеш изискванията.
и едно от тях е да си американски гражданин.
успех.
"U.S. citizenship: No citizenship, no job in the CIA. Well, that's kinda a half-truth; the CIA has plenty of foreigners on their payroll, but these are agents hired to provide information. They're not given access to classified information. They're like the freelancers of the CIA."
DestructioN
06-28-2010, 09:17
процедирай като първо прочетеш изискванията.
и едно от тях е да си американски гражданин.
успех.
"U.S. citizenship: No citizenship, no job in the CIA. Well, that's kinda a half-truth; the CIA has plenty of foreigners on their payroll, but these are agents hired to provide information. They're not given access to classified information. They're like the freelancers of the CIA."
Чел съм ги хиляди пъти =) , нима е трудно да станеш гражданин на Саединените Американски Щати? ..Не не е трудно,стига да имаш необходимата подготовка и всичко останало :) Това да си гражданин на САЩ е най-малкото нещо за което трябва да се притеснявам.
Вдъхна ми кураж.. утре отивам и аз да стана техен гражданин, а на другите избори - президент :)
Чувствам се подготвен.
DestructioN
06-28-2010, 12:05
Вдъхна ми кураж.. утре отивам и аз да стана техен гражданин, а на другите избори - президент :)
Чувствам се подготвен.
Този пък я се самоубий бе аз си имам цели и ги гоня,ти стани някой чистач на тоалетни , какво ме интересува ,че нямаш самочуствието да мислиш ,че можеш да станеш каквото желаеш? Нима президента на Садинените Американски Щати не е бил 10 годишно лапе като тебе и не е излизъл с приятели,не е ходил на училище? така ли? Той от както се е родил си е живял в белия дом и като е стигнал подходящата възраст веднага президент.
хах ;д
не ме пращай да се самоубивам, а слез на земята и мисли малко по-реално.
президентът на сЪединените щати е американски гражданин, завършва колумбийския университет и право в харвард. не мисля, че можеш да се сравняваш с него по какъвто и да е критерий. просто съвет - мечтай, но и си поставяй реални и изпълними цели.
можеш да станеш информатор, но ако си се представяш с костюм, лично оръжие, бронирана кола, достъп до секретна информация... намали телевизията. за твое добро е ^^
DestructioN
06-28-2010, 12:46
Не ме интересува радвай се ,че си " МЕГА ФЕН" в някъв сайт и говори как нищо не струваш, не ме интересува не искам тъпи мнения като твойте ,ходи се самоубий!
тъпи мнения - не; не искаш мнения, които те дърпат обратно в реалността.