View Full Version : леле малеее
начи секс съм правила към 4 пъти . Нормално дори и първия път нямаше болка . Към 2рия път леко така и кеф почна да ми става. Снощи обаче с един пич се подхванахме на едни скали вълните лашкат абе ше кажеш голям кеф да е , ама не . Начи той се оказа и освен това много див направо беше като машина човеко 8-) 8-) обаче мене почна много да ме боли . После се преместихме на плажа и там той направо не можеше да се спре беше като неудържим животно 8-) 8-) а аз все едно ми разбъркват органите вътре . Виках не от кеф а от болка направо . Кажете тва е защото още не съм достатъчно широка и с тия мощни движения е норвално да ме боли или ... ? Не тряяяше ли да ми е мега яко такова а не да се чудя какво да захапя за да не крещя и то от болка .... ?
ladykeisy
06-30-2010, 17:10
Ужас, говориш като някаква селянка. Стегни си речника.
По темата: Не е задължително веднага да ти е "мега яко". Секса не е маратон, а удоволствие, няма ли удоволствие, спираш.И следващият път като си търсиш какво да захапеш от болка - захапи този, който ти я причинява.
По темата: Не е задължително веднага да ти е "мега яко". Секса не е маратон, а удоволствие, няма ли удоволствие, спираш.И следващият път като си търсиш какво да захапеш от болка - захапи този, който ти я причинява.
Хехехе ти няма да я учиш... да не е бавноразвиваща се... кеф и е било иначе щеше да спре
начи секс съм правила към 4 пъти . Нормално дори и първия път нямаше болка . Към 2рия път леко така и кеф почна да ми става. Снощи обаче с един пич се подхванахме на едни скали вълните лашкат абе ше кажеш голям кеф да е , ама не . Начи той се оказа и освен това много див направо беше като машина човеко 8-) 8-) обаче мене почна много да ме боли . После се преместихме на плажа и там той направо не можеше да се спре беше като неудържим животно 8-) 8-) а аз все едно ми разбъркват органите вътре . Виках не от кеф а от болка направо . Кажете тва е защото още не съм достатъчно широка и с тия мощни движения е норвално да ме боли или ... ? Не тряяяше ли да ми е мега яко такова а не да се чудя какво да захапя за да не крещя и то от болка .... ? --- Чудя се авторката циганка ли е или само на мен така ми се струва :razz: :razz: :razz:
Ми като те боли по-добре му кажи да намали темпото. Мен ме боля първите ми 2-3 пъти, предполагам, че е нормално и теб да те боли особено при по-груб секс.
не не не не съм циганка бе Просто викам кво да се правя са на културна тука и ги надрасках едни .... усетих че много селско прозвуча 8-)
не не не не съм циганка бе Просто викам кво да се правя са на културна тука и ги надрасках едни .... усетих че много селско прозвуча 8-)
А стига бе :razz:
А стига бе :razz: Ааа ок, абе и аз да ти кажа сам от едно село Хасково му викат и аз гледам да не са прая на културен ма тва не значи да не мога да напиша 3 реда на кръст не се заяждам просто ако имаш ЧАЛЪМ не се прЪи нЪ кОлтурна ама пУнИ пиСВЪЙ праилнУУ мЪР КУЗУМ :D
monincetyyy
06-30-2010, 19:42
най доброто мнение по въпроса!
rusoto_baby_f
06-30-2010, 20:10
най доброто мнение по въпроса!
Съгласна! :) :)
начи секс съм правила към 4 пъти . Нормално дори и първия път нямаше болка . Към 2рия път леко така и кеф почна да ми става. Снощи обаче с един пич се подхванахме на едни скали вълните лашкат абе ше кажеш голям кеф да е , ама не . Начи той се оказа и освен това много див направо беше като машина човеко 8-) 8-) обаче мене почна много да ме боли . После се преместихме на плажа и там той направо не можеше да се спре беше като неудържим животно 8-) 8-) а аз все едно ми разбъркват органите вътре . Виках не от кеф а от болка направо . Кажете тва е защото още не съм достатъчно широка и с тия мощни движения е норвално да ме боли или ... ? Не тряяяше ли да ми е мега яко такова а не да се чудя какво да захапя за да не крещя и то от болка .... ?
Ебати филма а на тоя вапросния пич телефона взе ли му :D :D :D :D :D
Не бе не за друго ами да знам дали ако званиш на вапросния пич .. да знам дали да си дигам телефона :razz: :razz: :razz: :razz:
BiGBaDWolF
06-30-2010, 21:48
Са след 1 седмица като ти истине п*тката от тая ''машина'' няма да те боли 8-)
kremen4eto
07-01-2010, 06:40
Ако е истина, сте болни бе хора. Мен ако ме заболи дори малко, почвам да си мисля ако продължа какво мога да си причиня. И веднага му казвам да спре. Ти защо не му каза? Да не си мазохист?
GoTiNiA29
07-01-2010, 07:02
Са след 1 седмица като ти истине п*тката от тая ''машина'' няма да те боли 8-) :D :D :D :razz: :razz:
Начи той се оказа и освен това много див направо беше като машина човеко 8-) 8-) тва ме разби :D :D
По темата:щом те е боляло защо не си спряла? както казаха другите трябвало е да направиш нещо по въпроса,все пак секса е удоволстбие и за двамата не само за единя :wink:
YouDontKnowMe
07-01-2010, 10:09
Ехе, гражданке, къде си ... :lol:
Иначе, няма какво да добавя по темата. Особено след коментара свързан с провинциалният произход на авторката . Беше много изчерпателен .
Annihilati0N
07-01-2010, 10:50
Ако е истина, сте болни бе хора. Мен ако ме заболи дори малко, почвам да си мисля ако продължа какво мога да си причиня. И веднага му казвам да спре. Ти защо не му каза? Да не си мазохист?
Не е мазохист, циганка е ;d
Slynchiicee
07-01-2010, 13:50
Не бе не за друго ами да знам дали ако званиш на вапросния пич .. да знам дали да си дигам телефона :razz: :razz: :razz: :razz:
-xaxa...
..ozzy.. :smt049 :-k
didi0804
07-01-2010, 14:53
Секс се прави за удоволствие !! :?
YouDontKnowMe
07-01-2010, 16:09
Секс се прави за удоволствие !! :?
Секс се прави за да се продължи рода.
DaNGeRousLy
07-01-2010, 16:25
Ебати филма а на тоя вапросния пич телефона взе ли му :D :D :D :D :D
На теб трябва ли ти ? :lol: :lol: :lol: