Влез

View Full Version : Изморени очи

alex4et0y
07-03-2010, 10:58
Изпуснах цялата учебна година поради здравословни проблеми и за да не повтарям взимам 2 учебни години за 1. Много се радвам, че училището ми ми предостави тази възможност. Проблема е такъв, че започнах да уча от сега, за да не ми се струпа всичко на един път и нямам време за почивка. Всеки ден имам по 2часа от 4ри учебни предмета примерно География - 2часа ; Математика - 2часа ; История - 2часа ; Химия - 2часа. След това се прибирам и пак сядам да уча. Чувам се с приятели само по телефона или те идват и ми помагат. Не се чувствам изморена. Не искам да спирам и да си почивам или да не ходя 1 ден на уроци, но ми се появяват сенки под очите. Знам, че е глупаво, но нямам време за прегледи и такива неща. Виждам си нормално, но ако може да ми кажете как да махна сенките под очите или да ги прикрия, защото просот не е хубаво. 8-)

Знам, че е глупаво, но с глупавите неща ми е по-трудно да се справя отколкот със сериозните неща. :)

Благодаря предварително. :)

anitapz93
07-03-2010, 11:00
С Фон дьо тен би трябвало да се прикрият?

anonymous708973
07-03-2010, 11:05
Извинявай, че няма да е по темата, но ми стана интересно.
Сама ли учиш или ходиш при някого да ти преподава? Събота и неделя учиш ли?

alex4et0y
07-03-2010, 11:12
Ходя на часни уроци през цялата седмица като изключим неделя и също си уча и сама в къщи, защото ми дават и домашно от часните уроци.

Carmen_Kass
07-03-2010, 11:24
Коректор.
А за сенките под очите най-добрия вариант е да си починеш хубаво,но явно не можеш => коректор.

Това е хубаво върши работа и за торбички под очите.
http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/204789/204789_l.jpg
Има го в 2 цвята: 1)от свела до средна кожа и 2)от средна до тъмна кожа
Мисля,че беше около 14-15 лв.Но е икономично и върши работа.