View Full Version : Имам въпрос относно приятелката
Zrunceto22
07-04-2010, 10:59
Здрасти, преди няколко дена пуснах една тема за половият ми член никакъв проблем нямам вече, но имам въпрос. Снощи спах в приятелката ми и днес цял ден правим секс от 10 до сега поне 3-4 пъти го направихме нормално ли е? Тя е на 16 и беше девствена, а аз на 14 и също бях девствен. Благодаря предварително.
Ръгай чушки в боба сега ти се е паднало ,сичко е нормално :)
YouDontKnowMe
07-04-2010, 13:40
С моя преди 2-3 седмици правихме секс 6 пъти за един ден, ама не се фукам, нали.
С моя преди 2-3 седмици правихме секс 6 пъти за един ден, ама не се фукам, нали.
какъв е смисъла да правиш по 5-6 пъти на ден
толкова не се задоволявате ли, какво?
YouDontKnowMe
07-04-2010, 14:38
Да, не се задоволяваме.Като не сме правили със седмици. Пък и то не е до правенето. Като си лежим по цял ден двамката сами (при положение че принципно постоянно си говорим, денонощно даже, играеме какво ли не, ходим на училище заедно , седим там заедно и т.н.) - какво да правим, като се привличаме. Какво, да няма някакво ограничение - ако правите секс със чувства, ще го правите веднъж, бла бла.
Да, на въпроса ти - след скъсване от учене имам нужда от разпускане. И да , разпускам със сеск понякога. И един път не ми е достатъчен.
И какво, сега оспамихме темата с моите глупости. Яко :lol:
BiGBaDWolF
07-04-2010, 15:17
Щом ви влече ...
krem4et0
07-04-2010, 17:06
Знаех си аз,е ваканцията е лошо нещо. Само се чудите по цял ден какво да правите.
vaseto0o
07-04-2010, 19:00
Знаех си аз,е ваканцията е лошо нещо. Само се чудите по цял ден какво да правите.
Смятай каква голяма грешка е лятната ваканция :grin:
Скучно им е..
valdesbg
07-04-2010, 20:08
И да правиш секс повече от един път дневно с човек, коййто харесваш е лошо/пошло/гадно/отвратително/непростимо защото...?
Иначе по темата: надявам се че сте сложили костюм на господина, нали?
пфф тая малкат апак мисли като мене :D
YouDontKnowMe
07-04-2010, 21:18
Скучно им е..
Не, повярвай ми , не ми е скучно.
Neopitom3na
07-04-2010, 21:41
ама как се хвали тоя :D
mincheto
07-05-2010, 06:46
Яко те тресат хормоните.....пуберче,нормал но е споко.