View Full Version : Деца индиго
Cold_As_Ice
07-04-2010, 20:16
Скоро се запознах с едно момче, което по много странен начин ми показа, че е такова - дете индиго.Та реших да ви попитам дали случайно някой от вас познава такива хора, променили ли са го по някакъв начин, приели ли са нормлно новината, че той не е като повечето хора(по никакъв начин не искам да засегна кого и да било).
princesss8
07-04-2010, 20:22
А какво точно ще рече дете-индиго?
viqnkababyy
07-04-2010, 20:26
Можеше да оточниш какво е дете индиго ?
Cold_As_Ice
07-04-2010, 20:29
Това са деца изключително интелигнетни, имат много силна връзка с приорадата, някои от тях проявяват паранормални способности.
Който не е запознат, ето един сайт, в който пише достатъчно за тях: http://www.bg-donna.com/samopoznanie/care_indigo.html
Бях чела в един друг сайт примери за такива деца - в Русия момиче на сцена и пред нея 2 маси.На едната маса затворен блистер с хапчета, другата е празна.Момичето само с мисъл изкарва хапчетата и ги премества на празната маса.
* Друго дете - на публиката се раздават рози, чиито цветове не са цъфнали, и детето, правейки едно нормално движение с ръка, кара цветята да цъфнат.
Имаше още няколко разказани случая, но не ги запомних.
И тези неща са следени от учен, записани са, доказано е, че не е фалш.
viqnkababyy
07-04-2010, 20:33
Не, аз не познавам деца индиго.Ще ни споделиш ли как твоят приятел ти го е доказал, защото ми е много интересно? :)
princesss8
07-04-2010, 20:34
Не, аз не познавам деца индиго.Ще ни споделиш ли как твоят приятел ти го е доказал, защото ми е много интересно? :)
Cold_As_Ice
07-04-2010, 20:43
През цялото време на 6 часовия ни разговор, се чувствах адски добре с него, спокойно, сигурно, разбрана.Разпитвах го, а отговорите му бяха много едни такива...хем м иотговаряше, хем загатваше нещо.Не се чувствах изморена по никакъв начин.Говореше ми за природата, за тва, което се случва в момента с нея.Начинът му на мислене не беше материален - той виждаше нещата по друг, съвсем ...как да кажа...животински начин.Предметите не ги възприема - може да ги елиминира и ми каза, че по този начин бихме заживели много по-стойностно и спокойно.Обаче аз твърдо бях против да му повярвам, та на края, след като ми каза, че преди, като е докоснел хораа, е виждал бъдещето им(бил е малък), обаче се е помлил на Бог да спрат тези неща, защото се плашел, и всичко спряло, не издържах и се засмях,Съответно той ми се обиди и реши да прекъсне обясненията и въвличането ми в неговия свят.Ама аз инато, та се наложи д ами доказва показно - позна ми цвета на бельото-всяка една подробност беше описана, и на края мми позна цвета на завивките.Бях смаяна.
krokkrok
07-04-2010, 20:51
През цялото време на 6 часовия ни разговор, се чувствах адски добре с него, спокойно, сигурно, разбрана.Разпитвах го, а отговорите му бяха много едни такива...хем м иотговаряше, хем загатваше нещо.Не се чувствах изморена по никакъв начин.Говореше ми за природата, за тва, което се случва в момента с нея.Начинът му на мислене не беше материален - той виждаше нещата по друг, съвсем ...как да кажа...животински начин.Предметите не ги възприема - може да ги елиминира и ми каза, че по този начин бихме заживели много по-стойностно и спокойно.Обаче аз твърдо бях против да му повярвам, та на края, след като ми каза, че преди, като е докоснел хораа, е виждал бъдещето им(бил е малък), обаче се е помлил на Бог да спрат тези неща, защото се плашел, и всичко спряло, не издържах и се засмях,Съответно той ми се обиди и реши да прекъсне обясненията и въвличането ми в неговия свят.Ама аз инато, та се наложи д ами доказва показно - позна ми цвета на бельото-всяка една подробност беше описана, и на края мми позна цвета на завивките.Бях смаяна.
познай какво намеква :-D
Cold_As_Ice
07-04-2010, 20:54
Аааа, да, хубаво, че ме подсети>Не спира да говори за секс тва момче, ама постоянно - искал да се целуваме, да ме усещал, много силно възприемал допира на жените....
Звучеше ми адски абсурдно и фантасмагорично, обаче взех, че му повярвах на края.
danibebi
07-04-2010, 20:57
познай какво намеква :-D
:-D :-D :-D
не разбрах,,по скайпа ли си говорихте или ...?
Cold_As_Ice
07-04-2010, 22:01
не разбрах,,по скайпа ли си говорихте или ...?
Да, и въпреки, че беше в скайп тва, беше все едно сме един срещу друг.Абе некво нереално.
TheNewReligion
07-04-2010, 22:14
Доста интересно. Съдейки по описанията смея да твърдя, че познавам човек роден в "индигова обвивка".
Cold_As_Ice
07-04-2010, 22:17
Също така са необщителни с нас, обикновените, понеже често са неразбрани и недооценени, ако ти се доверят - ще се разкрият на макс, ама ако ги предадеш, няма повече да чуеш нищо по-съществено.Тва го разбрахи от личен опит.
remix1912
07-04-2010, 22:22
Прекалила си с филмите.Познал и белиото и завивките и вече савант още малко и да саванти се казват,не индиго,да не са хартии
Гащите в момента ти са червени,а завивките сини .
roshlichka
07-04-2010, 22:43
разказът ти за това момче - индиго много ме заинтригува и ми стана интересно. аз съм чувала подобни случаи за това че като си внушиш нещо какво и да е то се случвало..
Cold_As_Ice
07-04-2010, 23:04
Прекалила си с филмите.Познал и белиото и завивките и вече савант още малко и да саванти се казват,не индиго,да не са хартии
Гащите в момента ти са червени,а завивките сини .
Иронията и присмеха си ги запази за себе си.С никви филми не съм прекалявала, и аз така реагирах в началото, ама не си бил/а на мое място, за да разбереш кво съм усетила, кво ми е било говорено и дало акълът ми е на ниво: "вяра на всякакви приказки".
Cold_As_Ice
07-04-2010, 23:08
разказът ти за това момче - индиго много ме заинтригува и ми стана интересно. аз съм чувала подобни случаи за това че като си внушиш нещо какво и да е то се случвало..
То нали имаше май такъв филм за внушенията, аз до ся тва не съм го пробвала, ама мисля, че е различно от индигото или както им казват още - кристални деца
Ц ц ц ...
Индиго децата са просто по- духовни личности .. с една дума са добри хора . Не е казано, че като притежаваш телекинеза, кириокинеза и т.н. си индиго дете .. болни хора са тези, които са излъгали всичките, че индиго децата са .. паранормални същества .. разчу се за тях и почнаха тъпите фантазмагории ... Тези деца са просто едно по- добро поколение и ПО- МЪДРО (доколкото един човек може да бъде мъдър ..) и може би различният им начин на мислене и поведение кара околните да мислят, че те са .. нещо нечовешко (защото точно така са описвани тези деца) .. не е изключено сред тях да има такива, които владеят някакви уникални умения, но това не е нищо паранормално .. те са свързани с природата .. тоест я съхраняват .. ценят я, любуват и се и не я оскверняват ..
А колкото до индиговите/лилавите им аури .. това е признак за мъдростта на една душа .. нещо като една много добра степен ..
Нищо чудно това момче да е индиго .. даже и според мен е .. но не трябва да се шашкаш .. ами просто да ... се опиташ да му бъдеш истински приятел и да го подкрепиш по някъв начин .. от такива хора според мен можеш да научиш много .. за природата, живота и т.н. .. Той би бил готов да сподели всичко с теб ако в замяна обаче му се отплатиш с твоята приятелска ръка .. поне така си мисля .. Това са много раними хора .. трябва да внимаваш как разговаряш с него.
:) Ии бъди спокойна .. не се шашкай толкова .. тези деца не ядат .. обаче нищо чудно и тва да го напишат някъде скоро време .. болни мозъци.. :?
mincheto
07-05-2010, 08:48
Няма нищо притеснително в това.
SmilezZz
07-05-2010, 09:47
Наскоро да си гледала такива филми ? Как може да бъдеш сигурна,че дадено дете е индиго,а и то чрез скайп..
Окей,да приемем факта,че е индиго..И какво от това ?
Тези деца са наистина много по-умни от останалите.."Занимават" се много
повече с природата..
Няма нищо притеснително в това..
Бъди си приятел с него..И то истински..Както казаха и преди мен - от тези деца можеш да научиш доста неща..
Cold_As_Ice
07-05-2010, 11:16
Не сте ме разбрали правилно.
Аз не съм се шашнала, аз съм ентусиазирана и щастлива, че познавам такъв човек, идеята на темата ми беше да разбера дали има и други, които познават такива хора и да разкажат за тях, както аз описах как съм се чувствала и така нататък.
:-) :)
buba_strelec
07-05-2010, 11:20
на мен една баба , за която казват че има гадателски способности ми каза че съм индигово дете , дошло от друга планета 8)
Unendlich
07-05-2010, 11:47
Има ли начини да се изследваме дали сме такива деца ? :-o
anonimche2
07-05-2010, 11:48
:lol: 8-) :?
stephanieee
07-05-2010, 11:51
Нищо чудно това момче да е индиго .. даже и според мен е .. но не трябва да се шашкаш .. ами просто да ... се опиташ да му бъдеш истински приятел и да го подкрепиш по някъв начин .. от такива хора според мен можеш да научиш много .. за природата, живота и т.н. .. Той би бил готов да сподели всичко с теб ако в замяна обаче му се отплатиш с твоята приятелска ръка .. поне така си мисля .. Това са много раними хора .. трябва да внимаваш как разговаряш с него.
:) Ии бъди спокойна .. не се шашкай толкова .. тези деца не ядат .. обаче нищо чудно и тва да го напишат някъде скоро време .. болни мозъци.. :?
+1 :P Много точно казано
xBitchxPsychoxBabex
07-05-2010, 11:53
Срещала съм на няколко пъти.Тези деца имат много особена енергия и понякога могат да използват уменията си,за да променят мнението на човек,дори и да го накарат да повярва в нещо,в което не е вярвал преди.Имам една добра позната,която е такова дете.Тя се държи много странно,но това не я прави лош човек.Тя е голяма симпатяга,но е твърде пораснала за възрастта си и общуването с нея може да бъде болезнено,дори заради енергията й.:-D
Cold_As_Ice
07-05-2010, 11:57
Срещала съм на няколко пъти.Тези деца имат много особена енергия и понякога могат да използват уменията си,за да променят мнението на човек,дори и да го накарат да повярва в нещо,в което не е вярвал преди.Имам една добра позната,която е такова дете.Тя се държи много странно,но това не я прави лош човек.Тя е голяма симпатяга,но е твърде пораснала за възрастта си и общуването с нея може да бъде болезнено,дори заради енергията й.:-D
Такива мнения очаквах :) Благодаря ти.
anonimche2
07-05-2010, 12:53
:razz:
rusoto_baby_f
07-05-2010, 14:18
Не, не съм срещала...и може би за това немога да повярвам...даже да асимилирам, че съществуват такива хора...Изглежда ми чуждо, непознато и недостъпно за мен....както и за нереално, някак фантастично...
Извинявам се, ако обиждам някой с това мнение... :) :) :)
xWandereRx
07-05-2010, 16:00
малко се съмнявам по скайп точно да разбереш кой какъв е...
иначе лично аз не познавам и не съм срещала индогота, но ще ми е интересно да се запозная с такъв човек
Пф, шарлатани :?
И аз съм познавал цвета на бельото на момиче без да съм дете-мастило...
Cold_As_Ice
07-05-2010, 16:59
Пф, шарлатани :?
И аз съм познавал цвета на бельото на момиче без да съм дете-мастило...
С всичко?! С 3те вида цвят, с различните формички по него и с всички останали финдифлюшки??? Няма абсолютно никакъв проблем!
Cold_As_Ice
07-05-2010, 17:01
малко се съмнявам по скайп точно да разбереш кой какъв е...
иначе лично аз не познавам и не съм срещала индогота, но ще ми е интересно да се запозная с такъв човек
Вие всички много се съмнявате в тва, ама пак казвам - не сте били на мое място, не сте изпитали тва, което съм почувствала аз.Естествено, че ПО ПРИНЦИП не можеш да прецениш един човек по скайп, но тук говоря за съвсем различен случай.
YouDontKnowMe
07-05-2010, 17:28
Някой питаше за това как да разберем дали сме индиго или не - има в Студентски град аура камера. Също може да се посети врачка. А имаше и разни техники за да си разбереш аурата със взиране в стената над теб пред огледалото , абе , в интеренет ги има.
Също така малките деца , казват, че виждали аурата на хората .
NnIkITYy
07-05-2010, 17:28
а всъщност как се запозна с него?
Ъъ.. аз отговарям на половината от изброените за индиго децата и кфо ся ?!
Foreverbg
07-06-2010, 10:56
ОМГ ... :lol: Кви са тия глупости. Виждал бъдещето, говорил си Бог ... този явно е доста филмиран :lol:
justwondering
07-06-2010, 11:57
Не познавам, но бих искала да се запозная. :)
Само да кажа: завивките и бельото ти ако са били бели не е било трудно да познае. :-D . Но ако са примерно лилави- евала.
Макар че съдейки по твоето "иска секс, да ме усети, дъра-бъра", не мисля, че това е дете индиго, а по-скоро някой, който иска да те вкара в леглото си. :)
Cold_As_Ice
07-06-2010, 12:51
Само да кажа: завивките и бельото ти ако са били бели не е било трудно да познае. :-D . Но ако са примерно лилави- евала.
Макар че съдейки по твоето "иска секс, да ме усети, дъра-бъра", не мисля, че това е дете индиго, а по-скоро някой, който иска да те вкара в леглото си. :)
Не бяха бели, бяха шарени с различни цветове и ги позна.А за секса точно сега не ми се обеснява. Вярвате или не - аз повярвах и не мисля, че е филмиране, будалкане или още кво ли не. :)
xWandereRx
07-06-2010, 14:55
ти може да си вярваш, ама не знаеш какви изроди ги има под път и над път в скайп и разни подобни :D
Попринцип това за енегрията може да говори и друго .. ако те кара да се чувстваш зле докато си около нея е възможно да е енергиен вампир .. но съдейки по другото описание, по- скоро е индиго според мен. :)
justwondering
07-06-2010, 17:55
Не бяха бели, бяха шарени с различни цветове и ги позна.А за секса точно сега не ми се обеснява. Вярвате или не - аз повярвах и не мисля, че е филмиране, будалкане или още кво ли не. :)
Това, че е познал цветовете- евала.
А за другото- ми както искаш, само че имай си едно наум. :wink: Ако е искал да те излъже, може да е успял. :)
FlowerPower
07-06-2010, 20:03
Деца индиго- интересна тема.Аз в голяма част отговарям на описанията. А "новото поколение" имало кристална аура и било по- отворено от родените преди 2000 г. Всъщност има много вярно. Тая тема я имаше в раздел Религия... А по въпроса с момчето- възможно е да познае, има такива хора, но са рядкост. На твое място бих била по- подозрителна.
rusoto_baby_f
07-06-2010, 20:03
Видял ти е гащите на простора и ти ги е описал....уааааоооо колко е изумително... :-D :-D :-D :-D :-D
аз даже на повече от половината :-o
аз даже на повече от половината :-o
Ееее стига де, всички ще се окаже, че сте индиго :D Тея деца според мен си знаят, че са специални и няма нужда да питат по форумите "и кфо ся"
П.С.Какъв цвят са ми гащите? :razz: :razz: :razz: :lol:
kremen4eto
07-07-2010, 15:47
А какво става с децата индиго като порастнат? Щото не съм чувала за възрастни индиго, а само за деца индиго.
Не познавам, но много интересно ми стана :-o
kremen4eto , казват им ДЕЦА, защото се считат за индиго родените след 95' .. следователно все още са си деца, а и възрастните продължават да се развиват (според мен) ..
Четох също, че аурата с цвят индиго не е постоянна, демек всеки може да си я 'боядиса' чрез силата на съзнанието си 8-) Аз също отговарям на много от написаните критерии, но това не значи нищо ;)
Аз нещо преди време много се интересувах от тази тема...всичко, което пишеше за децата индиго отговаряше за мен, но определено не съм дете индиго :-D Много от вас сега ще се замислят дали те не са такива....аз просто....не ми се обеснява наистина...имала съм много странни преживявания и т.н., но това не ме прави дете индиго...Мисля, че тези деца са наистина единици и едва ли някой от вас действително познава такова дете....
BlackRose7
07-08-2010, 18:23
Не познавам, но много интересно ми стана :-o
kremen4eto , казват им ДЕЦА, защото се считат за индиго родените след 95' .. следователно все още са си деца, а и възрастните продължават да се развиват (според мен) ..
Четох също, че аурата с цвят индиго не е постоянна, демек всеки може да си я 'боядиса' чрез силата на съзнанието си 8-) Аз също отговарям на много от написаните критерии, но това не значи нищо ;)
В eдин сайт прочетох, че децата индиго умират млади заради нещо свързано с мозъкът им, но нямам идея до колко е вярно.
BlackEyedPeas
07-27-2010, 15:59
За да си индиго ('щот ме изумиха коментарите Ви от сорта на "Аз отговарям на половината от изброените и съм индиго" - Да, ама не си!!) Индигото трябва да отговаря на всички критерии - нито една по-малко! Не отговаряш ли на абсолютно всички критерии - не си никакво индиго! А т'ва за индигото, малко ми звучи като в X-Men, самоче там се наричат Мутанти, а тук ги наричаме Индиго :-D (Не се подигравам, просто сравнявам). 'Щот нали във филма могат да ти влизат в съзнанието и да го контролират. С децата Индиго е същото, могат да ти влизат в съзнанието, да ти четат мислите (Това не си го измислям, вярно е!) и дори могат да те разубедят, тоест да го контролират.
имаще такава тема, която заключиха и там всички бяха индиго :D и аз съм :)
dPa3HuTeJl
07-27-2010, 19:27
Ммм .. вие съвсем излязохте от темата, тя е дали познавате деца индиго , а не дали вие сте .. 8-) Аз не виждам нищо лошо да си такова дете, както и всички който вярват в това,а тези който не вярват дано някога срещнат дете индиго :)
П.Т- Да, познавам.
Аз съм направо изумена!Не бях чувала за подобно нещо!Не познавам такива деца но наистина много бих искала!Сигурно е направо невероятно!!! :wink: \:D/
Kви са тея глупости :shock: :razz: :razz:
измислици от филми :razz: повечето имате нужда от лекар тук ама като гледам почти всички :shock: :?
Kви са тея глупости :shock: :razz: :razz:
измислици от филми :razz: повечето имате нужда от лекар тук ама като гледам почти всички :shock: :? Добре, като не разбираш нещо не е нужно да показваш, че не го разбираш. В един момент излизаш тъп. Децата инфиго са факт, друг въпрос е, че няма да се хвалят по форуми.