Влез

View Full Version : оБразователни технологии

crazybebe
07-02-2010, 19:46
Здравейте ! Бих искала да попитам за мнението ви (за тези от София) за "образователните технологии",които мисля че всички знаят се намират на Руски паметник ! Харесват ли ви госпожите-ако може да препоръчате някои ?!? Помогнаха ли ви нещата за изпита ?? И като общо:доволни ли сте ?

П.П-Съжалявам ако имам правописни грешки! :)

justme01
07-03-2010, 08:42
Тази година бях 7 клас и ходех на школа там. супер е . влезнах по първо желани, първо класиране, т.е. бала и оценките ми бяха мн високи. групите са малки - по 10 човека и госпожите ти обръщат внимание конкретно на теб. домашните се проверяват и ако нямаш такова звънят на родители. също звънят и ако не ходиш на занятие :-o ако ще се записваш там ти препоръчвам госпожите Поли Петкова по бел и Даниела Николова по математика :)

crazybebe
07-03-2010, 09:00
Тази година бях 7 клас и ходех на школа там. супер е . влезнах по първо желани, първо класиране, т.е. бала и оценките ми бяха мн високи. групите са малки - по 10 човека и госпожите ти обръщат внимание конкретно на теб. домашните се проверяват и ако нямаш такова звънят на родители. също звънят и ако не ходиш на занятие :-o ако ще се записваш там ти препоръчвам госпожите Поли Петкова по бел и Даниела Николова по математика :)

мерси,а да те питам г/д по колко задачи имате за домашно по математика ? а по бел дават ли ви някви преразкази за домашно ? .. ако не какви са тогава домашните ? благодаря предварително ! :)

justme01
07-03-2010, 09:44

мерси,а да те питам г/д по колко задачи имате за домашно по математика ? а по бел дават ли ви някви преразкази за домашно ? .. ако не какви са тогава домашните ? благодаря предварително ! :)

ми по математика ни дават по около 40 задачи; по бел правим преразкази на занятие, а после им правим поправка в нас ако са под определен брой точки. но иначе и по бел понякога ни дават задачи от теорията за домашно :)

FrozeMaster
07-03-2010, 10:58
АААА и аз бях тази година при Даниела Николова. Ти в 19 група ли беше и къде влезе?

crazybebe
07-06-2010, 15:23
А да попитам , прави ли се входен тест , за да определят групите ? Или тва беше в някаква друга школа ?

FrozeMaster
07-06-2010, 18:56
А да попитам , прави ли се входен тест , за да определят групите ? Или тва беше в някаква друга школа ?
Не.