View Full Version : Оригинален подарък
allaballaaaa
06-28-2010, 17:44
Здравейте...На 5ти юли гаджето ми има Р.Д и незнам какво да му взема,ходиме от доста време и искам да му купя нещо хубаво,но в момента не разполагам с много пари и нямам възможност,исках да му зема телефон защото неговия е счупен,и си мислех да зема някъв с договор,с карта,аз си бях зела такъв много хубав за 40лв,обаче като казах на майка ми и тя ми вика ''Глупости на теб кой ти подарява такива подараци,мрън,мрън'' и така сега се чудя какво да му зема,още държа на това с телефона...
cherinka
06-28-2010, 17:58
кило свинско и каса бира :smt023
VinDiesel
06-28-2010, 17:59
Като ми извади едни хартиени пръчки,започнах да гледам малко Оо.17 лева по една стотинка,обвити в хартиено тиксо(направено на няколко пръчки).Най отдоло имаше листче,згънато на 2838238283823 с пожелание.
Това ми е бил най-интересния и най-скъп подарък,от любим човек.Парфюми,пари,сувенир от магазина и етц,не ме вълнуват.Харесват ми подаръците от сърце и въображение :)
SladkotoPoly
06-28-2010, 19:37
според мен доста тъп подарък ще бъде ако му подариш телефон ...незнам по добре нещо от сърце с въображение както бяха казали по горе. :-)
Аз пък измислих най - якия възможен подарък на света. За 6-ти юли е. Не мога да те посъветвам, просто те дразня. 8-)
Здравейте...На 5ти юли гаджето ми има Р.Д и незнам какво да му взема,ходиме от доста време и искам да му купя нещо хубаво,но в момента не разполагам с много пари и нямам възможност,исках да му зема телефон защото неговия е счупен,и си мислех да зема някъв с договор,с карта,аз си бях зела такъв много хубав за 40лв,обаче като казах на майка ми и тя ми вика ''Глупости на теб кой ти подарява такива подараци,мрън,мрън'' и така сега се чудя какво да му зема,още държа на това с телефона...
Ефтино, оригинално, с гарантиран ефект. Отиваш до цветарския или в магазин, където опаковат подаръци. Взимаш от онези връзки ей като тая http://kolednikartichki.com/data/media/12/newyear420.jpg и си го връзваш около 5-6 пръста под пъпа. След което се очаква и подобаващ савършек. Ще има много по-голям ефект, от каквото и да било.
BiGBaDWolF
06-28-2010, 21:34
Подари му себе си :)
вас двамата на снимка в рамка
негова карикатура
хубава тениска или риза
нещо лов риболов ако е запален може да му вземеш нещо символично :?
не го познавам човека за да ти кажа конкретно. :?
Зарежи го на Р.Д-то му,това ще помни цял живот :D (в кръга на шегата)
По темата: Щом ходите предполагам,че знаеш какви интереси има,хобита и др.Може да избереш нещо,като тениска,гривна или нещо,което ще носи. Дано съм ти помогнал :)
filmimilmi
06-28-2010, 21:50
кило свинско и каса бира :smt023
+ после секс с някакви извращения. 8-)
Щях да напиша джапанки "одибос" ма след като ти прочетох мнението реших да ти кажа че това с телефона е най-голямата простотия която може да направиш!!! Ако на мене някой реши да ми подарява договор то той сам си копае гроба!
Vasoto129
06-29-2010, 08:21
вас двамата на снимка в рамка
негова карикатура
хубава тениска или риза
+1 ;-) ;-)
mincheto
06-29-2010, 10:15
Земи му телефона тогава, и не е нужно да разбира майка ти.
RoCkSpOt
06-29-2010, 10:43
Абе ти ташак си правиш ?!?! Как телефон ше му подаряваш леле :shock: :-o
mincheto
06-29-2010, 10:45
Има и евтини телефони на договори ,а и без тях пак има евтини.Ако не знаеш... :)
Е що пък да не му подари нещо,от което има нужда?!
И мое бившо гадже ми беше подарило телефон. (да не говорим,че и нашите това ми подариха 8-) )
Само ми е чудно авторката,какво ще я прави тази друга карта?!Или мисли да му подари телефона с нея и той да си плаааща всеки месец ... :?
Paramour
06-29-2010, 12:18
Защо трябва да му копуваш нещо? Направи му сама.
Има много други теми кадето подробно са описани много подаръци но ето пак ще повтаряме...
1.Можеш да вземеш билети за кино и там да му подариш някакво сладко и малко подаръче.
2.Можеш да направиш нещо като книшка кадето да залепиш ваши снимки, да напишеш разни споменчета, да напишеш ваще най-хубави смс-и и т.н ..
3.Можеш да купиш един ключ да му сложиш панделка и разни такива и да напишеш на картичката "Не знам какво друго да ти подаря освен ключа към сарцето си"(но този подарък е повече за годишнина отколкото за рожден ден)
4.Парфюм,риза,тениска,дънки, сувенир и много други.
5.Просто нещо от което се нождае.....
anonymous708973
06-29-2010, 13:54
Щом можеш да му купиш телефон (бил той за 40 лв) значи имаш прилична сума. Защо не му подариш примерно сребърна гривничка? Провери къде има намаления..
Или избери нещо, свързано с хобито му. Ако обича да рисува - комплект нови четки и маркови бои, например? Ако е футболист - футболна топка с надпис от едната страна. Спомни си - все има случай, когато е казвал: Ее, ако имах малко пари, щях да си взема ей тая книга/ей тая мишка/ей тия слушалки... Не знам. :)
allaballaaaa
06-29-2010, 17:32
хах аз като се замисля той винаги ми е подарявал плюшена играчка, никога нещо друго,а аз винаги се чудя по 2 седмици какво да му купя и се му зимам някви готини неща...хах сега и аз ще му зема една плюшена играчка...щом той никога не си прави труда да ми подари нещо различно, и от сърце,защо аз да го правя?....