View Full Version : Секс без забелване
maimunata9
07-02-2010, 15:03
Таа, може ли да се прави секс без да се забелва главичката
shadow4e
Слагай по-описателни заглавия
Slynchiicee
07-02-2010, 17:25
мисля че може но ще е мноооого трудно .. ако е прекалено влажна момичето и така да влезне по-лесно .. сухо ли е момичето никъв шанс да не го боли според мен . щото доколкото съм чела им е по-чувствителна главичката майче беше ..
07-02-2010, 18:57
лол....от къв зор? :-o и аз тфа питам? :-o
Страх го е да отиде при уролога да му оправи проблема, вземе му изде пишката после ко ше прай...
HeLLishFraG
07-02-2010, 19:33
Страх го е да отиде при уролога да му оправи проблема, вземе му изде пишката после ко ше прай...
Какъв е тоя проблем с забелването при надървяне ? И от какво се получава?
vaseto0o
07-02-2010, 20:13
Какъв е тоя проблем с забелването при надървяне ? И от какво се получава?
1-фимоза (срастване на кожата с главичката мисля че беше това)
2-кожата е тясна и не може да се обели-трябва да се забели преди възбуда... Ако фимоза е второто а срастването е друго моля поправете ме :-o
До колкото знам при фимоза трябва да се обреже чурката, а на мене като малък ми се беше сраснака така кожата... направиха ми операция за отлепяне после трябваше известно време сам да го напъвам беше останало малко... Та не са ме обрязвали де, имам си качулкааа :grin:
от 14 останаха 5 мнения...
всички на които им липсват постове да внимават друг път, защото това е медицински проблем и, ако имахте достатъчно акъл в тиквите си, щяхте да помогнете на момчето.
един коментар накриво още - аут.
героите си знаят кои са, няма и да ги пиша тук
mincheto
07-03-2010, 06:53
Може, но момичето трябва да е много влажно.Или пък си купи и лобрикант,или там както се казваше....
Ако имаш такъв проблем казва се фимоза разгледай в интернет и най-добре отиди на лекар
от 14 останаха 5 мнения...
всички на които им липсват постове да внимават друг път, защото това е медицински проблем и, ако имахте достатъчно акъл в тиквите си, щяхте да помогнете на момчето.
един коментар накриво още - аут.
героите си знаят кои са, няма и да ги пиша тук
И какво лошо бях написал ? Моят пенис се забелва само ако собственоръчно дърпам кожата, въпреки, че е опериран.
Та въпросът ми си остава - че как иначе ?
mincheto
07-04-2010, 10:35
Може ,ама е гадно.
maimunata9
07-11-2010, 11:28
не ме е страх..
а и просто питам! може да се дърцжите малко по добре :?
не ме е страх..
Kaто не те е страх,давай,отивай!Няма какво повече да направим.Най-вероятно имаш фимоза.(Ако не знаеш какво е това,има Гугъл)
Успех!
FunkyBoy
07-13-2010, 23:01
не ме е страх..
Kaто не те е страх,давай,отивай!Няма какво повече да направим.Най-вероятно имаш фимоза.(Ако не знаеш какво е това,има Гугъл)
Успех!
не е фимоза! Не го плашете напразно... Проблема ти се вика "късо гемче" и има достатъчно информация във форума и в интернет за него, просто потърси :)
maimunata9
07-18-2010, 18:15
не е късо гемче - четох из сайта... ако е късо гемче, то тогава защо не мога да си обеля главичката ... само при фимозаата е такаааа :lol: а гемчето само придърпва пениса (не пречи да се оголва)
ии пс: модераторите знам че темата е малко стара (2,3) седмици, но моля ви не я локвайте
maksimal
07-19-2010, 18:56
мисля че не 8)