PDA

View Full Version : Заедно срещу насилието над животните в България !!!!

sunny59
07-04-2010, 13:29
Помните ли случея с кучето с отрязаните крака или котката която няколко малоумници бяха подпалили за забавление е това е България една от държавите, в които жестокостта към животните все още не се смята за престъпление!
Какво толкова са ви направили тези животни , нима те нямат право на живот ! Как може да има хора които си минават по улицата и без нищо да им е направило кучето или котката да започват да го ритат , а после казвате " Кучетата и котките това .... онова... " аа защо не се замислите защо го правят ??! Едно животно не може да бъде отговорно за действията си, но хората могат !! Поне за малко се замислете за тези животни и за малумните същества които ги убиват и се гаврят с тях без причина !! Това е престъпление и както в другите държави има такъв закон защо и в България да няма ?? Животните нямат ли право на живот какво хората ли са единствените имащи правото да живеят аа животните трябва да се ритат и малтретират безмилостно ???! Нека бъдем съпричастни и да помогнем на всички бездомни,болни и т.н животни защото НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ТЕ СА ЖИВИ СЪЩЕСТВА И НЕ СЛУЧАЙНО ГИ ИМА ЗА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ТЯХ НЕ ДА ГИ УБИВАМЕ,РИТАМЕ,ПЛЮЕМ и т.н !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Към групата : http://www.facebook.com/group.php?gid=107817689239179
Facebook страница : http://www.facebook.com/BulgarianAnimalLiberation
За връзка :

apopovich5@gmail.com

animalssupport.bg@gmail.com

http://bg.fanopic.com/ne-na-nasilieto-nad-jivotnite [/b]

Patriot
07-04-2010, 15:47
Няма да стане работата с безсмислено дрънкане по форумите и групи във фейсбук. За да получат тези идеи обществена подкрепа, трябва да се направи някакъв протест или публично шествие.

sunny59
07-04-2010, 16:00
"Здравейте на всички! Обръщаме се към Вас, за да Ви кажем какво се случва с подписите. Листите вече са преброени и сега остава да се направят копията! Цената на копията е 350лв. - 2500 листа по 0,035ст., по 4 копия. Нужни са 4 копия, за да се внесат в Народно събрание, Омбудсмана, Правна комисия и Министерството на правосъдието. Кога ще се внесе подписката зависи вече и от всички нас, заедно. Колкото по-бързо се събере съответната сума, толкова по-бързо ще се внесат подписите.
Искаме да благодарим на всички Вас за подкрепата и да Ви уверим, че колкото Вие искате тази промяна, толкова я искаме и ние! Искрено се надяваме, че ще успеем да завършим това, което сме започнали, то да даде положителен резултат, за да започнем следващата стъпка!
Радваме се, че има толкова много хора в България, които са съпричастни със съдбата на животните ни!
Банка: ОББ
IBAN: BG 02 UBBS 8002 101 5955 330
SWIFT: UBBSBGSF
Костанца Генова"

Прави се всичко възможно !!

mincheto
07-05-2010, 07:10
Няма да стане работата с безсмислено дрънкане по форумите и групи във фейсбук. За да получат тези идеи обществена подкрепа, трябва да се направи някакъв протест или публично шествие.

Подкрепям.Иначе съм напълно съгласна, нетрябва да се мъчат животните.

Violenza
07-06-2010, 18:16
Шествията са на 9.07

В СОФИЯ:
ДА СЕ СЪБЕРЕМ В 20.00Ч В ГРАДИНКАТА ПРЕД ЦЪРКВАТА " СВЕТИ ГЕОРГИ" на бул"Патриарх Евтимий"
ДА КАЖЕМ НЕ НА ЖЕСТОКОСТТА И ДА ПОТЕГЛИМ В ШЕСТВИЕ СЪС СВЕЩИ КЪМ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !

В ПЛОВДИВ:
19.00часа -Петък, на Площад Съединение в Пловдив ще се проведе мирен протест "Спри насилието към животните!Бъди човек!"

В ЛОМ:
9 Юли 2010г. 20.00ч.
тръгване от Речна гара и ул. "Кр. Пастърмаджиев" - среща на централния площад

В МОНТАНА:
9 Юли 2010г. 20.00ч.
тръгване от Попската градина - среща пред сградата на Община Монтана

В РУСЕ:
09.Юли 2010. 20:00
пред вазата в младешкия парк.Крайна дестинация-
шадраваните пред общината

В СТАРА ЗАГОРА:
9 Юли 2010. 20.00ч
тръгване от градинката на Алана,крайна дестинация- сградата на общината

ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО и СЕВЛИЕВО:
9 Юли 2010. 20.00ч.
мълчаливо бдение пред паметник "Майка България"

В СВИЩОВ:
9 Юли 2010. 20.00ч.
градинката на площад"Свобода"

В ДРЯНОВО:
9 Юли 2010. 20.00ч.
пред входа на Народното читалище"Развитие-1869"

В ГАБРОВО:
9 Юли 2010. 20.00ч.
очакват се подробности

PoRcHeTaTa1
07-11-2010, 21:40
Според мен каквото и да направим няма да спрем злобата в хората

alex4o
07-12-2010, 10:53

За огромно съжаление съм съгласна с теб. Хората са станали много злобни,много жестоки...Дори бих казала,че хората са се превърнали в животни,а животните - в хора... ;( Къса ми се сърцето като чуя за насилие над животно и бих помогнала с каквото мога,за да спре това,но...с огромно съжаление мисля,че "хората" няма да се променят! ...

PoRcHeTaTa1
07-19-2010, 14:06

Подкрепям.Иначе съм напълно съгласна, нетрябва да се мъчат животните.

Violenza
07-20-2010, 07:48
Пф , стига глупости.До одеве слушах как някой си пробвал въздушната пушка на някакъв бездомен помияр .И познайте какво - не ми пука.Нищо , че има закон.Предпочитам гадните мастии да мрът отколкото да нахапят някой познат.
+1 Главно за коферманите...
Ами дано един ден ви запука, когато някой, пробвайки въздушната си пушка, уцели детето ви и го осакати за цял живот.

bebe961
07-28-2010, 09:06
НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖИВОТНИТЕ!!! ТЕ ИМАТ ПРАВО НА ЖИВОТ КАТО ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО!

scoobydors
07-29-2010, 12:35
Пф , стига глупости.До одеве слушах как някой си пробвал въздушната пушка на някакъв бездомен помияр .И познайте какво - не ми пука.Нищо , че има закон.Предпочитам гадните мастии да мрът отколкото да нахапят някой познат.

Ти си някъв яко ретарднат явно...

Vesk0u
07-29-2010, 22:26
ПРАВА ЗА КОМАРИТЕ И МУХИТЕ!

notlike
08-01-2010, 19:02
Смешна работа. Подкрепете животните, подкрепете онова, подкрепете този, който духа. А защо не се организираме така, за да защитим своите интереси. Защо никой не ебава ЦИГАНИЗАЦИЯТА на държавата, защо позволяваме на тези долнопробни същества да се гаврят с всички и да си живеят кефа, а ние да се сцепваме от бачкане за жълти стотинки. Защо никой не повдигне тази тема? Да, ще ме нападнете, но какво да направя? Защитавам животните, но защо не кажете, че има пребити хора от природозащитници, обезобразени от бездомни кучета, убити хора дори? Това е България, драги сънародници - къде-къде по-важно е да спасиш куче, пък другия дай да умре, кой си въртя онази работа за него. И главата ми роди един лаф: "Боли ме чепо, че на Вуте му е зле, важно е кучо да му е добре" :(

StoooYo0
08-01-2010, 19:54

За огромно съжаление съм съгласна с теб. Хората са станали много злобни,много жестоки...Дори бих казала,че хората са се превърнали в животни,а животните - в хора... ;( Къса ми се сърцето като чуя за насилие над животно и бих помогнала с каквото мога,за да спре това,но...с огромно съжаление мисля,че "хората" няма да се променят! ...

Къса ти се сърцето за бездомните псета?!?! Немога да разбера такива изказвания!!!Ти сигурно не си гледал/а преди време един репортаж по "Отечествен фронт",когато на една баба и бяха изядени краката от бездомни кучета.И тях ли да защитаваме?!?! Немога да приема такива неща.Предпочитам да бъдат пребрани и умъртвени,но не и да ги защитавам.За мен това,заедно с циганите,са най-голямата напас за България и нейния народ!

7227
08-01-2010, 20:13
[quote="sunny59"][color=red]Помните ли случея с кучето с отрязаните крака или котката която няколко малоумници бяха подпалили за забавление е това е България една от държавите, в които жестокостта към животните все още не се смята за престъпление!
Какво толкова са ви направили тези животни , нима те нямат право на живот ! Как може да има хора които си минават по улицата и без нищо да им е направило кучето или котката да започват да го ритат , а после казвате " Кучетата и котките това .... онова... " аа защо не се замислите защо го правят ??! Едно животно не може да бъде отговорно за действията си, но хората могат !! Поне за малко се замислете за тези животни и за малумните същества които ги убиват и се гаврят с тях без причина !! Това е престъпление и както в другите държави има такъв закон защо и в България да няма ?? Животните нямат ли право на живот какво хората ли са единствените имащи правото да живеят аа животните трябва да се ритат и малтретират безмилостно ???! Нека бъдем съпричастни и да помогнем на всички бездомни,болни и т.н животни защото НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ТЕ СА ЖИВИ СЪЩЕСТВА И НЕ СЛУЧАЙНО ГИ ИМА ЗА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ТЯХ НЕ ДА ГИ УБИВАМЕ,РИТАМЕ,ПЛЮЕМ и т.н !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Абе да му се невиди,толкова ли я сколасахме,че и за животните да мислим??? Айде недей да ядеш ве4е нищо,нито месо,нито нищо,което е от животно! Толкова сме добре,че вече и за животните ше мислим??! Абе в кой свят си? Я виж колко болни хора има,колко бездомни,колко хора има,които имат нужда от помощ!Ти ще ми говориш за някакъв пес,4е му отрязали краката!!! А не виждаш колко сакати хора има!Верно,живи души са,ама толкова да се вкараваш...За да стане така,4е да мислим и за животните,то трябва да сме добре,трябва първо да мисли за хората! Ще ми говориш за някъв пес,айдееее,ами що не говориш за слу4аите на хора буквално изядени от ку4ета?!??!? Няма справедливост,а вие сте тръгнали за животните да ми говорите! :-x

Violenza
08-02-2010, 19:58
Абе да му се невиди,толкова ли я сколасахме,че и за животните да мислим??? Айде недей да ядеш ве4е нищо,нито месо,нито нищо,което е от животно! Толкова сме добре,че вече и за животните ше мислим??! Абе в кой свят си? Я виж колко болни хора има,колко бездомни,колко хора има,които имат нужда от помощ!Ти ще ми говориш за някакъв пес,4е му отрязали краката!!! А не виждаш колко сакати хора има!Верно,живи души са,ама толкова да се вкараваш...За да стане така,4е да мислим и за животните,то трябва да сме добре,трябва първо да мисли за хората! Ще ми говориш за някъв пес,айдееее,ами що не говориш за слу4аите на хора буквално изядени от ку4ета?!??!? Няма справедливост,а вие сте тръгнали за животните да ми говорите! :-x
Ужас.. наистина ужас. Ако имаше поне ЕДИН довод, с който да си защитиш смешната, жалка теза, бих те опровергала, но още от сега ми е ясно, че няма да попиеш и капчица, каквото и да ти се каже.

7227
08-04-2010, 18:37
Ужас.. наистина ужас. Ако имаше поне ЕДИН довод, с който да си защитиш смешната, жалка теза, бих те опровергала, но още от сега ми е ясно, че няма да попиеш и капчица, каквото и да ти се каже.

Ужас ли е,не е ли ужас... не се знае кое е ужас.. Твоето е ужас,твоето! За попиването попий ти,ако те нахапе някое куче няма да дрънкаш глупости!Не казвам,че трябва да се отнасяме зле с животните,ама слез на земята! Май не виждаш болните хора,или хората пострадали от побеснели песове!Ама и да ти казвам нищо няма да попиеш.. :-x

Vesk0u
08-04-2010, 22:44
Бездомни кучета тормозят кърджалийци
http://vbox7.com/play:2163bc71

7227
08-04-2010, 23:16
Бездомни кучета тормозят кърджалийци
http://vbox7.com/play:2163bc71

за това става въпрос!!!

браво! \:D/ =D> :)