PDA

View Full Version : Как Се прави този Грим... СПЕШНО МИ ТРЯБВА СЪВЕТ

RalittyYy
07-02-2010, 07:51
Здравейте извинявам се предварително ако има нещо, но просто имам спешна нужда да науча как се прави този грим http://stiripeblog.files.wordpress.com/2010/03/inna-nud-3.jpg Мерси предварително или за по - да съм ясна ме интересува грима на Инна от клипа и 10 минути.. Мерсе предварително.. :) :oops:

Flopper
07-02-2010, 08:18
Ето ти клипче на нещо подобно - http://www.youtube.com/watch?v=018cBt22Vfk

:)

AItOo0
07-02-2010, 08:21
Първо слагаш фон дьо тен, после руж, изкуствени мигли, фдт на устните.. кафеви сенки и са и подчертали веждите. На мен ми се струва лесно :)

Ewok
07-02-2010, 08:37
Това не е ли опушен грим? :-o

magince
07-02-2010, 09:28
Първо слагаш фон дьо тен, после руж, изкуствени мигли, фдт на устните.. кафеви сенки и са и подчертали веждите. На мен ми се струва лесно :)

ти добре ли си, първи фон дьо тен на устните wtf там изобщо не е така :shock: , второ - кафеви сенки :shock: :shock:

xxYOxx
07-02-2010, 09:45
И соперд мен е опушен грим в кафеви тонове :)

AItOo0
07-02-2010, 11:19
Еми то е червило, ама с телесен цвят.. И да кафеви са сенките :?

Goddess
07-02-2010, 11:25

ти добре ли си, първи фон дьо тен на устните wtf там изобщо не е така :shock: , второ - кафеви сенки :shock: :shock:

Повечето професионални гримьори слагат фдт на устните - така червилото/гланца е по-издръжливо, а и спомага за придаването на цвят близък до телесния. (ако това е идеята на грима)

anonymous708973
07-02-2010, 13:20
Точно това е идеята, затова, magince, не говори, без да си подготвена!

Използвай повечко черни и кафяви сенки :) Фон-дьо-тен и руж :)

RalittyYy
07-02-2010, 13:38
Мерси на всички, но аз повече се интересувам за очите.. за грима на очите защото аз фон-дьо тен мн не обичам да използвам защото кожата ми почва да ме сърби :oops: и за това се интересувам повече от грима на очите :oops:

Fr3eGiRl
07-02-2010, 15:06
Не е просто кафяви сенки .. Това е опушен грим в кафяви и черни тонове както казаха някои .. Има и черен молив или очна линия за подчертаване на очите .. :P Клипчето, което е пуснала Flopper е нещо подобно .. :P

ledenakrasota
07-03-2010, 17:28
Съученичка се носи така-Опушен грим в кафяво.Много отваря светли очи :grin:

xxsunshinexx
07-03-2010, 18:30
да опушен грим е - smokey eyes . Мога да ти препоръчам на Maybelline ето тези сенки и има избор в цветовете така че ако не държиш толко на кафявото може и др да си земеш а може и 2 просто -
http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2010/02/Maybelline-Color-Plush-Eyeshadow-Quads-2.jpg ; а ако ти харесат сенките почваш от най-тъмния нюанс от най-доло и караш нагоре с по-светлите и се получава много красиво.И като гледам и веждите са пипани така че за тях молив или сенки ии да кажа само че първо се слагат сенките после изкуствените мигли ии разбира се спирала :) :) :lol:

RalittyYy
07-05-2010, 08:03
да опушен грим е - smokey eyes . Мога да ти препоръчам на Maybelline ето тези сенки и има избор в цветовете така че ако не държиш толко на кафявото може и др да си земеш а може и 2 просто -
http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2010/02/Maybelline-Color-Plush-Eyeshadow-Quads-2.jpg ; а ако ти харесат сенките почваш от най-тъмния нюанс от най-доло и караш нагоре с по-светлите и се получава много красиво.И като гледам и веждите са пипани така че за тях молив или сенки ии да кажа само че първо се слагат сенките после изкуствените мигли ии разбира се спирала :) :) :lol:

Ааа аз със сигурност няма да хукна да си слагам изкуствени мигли :lol: Инече за сенките нещо като преливащо ли да е в смисъл ако са два цвята сенки първата част да е напримерно зелено и втората розово обаче там кадето свършва зеленото да сложиш малко розово ( да се смеси но съвсем леко да не се личи) и след това нагоре да си го продължиш с розово. Но аз тези цветове ги давам само за пример. :)

xxsunshinexx
07-05-2010, 20:56

Ааа аз със сигурност няма да хукна да си слагам изкуствени мигли :lol: Инече за сенките нещо като преливащо ли да е в смисъл ако са два цвята сенки първата част да е напримерно зелено и втората розово обаче там кадето свършва зеленото да сложиш малко розово ( да се смеси но съвсем леко да не се личи) и след това нагоре да си го продължиш с розово. Но аз тези цветове ги давам само за пример. :)

ми да сядаш и си експериментираш и гледай точно на границата м/у 2-та цвята да се сливат почти :) на тия комплекти дето ти ги показах даже са повече цветове и става много яко :)

justonegirlwithonehope
07-05-2010, 21:11
Аз искам да попитам на черни очи кои нюанси отиват най-много ?

RalittyYy
07-06-2010, 12:07
Аз искам да попитам на черни очи кои нюанси отиват най-много ?

Ами аз мисла, че отиват тъмните и най вече така черния защото така подчертава окотот те и става мн готино :) Поне лично на мен ми харесва... :-D