View Full Version : Пръцкане по време на секс
lolipop1
06-28-2010, 20:12
Имам много странен проблем.Когато правя секс пръцкам.Отвратително е и немога да се спра.Момиче съм.Темата не е ебавка.Просто при всяко вкарване пръцкам .. незнам кюна какво се дължи и какво мога да направя за да спра?
MochaOnMyLips
06-28-2010, 20:20
Има такова нещо като вагинално пръцкане. Идеята е, че освен пенисът на приятеля ти в теб влиза и малко възфух. Номерът е да пробваш поза, при която краката ти са по-затворени.
BiGBaDWolF
06-28-2010, 20:27
Има такова нещо като вагинално пръцкане. Идеята е, че освен пенисът на приятеля ти в теб влиза и малко възфух. Номерът е да пробваш поза, при която краката ти са по-затворени.
+1.. Ако обаче не е от вагината... Тогава проблема пак е в позата и в натиска ..
slaveto1989
06-28-2010, 20:40
Не виждам как проблема може да е във вагината. Пръцкането не става от нея,а от въздуха.
Просто опитай нови пози. :)
всяка година, въпросите стават все по тъпи
Влиза ти въздух? Е т'ва много ме забавлява с моята... Накрая е толкова широка,че само я отварям за да се пълни и после да издиша... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
VinDiesel
06-28-2010, 21:42
Това си е нещо нормално при секса..
vaseto0o
06-29-2010, 09:46
Влиза ти въздух? Е т'ва много ме забавлява с моята... Накрая е толкова широка,че само я отварям за да се пълни и после да издиша... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ОМГ ти си изверг бате :razz:
marin4itu
06-29-2010, 14:11
всяка година, въпросите стават все по тъпи
Съгласна..
KumchoValcho
06-29-2010, 15:55
Не виждам как проблема може да е във вагината. Пръцкането не става от нея,а от въздуха.
Просто опитай нови пози. :)Много ги разбираш мЪ
т'ва да пръцкаш от оная работа ...
си е бахти странното :( :razz: :razz:
DaemonBoy
06-29-2010, 16:01
Затва си е по-хубаво да си момче! :lol:
miishell
06-29-2010, 16:02
Съкровище, на това му се вика "ВАКУМ" - не "ПРЪЦКАНЕ" ! :lol: :lol:
пише се вакуум, умнико
miishell
06-29-2010, 16:11
пише се вакуум, умнико
Апф, без неуместни забележки, МОЛЯ ! Коментара не е към теб, така че "скрий се" !
Не мога да се "скрия"
и какво като не е към мен? Както ти и правиш забележка, така и аз правя на теб.
miishell
06-29-2010, 17:26
Не мога да се "скрия"
и какво като не е към мен? Както ти и правиш забележка, така и аз правя на теб.
Налага ли се да обяснявам за клавиатурата и бързото писане?!
П.С: Точно, за да различиш метафората съм я сложила в кавички... така че можеш да се "скриеш".
allaballaaaa
06-29-2010, 17:40
Ама вие не питате момичето от вагината ли пръцка или от... ами направо си пишете...та към авторката оточни от къде пръцкаш :D
Авторката ако ''пръцкаш'' през дупето има вероятност просто да си настинала и да е от това :D ако '' пръцкаш'' през сливката просто направи следното кажи на приателя ти да не си го вади до край и пак да го вкарва щот при тва положение много ясно че ша "пръцкаш" :razz: :razz: айде успех
има нещо вярно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
всички така се оправдават :(
Ама вие не питате момичето от вагината ли пръцка или от... ами направо си пишете...та към авторката оточни от къде пръцкаш :D
през ушите си пръцка :(
vaseto0o
06-30-2010, 11:44
Супер-гнусната тема
Мани ги тея, боговете не пърдим 8)
Това си е нещо нормално при секса..
Аз съм ЗА
YouDontKnowMe
06-30-2010, 21:14
всички така се оправдават :(
^^
Няма от какво да се срамуваш , то 50 % от хората във форума - неграмотни. Не си сама ^ :D
Едни слушалки и един противогаз ... и ни ще чуеш ни ще помиришеш вадиш и ръгаш :D :D
darkwoods
06-30-2010, 21:15
90 %, бих казал. :grin:
ivan4ybmw
07-01-2010, 08:33
"Авторката ако ''пръцкаш'' през дупето има вероятност просто да си настинала и да е от това Very Happy ако '' пръцкаш'' през сливката..."
Е не тоя ме разби :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
DOWNHILLelement
07-01-2010, 09:28
Ми и на мен ми се случвало докато е*ба приятелката ми напълно нормално е
SonataArctica
07-01-2010, 09:37
Супер възбуждащо е когато усетиш миризмата... Найс!
DeViLMaN
07-02-2010, 09:04
ууу супер е да просто нз кфо ми става или по точно кфо ми пада :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
не е възбуждащо ама ако си оттдаден на момента и добре концентриран може да прескочиш неловкия момент :D
Slynchiicee
07-02-2010, 17:33
е да съвсем нормално просто влиза въздух и се получава като вакуум .. ако обичаш или най-малкото поне уважаваш човека до себе си няма да е проблем . след като не го контролира тя.. а то само си се получава едва ли би го направила нарочно ;)
liglichka911
07-02-2010, 17:44
и при мен някой път се получава но в определени пози ако си сгънеш краката няма