View Full Version : Въпрос относно татусите
Реших да си направя татус,но първо искам да попитам как мога да проверя дали съм алергична към пигментите?И плаща ли се ,ако помоля да ми направят една точка например в началото,за да видя дали ще има реакция?На една приятелка в едно студио й казаха,че началната цена е 80 лв ...т.е. я караха да плаща за опит... И още нещо...как вървят цените на татусите...нещо мъничко..например 3 на 3 см ...черна
Благодаря,ако някой отговори.. :D
Че аз за 80 лв ще си надраскам целия граб бе.. много са я прецакали
xxsunshinexx
07-03-2010, 15:40
еми ако човека който те татуира е некъв печен може и безплатно да ти тества а пък относно цената в качествените студиа 80 лева си е началната цена така че за 3 на 3 толко някъде ще излезне . А пък младежът над мене нещо се е объркал че за 80 лева ше си татуира гърба :lol: . Ако е някое студио в село Армянковци ок .. :lol:
brokeninside13
07-03-2010, 15:58
Аз като реших че ще си я правя изобщо пък не ми е хрумвало че може да съм алергична :D
от около 5 години искам, и ми я 'подариха' за рд-то.
ХахахХА...абе то и аз не бях,ама един приятел се оказа алергичен ии....много се замислих... Е...щом е някъде 80 лв..бива... (sun)
xxsunshinexx
07-03-2010, 16:39
ма недей да си я правиж през лятото изчакай малко щото не е хубаво са.Не трябва няколко месеца да се излага на слънчева светлина и ше се измъчиш нестига че ше трябва с няколко крема да я мажеш а и със слънцезащитен,което пак не е сигурно че мн я предпазваш така че по добре изчакай ;)
YouDontKnowMe
07-03-2010, 16:41
На мен в Перник едно момче - талант ми направи моето голямо водно конче за 30лв :)) Перник е на 40мин. от София. Ако те интересуват телефон и повече информация - пиши на лично :)
YouAteMyHeart
07-03-2010, 17:30
80лв. за проба не ми се вярва да ти вземат...макс 20лв. :)
пп.Не си прави лятото,защото поне 1-2 месеца не трябва да я излагаш на слънце.
еми ако човека който те татуира е некъв печен може и безплатно да ти тества а пък относно цената в качествените студиа 80 лева си е началната цена така че за 3 на 3 толко някъде ще излезне . А пък младежът над мене нещо се е объркал че за 80 лева ше си татуира гърба :lol: . Ако е някое студио в село Армянковци ок .. :lol: От русе сам и тос човек дет праи татуси няма студио а у тях в апартамента си ги праи и зема много по ефтино от тес в студиото.Надраска ми раката за 35лв и кат го питах за гарба ми каза че от 80-100лв ще ми струва ама още не сам си напраил.
xxsunshinexx
07-03-2010, 18:22
е добре ма тва зависи от качеството аз предпочитам да дам малко повече пари ама да знам че си е струвало за нещо коета ше го носа цял живот ;)
А...няма да я правя сега...есента може би... Иначе определено също бих дала повече пари, но да съм сигурна ,че ще ми я направят добре... После да не изглеждам като бивш затворник.. :D