View Full Version : Как да разбера дали ме харесва?
Харесвам едно момче но той е 2 години по-голям от мен.От много години семействата са ни приятели и си ходим на гости понякога само двамата излизаме на кино.Как мога да разбера дали ме харесва.Не мога да го питам защото ако каже не немога да го погледна в очите.Аз съм обикновено много притеснителна.Помогнете как да разбера дали ме харесва! :smt007 Много ме е страх да го попитам много съм влюбена в него. :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060
т.7
slun4ice
BiGBaDWolF
06-29-2010, 21:43
Да ти имам и любовта.. Как ще разбереш без да го питаш ...? Отпусни се малко и действай .. Па ако ти откаже има още риба в морето :)
filmimilmi
06-29-2010, 22:51
Ако сте ходили на кино без родителите си, значи разчитай, че и той тайничко те е харесвал досега. Просто го попитай. Няма нужда от някаква особена подготовка. :) Ако после гледа като разстрелян и не помръдва просто го целуни и виж как ще реагира... 8-)
Annihilati0N
06-29-2010, 23:19
Да го "питаш" звучи доста детско. По-скоро направи както каза Wolf-a и действай ( с нещо наречено целувка например ). Ако не пробваш няма как да разбереш.
ако се виждате често, най-добре си направи труда и забележи как те гледа, как се държи около теб, жестове, туй-онуй... а ако искаш да разбереш дали те харесва ASAP - шибаш направо и се надяваш на положителен отговор..
valdesbg
06-30-2010, 06:22
Ох, не.. пак ли... :-o
nerazbranoZLO
06-30-2010, 08:08
Май имаш нещо общо със вазата с петунии от Пътеводител на гаактическия стопаджия...
antifashionshit
06-30-2010, 08:41
Май имаш нещо общо със вазата с петунии от Пътеводител на гаактическия стопаджия...
благодаря ти. туко що ми даде идея какво да правя 8-)
hahavteen
06-30-2010, 09:31
Придържайте се към темата! Припомням т.6
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
SunnyGiirl
06-30-2010, 09:46
И как искаш да разбереш дали те обича,като не искаш да му кажеш това..А и щом сте отишли заедно на кино,явно и той те харесва..
Няма смисъл да стоиш с часоме по форуми и да търсиш начин да разбереш дали те харесва..Тука с нищо няма да можем да ти помогнем..
Просто направи първата крачка ти..Няма смисъл да се притесняваш и да се срамуваш излишно
Converse333
06-30-2010, 11:06
Направи ти първата крачка, преодолей срама си. :) И аз преди бях така, но за втори път се случва аз да призная първа чувствата си и не оставам разочарована. ;) 8-)