Влез

View Full Version : Продължение на странна любов...

mouzar
07-01-2010, 13:46
Здравейте отново, ако си спомнят някои скоро писах една тема тук - Странна любов. Случи се това, че се свързах с момчето, то й си е в неговия град(на няколко ниви разстояние :D :-o ), казах му да се срещнем и като че ли и той искаше да ми казва това и май се зарадва, но се оправда че бил доста зает и това може да стане след известно време, чудя се дали да не хукна към неговия град, но ме спира това, че там нямам нито роднини нито приятели и не мога да си намеря извинение да отида пък и ни знам как ще реагира. Нуждая се отново от съвети - дали не го е страх да се видим или пък е поредният женкар или просто се лигави с мен? Как мислите? И бихте ли ми казали как мога да си намеря оправдание да ида в неговия град или как да го убедя да дойде скоро? Помощ!

ibojilow
07-01-2010, 13:55
Стой си на гъза, ако му е зор да те види сам ще дойде!

valdesbg
07-01-2010, 13:55
Nike - just do it (:

mincheto
07-01-2010, 13:58
Стой си на гъза, ако му е зор да те види сам ще дойде!

подкрепям

Elenichkaa
07-01-2010, 14:33
Здравейте отново, ако си спомнят някои скоро писах една тема тук - Странна любов. Случи се това, че се свързах с момчето, то й си е в неговия град(на няколко ниви разстояние :D :-o ), казах му да се срещнем и като че ли и той искаше да ми казва това и май се зарадва, но се оправда че бил доста зает и това може да стане след известно време, чудя се дали да не хукна към неговия град, но ме спира това, че там нямам нито роднини нито приятели и не мога да си намеря извинение да отида пък и ни знам как ще реагира. Нуждая се отново от съвети - дали не го е страх да се видим или пък е поредният женкар или просто се лигави с мен? Как мислите? И бихте ли ми казали как мога да си намеря оправдание да ида в неговия град или как да го убедя да дойде скоро? Помощ!
Не си спомням старата ти тема,всъшност за пръв път чета твоя тема mouzar,доколкото помня де!
И така недей да тичаш след него и задушавайки го да си го върнеш.Ако иска да е с теб все ще измисли нещо нали?!Явно или наистина е зает и дори да отидеш при него,няма да ти обърне нужното внимание,при което ставаш жалка и смешна!..Или пък просто се е оправдал за да те разкара!

didi0804
07-01-2010, 14:35
Я си трай

SmilezZz
07-01-2010, 16:35
Я си седни на гъза..Щом е толкова зает,остави го да си свърши работата и след това ако искаш отново опитай..
Но въобще не отивай сама в неговия град,не се знае какво ще стане,
какво ще се случи - така,че няма смисъл да отидеш до там..
Стой си на мястото и не мърдай от там :lol: