PDA

View Full Version : Към момичетата - на коя среща си лягате с момчето

OneBoy
07-01-2010, 10:30
значи въпроса ми е следния на коя среща бихте си легнали с момче с което сте почнали да излизате и което харесвате, знам че всичко е много относително но знам че и сяко момиче си има граници за някоя са седмица за друга месец и така. Та какви са вашите граници мили момичета :)

BiGBaDWolF
07-01-2010, 10:31
11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер в категории различни от "Кофата". Подобни теми или мнения, ще бъдат премествани, заключвани или изтривани по преценка на модераторите.
kalpazanka

ozzy
07-01-2010, 10:34
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka

Annihilati0N
07-01-2010, 10:41
значи въпроса ми е следния на коя среща бихте си легнали с момче с което сте почнали да излизате и което харесвате, знам че всичко е много относително но знам че и сяко момиче си има граници за някоя са седмица за друга месец и така. Та какви са вашите граници мили момичета :)

Да ти кажа или аз не мога да разбера смисъла на темата ти или не знам... В днешно време, ако си имаш приятел едва ли броиш броя на излизанията или чувствата, които имаш към него. А ако ще броиш срещи, по-добре брой месеци, седмици, години от вашата връзка. Мисли к'во чувстваш, а не какво ще ти кажат др-те...

YouDontKnowMe
07-01-2010, 10:47
Когато поискам. Зависи. Може на първата, може и след месеци.

OneBoy
07-01-2010, 10:51

Да ти кажа или аз не мога да разбера смисъла на темата ти или не знам... В днешно време, ако си имаш приятел едва ли броиш броя на излизанията или чувствата, които имаш към него. А ако ще броиш срещи, по-добре брой месеци, седмици, години от вашата връзка. Мисли к'во чувстваш, а не какво ще ти кажат др-те... Ами сигорен съм че достатачно ясно съм написал какво имам предвид но пак ще поясня. .1 излисаш с момче 2.харесваш го 3.искаш да спиш с него 4.чудиш се кога да му пуснеш за да не те помисли за прекалено лесна или защото искаш да разбереш колко е сериозен или няква друга причина, та колко време трае точно ТОЗИ МОМЕНТ да прецениш че вече е време да спите заедно. АКО И СЕГА НЕ ВДЯВАШ ЗНАЧИ ИМАШ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ :-o

Annihilati0N
07-01-2010, 10:54
Нямам проблем уверявам те, но макар и да не разбрах много много 1-вия път мисля, че все пак правилно съм ти написал за така нареченото "време за секс". Правиш го когато си готова. Може да си готова и на 1-вия ден...

OneBoy
07-01-2010, 10:58
Нямам проблем уверявам те, но макар и да не разбрах много много 1-вия път мисля, че все пак правилно съм ти написал за така нареченото "време за секс". Правиш го когато си готова. Може да си готова и на 1-вия ден... :) аз да го правя кат сам ГОТОВА малее от цялата тема и ник нейма ми не разбра ли поне че сам МОМЧЕ а не FEMALE :D :D :D О, боже господи

Annihilati0N
07-01-2010, 11:00
Ти си момче и питаш кога момичето пуска ? Много ли си отчаян бе пич ?!

OneBoy
07-01-2010, 11:06
Ти си момче и питаш кога момичето пуска ? Много ли си отчаян бе пич ?! ХАХАХ НЯМАМ ДУМИ найстина ами кво трябва да питам кога момчето ли пуска на момичето . АБЕ КЪЛВАЧ стика се излага вече :D ии да много съм отчаян :D

Annihilati0N
07-01-2010, 11:08
Хах едва ли аз съм калвача. Не аз питам кога ще ми пусне приятелката ми :D :D Много си прост брат, оставям те да си пишеш сам, виждам че и малкото акъл в главата ти не ти помага.

SmilezZz
07-01-2010, 11:10
Не мога да разбера смисъла на темата ти...
Всеки го прави,когато е готов и когато има чувства..

OneBoy
07-01-2010, 11:10
Еех беше хубава тема,ама простолюдието като теб и еба мамата :-x

SmilezZz
07-01-2010, 11:12
Еех беше хубава тема,ама простолюдието като теб и е** мамата :-xСамо ти си мислиш,че темата е хубава.. :?

OneBoy
07-01-2010, 11:16
Еех беше хубава тема,ама простолюдието като теб и е** мамата :-xСамо ти си мислиш,че темата е хубава.. :? Ами на фона на някои от другите теми си е напрау шедьовър :)

SunnyGiirl
07-01-2010, 12:15
Вие нормални ли сте,бе хора ? Или по-точно автора дали е нормален ?
Момче си и искаш да разбереш кога пускат момичетата..
О.о. ама не се ли сещаш,че всички сме РАЗЛИЧНИ..
Следователно всички мислим по различни начини..
Така,че темата няма НИКАКЪВ смисъл

nefchi_bs
07-01-2010, 13:34
Зависи от ситуяцията..Може веднага още на първата вечер,но мога да реша да се направя и на интересна.

OneBoy
07-01-2010, 17:34
Вие нормални ли сте,бе хора ? Или по-точно автора дали е нормален ?
Момче си и искаш да разбереш кога пускат момичетата..
О.о. ама не се ли сещаш,че всички сме РАЗЛИЧНИ..
Следователно всички мислим по различни начини..
Така,че темата няма НИКАКЪВ смисъл 1.Автора е нормален 2. ДА момче съм и точно по тази причина ми е любопитно какво смятат момичетата по тази тема защото за момчетата ясно :) 3. Естествено че всички всички мислите по различен начин и нямам спомен да съм молил някоя от вас да ми отговаря от името на всички 4. не съм очаквал някое 12 годишно дете като теб дето още сутиен не носи (ако носи ще има памук вътре) да разбере темата

marilyn
07-01-2010, 18:25
значи въпроса ми е следния на коя среща бихте си легнали с момче с което сте почнали да излизате и което харесвате, :)

Еми не мисля, че имам някви определени срокове дето ги спазвам. С първия ми спах на втората среща. Просто отношенията ни бяха такива. А като цяло без секс не обичам да седя така че някакви срокове там месеци нз си кво ми се струва висша форма на мазохизъм. :):):)

Callisto
07-01-2010, 18:36
Имала съм много гаджета. С повечето са били само срещи, целувки, орална любов, но секс не, понеже някакси истинското привличане го нямаше. Излизала съм със всеки от тях повече от полувин година, но просто сме предпочитали да се забавляваме и да си живеем живота пред това да правим секс. :)
Иначето, когато видях сегашното си гадже нещо в мен потрепна. Супер много се харесахме още в първия момент. И двамата сме абсолютно еднакви като характер и си пасваме. Даже и рожденните ни дни са през 1 ден :D и това води до това, че сме една зодия..на всичкото и отгоре стрелци..огнена зодия..страстна. :D Събрахме се с него у нас ей така, колкото да се видим(познавахме се от 5 години от 1 игра, но не се бяхме виждали). Тоя човек просто докато говореше ми идеше да го изнасила..остави, че говореше за компютърни игри. :D Супер много ме привличаше и го направихме още на същата вечер, а после той ми предложи да тръгнем. На следващата вечер ми предложи да живеем заедно и така вече 11 месеца. :) Според мен, ако има привличане нещата стават много лесно, но ако няма и с години може да се точи целия процес. :D

vaseto0o
07-01-2010, 19:11
Имала съм много гаджета. С повечето са били само срещи, целувки, орална любов, но секс не, понеже някакси истинското привличане го нямаше. Излизала съм със всеки от тях повече от полувин година, но просто сме предпочитали да се забавляваме и да си живеем живота пред това да правим секс. :)
Иначето, когато видях сегашното си гадже нещо в мен потрепна. Супер много се харесахме още в първия момент. И двамата сме абсолютно еднакви като характер и си пасваме. Даже и рожденните ни дни са през 1 ден :D и това води до това, че сме една зодия..на всичкото и отгоре стрелци..огнена зодия..страстна. :D Събрахме се с него у нас ей така, колкото да се видим(познавахме се от 5 години от 1 игра, но не се бяхме виждали). Тоя човек просто докато говореше ми идеше да го изнасила..остави, че говореше за компютърни игри. :D Супер много ме привличаше и го направихме още на същата вечер, а после той ми предложи да тръгнем. На следващата вечер ми предложи да живеем заедно и така вече 11 месеца. :) Според мен, ако има привличане нещата стават много лесно, но ако няма и с години може да се точи целия процес. :D
Тряа да напрайш една тема "моят сексуален живот" и да я направят важна, че сигурно тва вече го виждам за 10ти път написано от тебе, нищо лошоп нз как не ти омръзва :D
А до кифлите по-горе - нз ко се правите на интересни, щом не схващате темите от първия път значи сте си кифли 8-)
Темата си е смислена и нз как човек с име OneBoy може да е момиче :shock: Верно че сме скарани с английския , ама тея неща в детската градина са учат ;)

StriPPeD
07-01-2010, 19:40
1ва :lol: :lol: :lol:

vaseto0o
07-01-2010, 19:41
Едно момиче да си признае без да се прави на интересна 8-)

diksi
07-01-2010, 19:42
Бе аз не знам да има момиче, което да каже примерно "Сега още 2 срещи с тоя сладур и ще спя с него" :?

StriPPeD
07-01-2010, 19:48
Едно момиче да си признае без да се прави на интересна 8-)

искрена съм :D:D :D :D :D :D :grin:

anonymous708973
07-01-2010, 20:13
Аз пък колкото и пъти да я чета историята на Калисто, няма да ми омръзне. Направили сте го, тръгнали сте и на следващата вечер ти е предложил да живеете заедно? Егати темповете! :) На колко години сте били тогава?

По темата... Следващият път график ще си направя. Темата е глупава да. Съмнявам се да е на първа среща, но определено не съм от тези, които ще държат отсрещния (а и себе си) на сухо дълго :)

ImSoInLove
07-02-2010, 11:06
Моя ме чакаше 1 месец и половина (бях девствена) :)

CheeseCake
07-02-2010, 11:17
Хаха, простолюдието ли ди развали темата
:lol: :lol: :lol: :lol:

Както и да е - аз ще си отговоря по темата.
Зависи от възрастта, зависи и от момчето. Едно момче ме чака три месеца, на друго му пуснах още на първата среща. И за двете ситуации не съжалявам и смятам, че съм постъпила добре. Със сегашния ми приятел се познавах отдавна и си го харесвах тайничко, и още на първата ни истинска среща му пуснах.. Не е като докато сме се запознали, да съм преспала с него, нали?

jumpin
07-02-2010, 13:29
Бе аз не знам да има момиче, което да каже примерно "Сега още 2 срещи с тоя сладур и ще спя с него" :?

Момичетата/Жените са също толкова сексуални колкото и момчетата/мъжете просто го прикриват :wink:

SolemnityOfDeath
07-02-2010, 15:15
Всъщност жените са доста по-сексуални от мъжете. :>

TheSunshine01
07-02-2010, 15:20
Доcта тъпа тема бих казала аз! :-o
Как кога, когато поиска .. :lol:

mincheto
07-03-2010, 07:43
Които го харесвам,си лягам на същата вечер с него. :D

Biskfitka
07-03-2010, 10:07
Когато искам,мога и на 1вата среща и на 10тата,а може и никога 8-)

valdesbg
07-03-2010, 17:56
А момчетата какво да правим? Да чоплим семки и да ви четем отговорите? :)

anonymous708973
07-03-2010, 18:00
Може и биричка да пийвате :P
Можеш например да кажеш кога мислиш, че е редно и има ли изобщо такова понятие?

видя ли, че не е страшно... да не говорим, колко добре изглежда като отвориш раздела и да видиш мнение на валдес ...

valdesbg
07-03-2010, 18:20
Ми... да се освободят девойките от плоската идея "Няма да му пусна на първата-втората-десетата среща за да не изглеждам лесна"

Ся дали е първа втора или десета... зависи и от двамата. Кой колко го притеснява да говори за секс.

Ама все си мсиля че.. зрели хора на които им е ясно че не излизат "просто на по кафе" до третата среща ще са се налазили вече :)

Виж за тийновете.. май е друга нагласата. Адашке, я се изкажи по въпроса?

anonymous708973
07-03-2010, 18:25
Първо да отбележа, че аз срещите не си ги броя, нелепо ми се вижда. Е, първите 3 месеца си записвах къде сме ходили, ама спрях... :) Аз си мисля, че бих искала да съм опознала по-добре човека, не за за да не ме помисли за лесна - аз от първата среща ще знам вече кои момичета мисли за лесни... а за да сме си поговорили за секс, за да няма недомлъвки и гафчета. :)
Раздвоена съм по този въпрос.

MochaOnMyLips
07-03-2010, 21:21
Ъмм, като направим шест месеца? :D Поне с първия ми стана така, а съм си още с него... Но не ми обръщайте внимание, аз съм бавна...

Passi0n
07-03-2010, 23:12
хаха
Зависи
когато поискам

krem4et0
07-04-2010, 16:56
BabyDesi и OneBoy да прекратят спама! При следващи коментари извън темата, ще има наказания.

pebals
07-04-2010, 21:01
определено не на 1ва :D

Addiced
07-04-2010, 21:01
определено не на 1ва :D
определено :lol:

scanadal
07-05-2010, 07:34
Щом ме привлича сексуално и го желая-на втората,третара среща вече сме си легнали.Горе долу така е ставало с гаджетата ми до сега