Влез

View Full Version : Въпрос относно татусите

Ashh
07-03-2010, 15:25
Реших да си направя татус,но първо искам да попитам как мога да проверя дали съм алергична към пигментите?И плаща ли се ,ако помоля да ми направят една точка например в началото,за да видя дали ще има реакция?На една приятелка в едно студио й казаха,че началната цена е 80 лв ...т.е. я караха да плаща за опит... И още нещо...как вървят цените на татусите...нещо мъничко..например 3 на 3 см ...черна
Благодаря,ако някой отговори.. :D

bbbrs
07-03-2010, 15:32
Че аз за 80 лв ще си надраскам целия граб бе.. много са я прецакали

xxsunshinexx
07-03-2010, 15:40
еми ако човека който те татуира е некъв печен може и безплатно да ти тества а пък относно цената в качествените студиа 80 лева си е началната цена така че за 3 на 3 толко някъде ще излезне . А пък младежът над мене нещо се е объркал че за 80 лева ше си татуира гърба :lol: . Ако е някое студио в село Армянковци ок .. :lol:

brokeninside13
07-03-2010, 15:58
Аз като реших че ще си я правя изобщо пък не ми е хрумвало че може да съм алергична :D
от около 5 години искам, и ми я 'подариха' за рд-то.

Ashh
07-03-2010, 16:03
ХахахХА...абе то и аз не бях,ама един приятел се оказа алергичен ии....много се замислих... Е...щом е някъде 80 лв..бива... (sun)

xxsunshinexx
07-03-2010, 16:39
ма недей да си я правиж през лятото изчакай малко щото не е хубаво са.Не трябва няколко месеца да се излага на слънчева светлина и ше се измъчиш нестига че ше трябва с няколко крема да я мажеш а и със слънцезащитен,което пак не е сигурно че мн я предпазваш така че по добре изчакай ;)

YouDontKnowMe
07-03-2010, 16:41
На мен в Перник едно момче - талант ми направи моето голямо водно конче за 30лв :)) Перник е на 40мин. от София. Ако те интересуват телефон и повече информация - пиши на лично :)

YouAteMyHeart
07-03-2010, 17:30
80лв. за проба не ми се вярва да ти вземат...макс 20лв. :)

пп.Не си прави лятото,защото поне 1-2 месеца не трябва да я излагаш на слънце.

bbbrs
07-03-2010, 17:35
еми ако човека който те татуира е некъв печен може и безплатно да ти тества а пък относно цената в качествените студиа 80 лева си е началната цена така че за 3 на 3 толко някъде ще излезне . А пък младежът над мене нещо се е объркал че за 80 лева ше си татуира гърба :lol: . Ако е някое студио в село Армянковци ок .. :lol: От русе сам и тос човек дет праи татуси няма студио а у тях в апартамента си ги праи и зема много по ефтино от тес в студиото.Надраска ми раката за 35лв и кат го питах за гарба ми каза че от 80-100лв ще ми струва ама още не сам си напраил.

xxsunshinexx
07-03-2010, 18:22
е добре ма тва зависи от качеството аз предпочитам да дам малко повече пари ама да знам че си е струвало за нещо коета ше го носа цял живот ;)

Ashh
07-05-2010, 10:50
А...няма да я правя сега...есента може би... Иначе определено също бих дала повече пари, но да съм сигурна ,че ще ми я направят добре... После да не изглеждам като бивш затворник.. :D