View Full Version : Бързо напълняване
emanuella13
07-03-2010, 14:26
моля Ви кажете ми някаква диета с която мога да напълнея бързо,защото след 1 месец г\д ще ходя на море,а сега съм много слаба и ще ме е срам :( Трябва да кача поне 5 килограма
Ако вече има такава тема се извинявам.Не съм я видяла
xxsunshinexx
07-03-2010, 14:50
ми просто е отиваш и ядеш mcdonalds или си поръчваш KFC или Burger king илии Subway и така ядеш няколко дена и лежиш по цял ден или цъкаш на компа и си готова ;)
ми просто е отиваш и ядеш mcdonalds или си поръчваш KFC или Burger king илии Subway и така ядеш няколко дена и лежиш по цял ден или цъкаш на компа и си готова ;)
+1 8-)
emanuella13
07-03-2010, 15:15
Ще пробвам ,но тей няма ли да е вредно за организма се пак говорим за обездвижване незнам и аз 8-)
silver_moon
07-03-2010, 15:21
+1 8-)
OMG защо като сте некомпетентни се опаждате :-x надали момичето иска да качи 5кг мазнини, а за вредите върху здравето и да не говорим. Сори мила, ма за 1 месец няма как да качиш 5кг мускулна маса, трябва повечко време. А това ще стане с ядене на много протеин и тренировки, поразрови се из нета за здравословно напълняване :)
и едно съветче: вземи си нещо против стрии, че при качването на кг ще ти се образуват :)
emanuella13
07-03-2010, 15:26
И аз мисля че няма да успея но... Все пак трябва да опитам :D Иначе мс :)
xxsunshinexx
07-03-2010, 15:33
е ок аз не видях никъде да е написала мускулна маса а и много хора същност само тва ядат и не са умрели ? И не съм казала да яде така 1 месец за да си наврежда на здравето а няколко дена са предостатъчни пък и е вкусно 8-) :lol:
emanuella13
07-03-2010, 15:35
Ето аз намерих нещо ако някои има като моят проблем
Хранете се правилно, хранете се редовно
Планирайте три основни хранения през деня и три междинни.
Ето и как можете да си набавите повече калории по време на хранене:
- за закуска яжте около 10-12 с.л. овесени ядки в мляко с по-висок процент масленост или хапнете две по-големи филийки френски тост със сирене или сладко
- пийте сок от грозде вместо от портокал или ябълка
- прибавяйте към кафето си пълномаслено прясно мляко или сметана, а най-добре наблягайте само на млечните топли и студени напитки
- яжте предимно крем супи или добавяйте повече фиде (и месо)към бистрите супи
- използвайте смело дресинги и зехтин при приготвяне на салати
- винаги си доставяйте сладко удоволствие с десерт
За да не си навлечете хранителни разтройства и здравословни проблеми, се придържайте не към безразборния режим на хранене, а към здравословния. Той включва задължителен прием на храни от петте главни хранителни групи:
- въглехидратите като хляб, макарони (спагети) и картофи трябва да съставят 1/3 от ежедневното ви меню
- стремете се да ядете по пет порции плодове или зеленчуци на ден
-около 1/5 от храна, която приемате трябва да представлява протеин – месо, яйца, риба, бобови растения и ядки
- опитайте се да приемете около 700гр. млечен продукт - кисело или прясно мляко, плодови млекца, сирене и кашкавал
- най-малка част от храните през деня трябва да съставят маслото, млечния шоколад, чипсовете и тежките сладкиши
Закуски между основните хранения
Дръжте си ги под ръка:
- плодове – пресни и сушени; ядки
- млечни напитки
- енергийни кексчета, домашни курабийки, маслена кифличка със стафиди и др.
- млечни кремчета и пудинги
- пълнозърнести бисквити
- соленки
- черен шоколад
И аз съм тей ще провам този начин :) дано да стане нещо :D
MissHouse
07-06-2010, 17:19
ами ядки яж като луда и наистина работи, но трябва да си постоянна, закуска, обяд и вечеря :D