Влез

View Full Version : Анален секс

fenkatakrisi952
07-05-2010, 08:04
Решихме с приятеля ми да пробваме да правим анален секс. :oops:
Но тъй като това ще е нещо ново за мен имам някои въпроси на които,надявам се,можете да отговорите..
1.Боли ли?
2.Задължително ли трябва да си правя клизма или има и друг начин?

Благодаря :-)

mincheto
07-05-2010, 08:17
клизмата не е задължителна.
да боли попринцип доста, ако си по -тясна отзад.

kremen4eto
07-05-2010, 08:19
Клизмата не е задължителна. Ще боли ако не си достатъчно отпусната и предразположена ... или ако му е много голям :D

Поразрови се за стари теми по въпроса.

mincheto
07-05-2010, 08:23
ще боли,и ако е за първи път,там.
И ползвайте лубрикант.За навлажняване, ще е по плъзгаво с него, и по -няма да те боли.

kremen4eto
07-05-2010, 08:40
^ Не е задължително да боли. Мен не ме е боляло нито първия път, нито втория, третия и т.н.

И лубрикантът не е задължителен, но е препоръчителен.

OneBoy
07-05-2010, 08:49
Ми аз имах една приятелка която влизаше в банята и се чистеше с пръсти преди да го правим там,знам че звучи гадно но беше ефикасно никога не се е случвало да оплескаме нещата :) така че клизмата не е задължителна ,а относно болката да сигорно първите пъти ще те боли но както колежките по горе казаха лубрикант и трябва да си отпусната на макс.

marilyn
07-05-2010, 12:32
Има много такива темички, разрови се.
Иначе боли отначалото, ползвайте лубрикант, не е задължителен, но както казаха е препоръчителен. Все пак и момчето не трябва да е много грубо, защото пак може да те боли.

OneBoy
07-05-2010, 17:14
Ам не е задължителна клизмата ,но имай в предвид,че може да се ..наакаш или най-малкото да се пооцапате.
Иначе си е нормално да те заболи и използвайте обилно количество лубрикант или бебешко олио! Ти често ли се наакваш :-|

kremen4eto
07-05-2010, 18:02
Ам не е задължителна клизмата ,но имай в предвид,че може да се ..наакаш или най-малкото да се пооцапате.
Иначе си е нормално да те заболи и използвайте обилно количество лубрикант или бебешко олио!

С "обилно" количество, вероятността да се наака не става ли по-голяма?

KASAPA
07-05-2010, 18:08
Кременчето не е до лубриканта бе,а до тва колко здраво те пере в дупенцето.Ти насирала ли си се?

kremen4eto
07-05-2010, 18:30
Кременчето не е до лубриканта бе,а до тва колко здраво те пере в дупенцето.Ти насирала ли си се?

Абе да, ама не беше от здравото пране :D и аз не знам защо .. едни казват лубриканта, други темпото, трети опита .. аз вече не знам какво да правя като ми опре до дупето :D а преди уж бях наясно

KASAPA
07-05-2010, 18:34
Ми то прането може и като ти го вкара до дъно да се посереш,зависи колко му е дълъг.Ама според мене да ти кажа не е до вакума.

kremen4eto
07-05-2010, 18:37
^ Аз ако поемам инициативата сигурно няма да имаме проблеми, щото ще си усещам всичко и ще знам кога как ... ама като не мога да се наканя ... на него не му се чака

Че KASAPA, според теб от к'во зависи? Освен пъхането до дъно

OneBoy
07-05-2010, 18:41
Ми то прането може и като ти го вкара до дъно да се посереш,зависи колко му е дълъг.Ама според мене да ти кажа не е до вакума. И според мен не е от вакума,ама да и го набиваш до дъно много ясно че ще се посере. Според мен като е в задника не трябва да си го вкарваш повече от полвината

KASAPA
07-05-2010, 18:41
^ Аз ако поемам инициативата сигурно няма да имаме проблеми, щото ще си усещам всичко и ще знам кога как ... ама като не мога да се наканя ... на него не му се чака

Пъ ебъ ли го.И на мен ми се е случвало да се насере сливата.Що не земеш д апиташ оня специалистката в аналната област Александрата 1993?Тя и тя бая се посирала.

kremen4eto
07-05-2010, 18:43
OneBoy, че аз съм нямала проблеми с набиването до дъно. Сега ще кажеш, че му е малък, нали :D

KASAPA
07-05-2010, 18:44
Кременчето ти колко пъти си се насирала и с лубрикант ли е било като ти се е случило?

kremen4eto
07-05-2010, 18:46

Пъ ебъ ли го.И на мен ми се е случвало да се насере сливата.Що не земеш д апиташ оня специалистката в аналната област Александрата 1993?Тя и тя бая се посирала.

Не знам дали има женска, която прави редовен анален и не се е нааквала. Алекс е една от нас ...

Звучи тъпо .. ужас, некадърни сме ... аналният не е за нас :D

KASAPA
07-05-2010, 18:47
Дрисли!:D

kremen4eto
07-05-2010, 18:48
Кременчето ти колко пъти си се насирала и с лубрикант ли е било като ти се е случило?

Имаше лубрикант при първия ми път. Всичко мина гладко. Втория път пак имаше, но се оаках (ама беше друго момче).
А при 2рия гаф нямаше лубрикант и се случи поне след година практика (верно не много редовна, ама все пак.. )

К'во ше кажеш? :D

KASAPA
07-05-2010, 18:50

Имаше лубрикант при първия ми път. Всичко мина гладко. Втория път пак имаше, но се оаках (ама беше друго момче).
А при 2рия гаф нямаше лубрикант и се случи поне след година практика (верно не много редовна, ама все пак.. )

Мисля че са ти пръснали задника за тва си се окала:D:D:D:D:D

OneBoy
07-05-2010, 18:51
OneBoy, че аз съм нямала проблеми с набиването до дъно. Сега ще кажеш, че му е малък, нали :D НЕ няма да кажа тва, просто съм гожорил с момичета по тази тема и са ми казвали че изпитват по голямо одоволствие като мъжът си вкарва полвината кур или даже по малко а не като им го набива одзад колкото можи.Ама на теб ако ти харесва така няма дерт :)

LadyDi
07-05-2010, 18:52
KASAPA, мисля, че е време да се самоцензурираш, за да не го направя аз.

KASAPA
07-05-2010, 18:54

Бати само на мен забележка в една тема в която яко дискусия една от малкото тук ,в която се опитваме да стигнем до истината за женското посиране.
LAdyDI,ти "девствена" ли си отзад ма бейби?

kremen4eto
07-05-2010, 18:54

Мисля че са ти пръснали задника за тва си се окала:D:D:D:D:D

Абе да, направо с памперси ходя вече :D

Имам проблем със случая. Много си обичам маникюра. Но с пръсти се почиствам преди анален. А с нокти се разранявам и анален после нанай :D

Та маникюр или анален?

LadyDi
07-05-2010, 18:56

Бати само на мен забележка в една тема в която яко дискусия една от малкото тук ,в която се опитваме да стигнем до истината за женското посиране.
LAdyDI,ти "девствена" ли си отзад ма бейби?
Последно предупреждение. Разбирай го както желаеш.

kremen4eto
07-05-2010, 18:56
OneBoy, че аз съм нямала проблеми с набиването до дъно. Сега ще кажеш, че му е малък, нали :D НЕ няма да кажа тва, просто съм гожорил с момичета по тази тема и са ми казвали че изпитват по голямо одоволствие като мъжът си вкарва полвината "мъжки полов орган" или даже по малко а не като им го набива одзад колкото можи.Ама на теб ако ти харесва така няма дерт :)

Ами да, понякога си умирам от кеф да го поема целия .. имам чувството че може още да влезе винаги. :D Но не го искам през целия анален

KASAPA
07-05-2010, 18:57
Анален избирай да се кефи и твоя.И ся не разбрахме що се насирате.Абе де е тая Александра бре ,я някой да я извика да се включи и тя или друга дето се е насирала.BabyDesi не се прави ит беше писала,че няколко пъти си омазала пейзажа!
Кременчето я да някой пик да те скиваме ма бейби!

KASAPA
07-05-2010, 18:59
Ама LadyDi ся като си модка не моа те питам дали си правила анален така ли?!

OneBoy
kremen4eto написа:
Та маникюр или анален? АНАЛЕН МНОГО ЯСНО :)

kremen4eto
Ааа KASAPA имам тука познати, които не знаят, че съм аз. Вземат ми видят мненията, повече няма да искат да ме погледнат .. или аз тях :D

KASAPA
07-05-2010, 19:01
Кременчето ,а като си се оакала имало ли е орагзъм преди изпускането?А въобще оргазъм имало ли е?

kremen4eto
07-05-2010, 19:01
kremen4eto написа:
Та маникюр или анален? АНАЛЕН МНОГО ЯСНО :)

Ама аз си обожавам ноктите. И приятелят ми си умира от кеф като го драскам с тях. Но май ще прежали драскането .. за сметка на секса отзад. Дали ще го преживее? :D

kremen4eto
07-05-2010, 19:02
Кременчето ,а като си се оакала имало ли е орагзъм преди изпускането?А въобще оргазъм имало ли е?

Още ми е чуждо това - анален оргазъм. Не се отпускам достатъчно :?

OneBoy
07-05-2010, 19:06

Още ми е чуждо това - анален оргазъм. Не се отпускам достатъчно :? С времето и тва ще стане :)

kremen4eto
07-05-2010, 19:08
^ Знам. Дано е по-скоро

ch0c0lina
07-09-2010, 10:58
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D сорка ама мн ми е смешно тва е гадно брааааат добре че не му давам на моя там че :razz: иначе май за 5 години само 3 4 пъти съм си давала дупето и проблема е че отначало мн боли др проблем нямам и не ползвам мазила де :razz:

Passi0n
07-09-2010, 11:09
анален секс
блякс

ch0c0lina
07-09-2010, 12:06
анален секс
блякс
aha ;-) :smt023

GirlfromHell
07-09-2010, 14:37
Правя го рядко,но винаги с лубрикант и презерватив!Така най-лесно и безболезнено е проникването!

Fender
07-09-2010, 18:43
Разберете, че мацката ви като ви даде в дупето се притеснява..особено ако й е за първи път...
Давайте го по-нежно и гледайте да е максимално възбудена...и отпусната.
Ако успеете да я накарате да свърши така...само с вас ще си играе... :P

BiGBaDWolF
07-09-2010, 18:47
Режете се там усерете работата и се откажете ... Нали требва да пробвате бе :D