View Full Version : Лагер?? ;d
SuNrIsE95
07-04-2010, 13:48
Здравейте :) Искам да ви попитам дали някой от вас ще ходи на лагер това лято и ако ще ходи къде ще бъде той :) И дали има още свободни места 8)
Питам, защото се бях записала за един лагер, но се оказа, че групата се е разпаднала и сега няма да има :( И искам да се запиша в някой друг, но вече е доста късно и в повечето няма места :( 8)
victimofpain
07-04-2010, 14:00
Еми повечето лагери са си организирани от училището и парите трябва да са ги събрали преди да завършите, тъй че надали имаш шанс :) Освен ако не намериш някъв скаутски лагер или нещо подобно :д Но надали искаш това
roshlichka
07-04-2010, 14:00
от къде си?
SuNrIsE95
07-04-2010, 14:25
Еми повечето лагери са си организирани от училището и парите трябва да са ги събрали преди да завършите, тъй че надали имаш шанс :) Освен ако не намериш някъв скаутски лагер или нещо подобно :д Но надали искаш това
Да, знам и нашият беше от училище и си бяхме платили, обаче се провали :( И определено не искам скаутски лагер :lol:
За долния коментар - От Велико Търново съм :)
victimofpain
07-04-2010, 14:38
Eми ако не си достатъчно голяма да отидеш сама с приятели, пробвай да организираш нещо с приятелски семейства с деца.Да, знам, че не е като на лагер без родители и т.н., но в краен случай ако не намериш лагер пак става...все пак моренцето си заслужава :Р
Unendlich
07-05-2010, 15:32
Да, ще ходим на море от училище за 9 дни - 21 до 29 Юли на Китен 8)
Училищните екскурзии тук не ги броя.
ThePowerOfLove
07-05-2010, 18:30
И аз се записах на едно лагерче от даскало. Не знам такива общи къде може да намериш, но в интернет потърси ли?