View Full Version : Как да се разбера с майка ми за...
RalittyYy
07-03-2010, 19:49
Моля по - съветвайте ме как да се разбера с майка ми, така че да почне да ми дава да си слагам спирала и молив за очи, защото аз винаги когато искам да се сложа тя почва да ми крещи. Ехоо та аз съм на 14 и мисля че имам пълното право да си слагам като всички мои приятелки. Може да ви се стори тъпо, но за мен изобщо не е тъпо, защото мойта майка никак не ме разбира. Изобщо незнае как стоят нещата в днешно време и какво искам... :neutral: 8-[ :cry: :cry:
mishetymalky
07-03-2010, 20:28
Слагай си без тя да те види
danibebi
07-03-2010, 21:30
Носи си чантичка,в която да имаш спирала и молив,както ии мокри кърпи и преди да се прибереш вкъщи си махай грима. 8-) ПП: Много е тъпо да не ти дава. :?
Здрасти!
Първо разбери дали ти искаш спирала или просто трябва да си като приятелките си....В нашия клас има и гримиращи се и "натурални" момичета а сме на 16 и искам даа ти кажа, че тези които не носят грим - се забелязват повече - истина е, а пък и не е нужно до си със спирала всеки ден, много по яко ще е, ако изведнъж се появиж на някой специален случай с подчертани очи! Иначе ако с майка ти имате диалог, то опитай се да поговориш с нея и то с нормален тон - постепенно я въведи в темата и мисля че ще се разберете! Ако има нещо - казвай! :)
SummerDream
07-03-2010, 22:50
Поговори с нея нормално, обясни й това, което мислиш..То и на мен майка ми преди 2 години някъде ми правеше проблем относно тоя въпрос, била съм по-хубава без грим, що съм си слагала и еди кво си д; Та, постепено свикна с мисълта 8-)
И аз имах такъв проблем преди около година с баща ми. Майка даваше да мацам с всичко, а тате види ли, че дори молив съм си сложила и почваше да писка. Спрях да се гримирвам и честно казано сега ми е по-добре. Не се притеснявам дали ми се е разтекла спиралата или молива ми се е размацал и т.н. Преди около 2 месеца пак си бях сложила само молив и спирала, а баща ми с неговото зрение всичко забелязва. Отново ми се скара, аз му се развиках и започнах да го питам защо не дава и, че всички момичета на моята възраст се гримитват и т.н., а той ми каза, че няма нищо против да се гримирвам, но целия тоя грим ме правил по-стара, и цялата естесвена красота която съм имала ( пфф "естесвена красота" :lol: ) се била скривала под тоя грим. Седни поговори с майка ти и дано да ти разреши, а ако пък не го направи гримирвай се скришом от нея и така. ;p
mincheto
07-04-2010, 09:31
Малка си, и то много. Майка ти е права.Но , ако толко искаш зимаи си в чантата като излизаш,молива ,спирала ,малко памук и мляко за почистване, и като излезеш си сложи,а преди да се прибереш го махни. И сичко ще е ок. Но внимавай майка ти ,да не те хване.
SmilezZz
07-04-2010, 10:22
Според мен майка ти не е права..Та това е само една спирала + молив за очи..Какво толкова ?
Но все пак поговори с нея..Обясни й,какво мислиш..Пък ако не те разбере - взимай със себе си спирала и молив,и кърпички - за да си ги махнеш..
CheeseCake
07-04-2010, 11:42
1. Слагай си без тя да разбере
2. Поговори с нея и намерете компромисен вариант
RalittyYy
07-04-2010, 13:12
Колко пъти съм говорила с нея и тя все упорства :? Не и не ще си развалиш очите, ще дойде време когато и да не искаш да си слагаш ще се налага и някакви такива... Но просто тя не разбира, че всички на мойта възраст си слагат и не разбира, че и на мене ми се иска да си слагам. И сега след 3-4 дни отивам на море ( после и те ще дойдат при мен) и я навивам да ми даде да си взема спирала дори и без молив, обаче се угъва и недава, защото сигурно си мисли, че ще се направя като маймуна у лицето.., :lol: защото имам една леля която се рисува много и не и е много добре и може би от това не ми дава да не се правя на маймуна.. :lol: Но всичките ми опити да говоря с нея по - тая тема са без успех. :-k Инече колкото до това с грима в чантата правила съм го и то дори у нас като излизам като е на работа и после се изтривам, но понякога ме фаща понякога не.. :D Абе незнам какво да се оправям с нея. А много ми се иска да си взема спирала на морето, но.... :( :( :(
CuteBaby
07-04-2010, 13:32
Покажи и връстницити си.Ако пък не можеш да я убедиш,започни да се гримираш без да слушаш мнението и.А за морето какво ти пречи да си вземеш спирала и молив,след като ваще няма да са през цялото време с теб.
Може би,ако опиташ да се държиш по-зряло.Вкъщи да готвиш,чистиш ,с 2 думи си оправна в тея неща,ще разбере,че вече не си малка :D Може и да подейства.
victimofpain
07-04-2010, 14:00
Според мен си малка.
RalittyYy
07-04-2010, 14:37
Може би,ако опиташ да се държиш по-зряло.Вкъщи да готвиш,чистиш ,с 2 думи си оправна в тея неща,ще разбере,че вече не си малка :D Може и да подейства.
Охх, това ще си е цяло божие наказание ако трябва да " готвя, чистя" и други работи... :D
Biskfitka
07-04-2010, 17:29
Купуваш си спирала за морето без да разбере и така.И аз започнах да се гримирам на 14 и нашите не бяха много доволни,но свикнаха.Като свикне да те гледа с грим няма да ти вика 8-)
RalittyYy
07-04-2010, 19:40
Е ако имах пари щях да си купя, но има и други неща които искам да си купа ии.. :D
Biskfitka
07-04-2010, 20:23
Е ако имах пари щях да си купя, но има и други неща които искам да си купа ии.. :DНа Импала има хубави спирали и са по 2-3 лв. :-o Ама ако искаш да се гримираш ше дадеш малко пари аа... :D
RalittyYy
07-05-2010, 07:49
Е ако имах пари щях да си купя, но има и други неща които искам да си купа ии.. :DНа Импала има хубави спирали и са по 2-3 лв. :-o Ама ако искаш да се гримираш ше дадеш малко пари аа... :D
Е да ама искам да си купя и други неща, не само спирали... :-D :-D :D :D :D :D :razz:
mincheto
07-05-2010, 08:05
Е ако имах пари щях да си купя, но има и други неща които искам да си купа ии.. :D
Еми ще я слушаш...като зависиш от нея.
RalittyYy
07-05-2010, 18:56
Обаче днес пак я питах дали може да си взема за морето спирала и тя ми даде... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D Охх какво ли стана че ми даде.. :D :D 8-) :grin: :-D
Съгласила се е за да не йм провалиш почивката :D После пак ще ти забранява,гарантирам! А иначе по въпроса- и аз бях така преди,особено баща ми-прибирах се с размазан молив и той направо полудяваше,не знам какво стана,чат-пат си слагах в даскало и после го трих и като поотраснах вече нищо не ми казваха,камо ли сега! :D :)
bobito_th
07-06-2010, 10:01
Според мен майка ти не е права..Та това е само една спирала + молив за очи..Какво толкова ?
Но все пак поговори с нея..Обясни й,какво мислиш..Пък ако не те разбере - взимай със себе си спирала и молив,и кърпички - за да си ги махнеш..
+. И все пак като поговори с нея, ако все още не й разрешава-да си трае. Ще изчака да порасне малко. Пък и ми се струва, че иска да носи грим само защото другите носят.
BiGBaDWolF
07-06-2010, 10:03
Поговори с нея...Ама не знам за кфо толко се мажете ... Ти ако не си си хубава естествена и 1 кило кит да сложиш пак нема разлика ..
RalittyYy
07-06-2010, 12:03
Поговори с нея...Ама не знам за кфо толко се мажете ... Ти ако не си си хубава естествена и 1 кило кит да сложиш пак нема разлика ..
Е аз мисля, че съм си добре без спирала ето моя снимка http://prikachi.com/images.php?images/267/2298267v.jpg Но има моменти в които искам да съм със спирала... :D Извинявам се за качеството но съм се снимала с предната камера на телефона ми и затова е такава снимката... :D :D :-D
step_up_right
07-06-2010, 15:41
Ами аз съм на 15,майка ми ми е купила спирала,молив и сенки,но аз почти никога не се гримирам,мойте сегашни съученички са ме виждали до момента веднъж нагримирана,на 30 юни и то със съвсем лек розов грим почти незабележим,тъпо е да се мацаш само заради приятелките ти,ако ти харесва,добре ама и да е красиво...
s0b1esk1
07-06-2010, 21:08
не дава защото на майкати и е пределно ясно на къде отиват нещата: грим --> приятел --> секс .... и още мноого
дори и ти си знаеш
Biskfitka
07-06-2010, 22:10
не дава защото на майкати и е пределно ясно на къде отиват нещата: грим --> приятел --> секс .... и още мноого
дори и ти си знаеш :lol: и бз грим може да се хване приятел,не е задължително да прави секс с приятеля си,не е задължително и да има приятел за да прави секс :D
iLovePussyJuice
07-06-2010, 22:15
дори и ти си знаеш :lol: и бз грим може да се хване приятел,не е задължително да прави секс с приятеля си,не е задължително и да има приятел за да прави секс :Dне се прави на оборотна толквоа :D
точно така стоят нещата...
все едно не знам :)
RalittyYy
07-07-2010, 19:05
дори и ти си знаеш :lol: и бз грим може да се хване приятел,не е задължително да прави секс с приятеля си,не е задължително и да има приятел за да прави секс :Dне се прави на оборотна толквоа :D
точно така стоят нещата...
все едно не знам :)
Лелее абе нз какво и е " ясно" ама не е баш така.. пък и точно на морето .. пфф.. никога за едно лято.. :? :-D
олее.. тва е мн кофти .. ем ако не става с думи .. взимаш си чантето с гримовете и кърпичките и така .. а пък ако те хване някой ден .. абе няма да те хване
:D
iiordanova
07-24-2010, 08:41
Ами , майка ти не иска , защото явно мисли , че си по-красива без грим.
Но това все пак са спирала и молив , няма лошо да си слагаш. ((:
Или намерете компромисен вариант , или си слагай .. пък тя ще свикне.
Но слагай грим , ако ти го искаш .. не , защото другите слагат. Прави го зареди себе си!
danibebi
07-24-2010, 09:17
Изобщо не е малка за грим.Все пак,това са само молив и спирала :? като ти е дала да си носиш спирала,питай и за молив. 8-)