Влез

View Full Version : Качествена боя за коса?

LipSy
06-29-2010, 19:04
Здравейте! :-) :) :) Аз съм си решила да си направя кичури! Вече знам какъв цвят ще са и как ще изглеждат. До сега не съм си боядисвала косата. Правила съм си кичури само с флакон, обаче това беше доста отдавна. Сега ги няма вече. Имам обаче малък проблем. Не съм запозната кое как стои с боите за коса. Със сигурност има такива, които знаят нещо. Можете ли да ми кажете кои бои са по-качествени и придават хубав естествен цвят? Тоест примерно цвета да се запази хубав до към 6 седмици с блясък. След това естествено ще си ги подновя пак с боя само че в домашни условия. Благодаря предварително за отговорите! :-) :-) :-)

ПС.: Няма смисъл да давате предложения за къна, защото аз не искам!

gabi7u
06-29-2010, 19:44
еми зависи от цвета ..
за червеното съм доволна от Wellaton и Palette
русото на Garnier color naturals седи адски естествено и съм чувала, че е трайно ..
от черното нямам никакви възражения за каквито и да е било марки ..
лилаво на Palette е мнооого добро!

Е това е за моя опит най-доброто(русо не съм пробвала де), не казвам, че няма по-добри.. :)

LipSy
06-29-2010, 20:01
еми зависи от цвета ..
за червеното съм доволна от Wellaton и Palette
русото на Garnier color naturals седи адски естествено и съм чувала, че е трайно ..
от черното нямам никакви възражения за каквито и да е било марки ..
лилаво на Palette е мнооого добро!

Е това е за моя опит най-доброто(русо не съм пробвала де), не казвам, че няма по-добри.. :)

Е, аз искам да са точно руси! ОК! Благодаря за съвета :-) Други

xxYOxx
06-29-2010, 20:41
Palette :)

gia_sena_mono
06-29-2010, 22:57
Чувала съм,че на Палете е много силна и много гори. Г

littlebaby
06-30-2010, 03:52
Чувала съм,че на Палете е много силна и много гори. Г
и много бързо пада

ivcheto0o
06-30-2010, 09:07
Garnier

LipSy
06-30-2010, 11:24
Добре момичета! :) Благодаря ви за предложенията. Като гледам май ще се ориентирам към Гарниер! :-)

anitapz93
07-08-2010, 09:43
Извинявам се, но искам да питам с кои цвят точно да си направя розов кичур? Аз съм с кестенява коса и ще си боядиша кичура в русо, след това с кое червено да си боядиша кичура, за да стане розов?

anonimchetou
07-08-2010, 11:27
Palette страшно много гори и не е трайна !