Влез

View Full Version : Повредено имущество

mog1
07-01-2010, 03:49
Здравейте! Пиша ви с един голям проблем.
Снощи, когато бях на гости на един приятел пушихме наргиле.За съжаление един от компания се пререди и взе шнура преди мен,аз го друпнах и въглена падна върху килима, при което останаха две дупки в килима.Неговите родители ще идват в събота и неделя и дотогава нещата трябва да се замажат. НЕ СЪМ НАРКОМАН И НИКОГА НЕ СЪМ ВЗЕМАЛ НАРКОТИЦИ! (казвам го само,за да не създам грешно впечетление в някой)

Друг проблем е,че докато си пуших съм забравил цигарата на PVC дограмата и можете да си представите какви дупки са станали и там!!!

Та въпросът ми е-как да поправя нещата?! Мислех си за дограмата да сложа спрей,а за килима да залепя или зашия подобен плат,колкото да не си личи на пръв поглед.

Някой има ли идея как да оправя нещатата? МОЛЯ ВИ СПЕШНО Е!

Nakadah
07-01-2010, 05:24
Обесняваш на хората какво сте правили им купуваш чисто нова дограма и килим!

Callisto
07-01-2010, 09:33
И аз миналата лятна ваканция имах същия проблем, но с моята стара стая. Мебелите бяха чисто нови, хубави и лъскави, ама ние тъпаците решихме да палим наргиле и да се напием с водка. Е напихме се, дръпнахме мъркучето на наргилето, то падна на бюрото и въглена направи дупка....ама аз като едно изобретателно момиче взех бежов лак и залях дупката с него(тя беше дълбока). После само минах с кафяв молив лекичко и направих няколко линии, понеже бюрото е дървено,а дървото нали има резки. И накрая го лакирах цялото с лака на дядо, че да не си личи и изобщо не се вижда, че някога там е имало дупка. По същия начин направих към 5/6 дупки на пода и тях също поправих така, като естествено предваително премахнат изгорялата част.
За килим нз...защо не го скъсите малко, ако ви бива в шиенето? Режете както е дупката една линия през целия килим и махате изгореното и после двете здрави пърчета ги зашивате едно за друго. Не ми се вярва дупката да е толкова голяма. Ако наистина не е толкова голяма и килима не е от скъпите, а е менте пробвайте леко със запалка, но в неопитни ръце ще стане даже по-зле.