View Full Version : Изкуствени мигли
Callisto
06-29-2010, 22:43
Здравейте!
Наскоро ми се прииска да си сложа изкуствени мигли, но от тези на снопчета. Преди година ходихме с най-добрата ми приятелка да и сложат и изглеждаха невероятни. Изобщо не си личеше, че са изкуствени. Взеха и 20лв и по 2лв на месец за потдръжка. Казаха и да не ги маца с тоалетно мляко, за да не падат.
Въпросът ми е има ли смисъл да си слагам сега за морето и ще паднат ли от солената вода?
Те хубаво стоят, но после оставаш и без твоите...
daretodream
06-30-2010, 08:14
Аз за бала си бях сложила мигли и седяха уникаалнооо....малко е гадно като ги махаш, пада някоя друга мигличка ама не са чак толкова много, че да си личи :)
След като ги махнеш ,определено ще падне и някоя мигла от естествените ти.
Не знам дали ще паднат от солената вода, но според мен няма смисъл да си слагаш за морето, но разбира се това е моето мнение и аз не си го налагам . :)
JustAngel
06-30-2010, 11:03
Определено ще стоят мн хубаво, но няма смисъл да ги слагаш на морето и да се притесняваш, че ще ти паднат : )
За морето няма смисъл да слагаш. Кой знае пък, ако не са залепени хубаво може и да паднат. Не те плаша, обаче по-хубаво си ги сложиш, когато не си на море. Тогава няма да се притесняваш, дали ще паднат. Се пак като се притесняваш може би ще ги пипаш постоянно. Недей, изчакай след морето. :wink:
Callisto
06-30-2010, 12:23
Е то потдръжката не е толкова скъпа и няма за какво да съжалявам. :D Корекцията е само 2лв и то цялостната, а не на снопче. :) Иначето най-добрата ми приятелка си ги носепе доста дълго време и изглеждаха зашеметяващи и беше много доволна. :)
anonimchetou
06-30-2010, 14:55
И аз се чудех дали да си слагам, но май щеизчакам за след лятото.
anonymous708973
07-01-2010, 14:41
Хубаво де, ами как ще си махаш сенките и очната линия (примерно), без да си оклепаш миглите с мляко?
mimsssssss
07-01-2010, 14:44
Хубаво де, ами как ще си махаш сенките и очната линия (примерно), без да си оклепаш миглите с мляко?
аз ги махам с мокри кърпички :)
Калисто къде е тая процедура за 20лв. , аз се навих да си сложа и само 2 лв е поддръжката :) :oops: я сподели ?
koshtramba
07-01-2010, 14:50
Не е вярно това, поне доколкото знам аз е само мит. Когато на 2-те ми приятелки абитуриентки им сложиха мигли, гримьорката ги увери, че няма да им падне и 1 косъм от техните мигли. Така и стана.