View Full Version : обожавам го
gabinceto19
07-04-2010, 18:48
обожавам едно момче,което е с година по-голямо от мен.Как да му кажа??? :-) :-) :-) :-) :-)
toi e na 18 az sam na 17
poznava me se ot 5 godishni
bobito_th
07-04-2010, 18:50
Кажи ни на колко сте, познавате ли се. Иначе имаш си уста и крака, отиваш и му казваш. И все пак, ако не се познавате едва ли го обожаваш :?
valdesbg
07-04-2010, 19:36
На моята планета си говорим с уста и думи. На вашата планета опитвали ли сте подобен номер?
Леелеее .. Как можеш да обожаваш човек,който дори не познаваш.Привлича те и това е ;]
BiGBaDWolF
07-04-2010, 21:18
Като му кажеш... Как иначе може да му кажеш бе ?
ibojilow
07-04-2010, 21:23
Леелеее .. Как можеш да обожаваш човек,който дори не познаваш.Привлича те и това е ;]
Това, че е една година по-голям от нея не значи, че не се познават!
Моя отговор е : СКАЙП, ТЕЛЕФОН, но е най-добре на живо да си му го кажеш .. Друг е въпроса ако те резне, след като си му казала как се чустваш, ще се вземеш за парцал, но опитай ..
Успех ти пожелавам! :)
Masari90
07-04-2010, 21:30
номера на който никое момче неможе да устои е да му пратиш некво готино писмо.... изложи чувствата си в писмена форма за да разбере пича че те е срам да му го кажеш направо... това подлудява всички момчета няма как иначе...друг хитър ход е да кажеш на твоя причтелка да каже на негов приятел да му каже...анонимно писмо пък е много креативен метод... можеш да ползваш някой готин код така оригинално ще му покажеш че го харесваш - с цифри ;) айде успех с тези прости съвети няма как да се провалиш...
mincheto
07-05-2010, 06:00
Кажи му го.
bobito_th
07-05-2010, 08:04
номера на който никое момче неможе да устои е да му пратиш некво готино писмо.... изложи чувствата си в писмена форма за да разбере пича че те е срам да му го кажеш направо... това подлудява всички момчета няма как иначе...друг хитър ход е да кажеш на твоя причтелка да каже на негов приятел да му каже...анонимно писмо пък е много креативен метод... можеш да ползваш някой готин код така оригинално ще му покажеш че го харесваш - с цифри ;) айде успех с тези прости съвети няма как да се провалиш...
Това е възможно най-голямата простотия, която успях да прочета в тази тема. Писма, приятелки, кодове.. това е толкова лапешко :? . Не можело да устои.. да бе ще й се изсмее в лицето ! После ще четем сълзливи теми как я е отрязъл и кво да прави. И като я "резне" кво светът ли ще свърши. И друго.. Тва момиче не обожава момчето.. поне можеше да каже на колко са познават ли се и т.н. .. лапетаа :-x
Elenichkaa
07-05-2010, 08:19
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
LadyDi
Това с кода направо ме уби.. :D
С писмото по-бива ,ама тоя код все едно е на някаква мисия от някой филм - тъпо е просто.
И едно да попитам авторката - Как реши че го "обожаваш" ?
Така със стоене по форумите нищо няма да постигнеш, ако искаш нещо да се получи ,правиш нещо по въпроса - както казаха другите имаш уста, крака ,ако ли не си оставаш с пръст в устата.
Има още един вариант - Ако момчето дойде само при теб ,ама не се надявай много, много,защото да ти кажа момчетата са по-срамежливи и може би по- страхливи от момичетата.
взе ми думите от клавиетурата :D + 1
Уф много тъп вапрос,какво искаш да ти кажем? Естествено,че да отидеш и да му кажеш,но лично според мен е тъпо да отидеш и да кажеш " Хи харесвам те" и да чакаш нещо..Отиди покани го на кафе нещо,или с общи приятели се запознайте. .
didi0804
07-05-2010, 09:44
Кажи му го.
+ Толкова ли е сложно?
gLypChenCee
07-05-2010, 10:34
:shock: лолз. Сигурно си хлапе на 13 влюбено в някой 30 годишен чичко.. еми отиваш и му казваш.. ии .. толкова . пф. аз съм без коментар.
gabinceto19
07-05-2010, 11:01
Кирилицата е задължителна.
LadyDi
bobito_th
07-05-2010, 11:17
За 17 годишна не си много умна.. Би трябвало да си с по-зряло мислене. За това не ми се вярва, че си на 17, а по скоро на 13-14 :? .
За 17 годишна не си много умна.. Би трябвало да си с по-зряло мислене. За това не ми се вярва, че си на 17, а по скоро на 13-14 :? .
А Вие от кога придобихте гадателски умения? Или аналитичните Ви способности са извън тази планета, буквално?
Написала си го в афект. Човек не скача изведнъж да казва че обожава някого. Нещо е направил, нещо си осъзнала, честито. Отиваш и му го казваш. Прав текст.
Paramour
07-05-2010, 14:19
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
''отиваш и му казваш'' - не е толкова лесно, колкото звучи ..
виж дали и той изпитва нещо към тебе . .
опитай се да му се харесаш ..
прави му леки намеци, че си падаш по него .. : ))
успех !!