PDA

View Full Version : Отслабнете за една седмица с 7 кг!(наистина действа)

Alex4o0o
07-05-2010, 12:04
ДИЕТА
от английската болница "Sacked Hospital", предписана на сърдечно болни с наднормено тегло за бързо отслабване преди хирургическа намеса.

ОСНОВНА СУПА (ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ)
ПРОДУКТИ:

Голяма зелка

6 стръка праз лук (може и стар лук)
2 месести пиперки (може и от фризер)

Доматен сок, сол, магданоз

Витамин "С" (ампули)

Пипер, къри (не е задължително)

ПРИГОТОВЛЕНИЕ: Нарязват се на ситно всички продукти и се накисват във вода. Около 10 минути се варят на силен огън, а след това до омекване на продуктите на тих огън. Супата няма калории. Яде се щом почувствате глад. Яжте колкото искате по всяко време. Колкото повече ядете от супата, толкова повече мазнини изгаряте. (ако се храните само с нея може да стигнете до недохранване)

ПЪРВИ ДЕН
Супа и плодове (без банани). Динята и пъпешът съдържат най-малко калории. Пийте вода и неподсладен чай.

ВТОРИ ДЕН:
Супа и зеленчуци.

Яжте докато се заситите със свежи или сварени зеленчуци по Ваш избор. Забранява се консумацията на фасул и царевица.

За обяд може да си позволите голям печен картоф с масло.

През този ден не яжте плодове

ТРЕТИ ДЕН
Супа, плодове и зеленчуци (без картофи).

Ако сте се придържали правилно към диетата, сте загубили 3 кг. от теглото си.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
Супа, банани и мляко. За този ден Ви се полагат 6 банана.
Пийте мляко колкото Ви се пие.

Бананите съдържат много въглехидрати и калории, както и млякото, но точно този ден от Вашата диета калориите, въглехидратите и протеините ще намалят желанието Ви за нещо сладко.

ПЕТИ ДЕН
Супа, телешко и домати.

Може да изядете 300-600 грамателешко сварено в подсолена вода и 6 пресни домата. Изпийте поне 6-8 чаши вода, за да спрете киселините.

Яжте от супата поне веднъж на ден.

ШЕСТИ ДЕН
Супа, телешко (или печена риба, или пиле) и зеленчуци.

Месо яжте, колкото Ви се яде.

СЕДМИ ДЕН
Супа, зеленчуци и ориз.

Оризът се вари в малко вода, по-дълго от обикновено, като можете да добавите сол и доматен сок.
Пийте зеленчуков сок. Яжте от супата поне веднъж на ден.

Ако сте се придържали правилно към диетата, сте загубили 7 килограма от теглото си. След третия ден от диетата ще имате повече енергия отколкото преди започването й.

Ако желаете да я повторите, направете пауза от 2 дни.

Тази седемдневна диета може да се прилага толкова често, колкото желаете.

Ако се придържате правилно към нея, организмът Ви ще се пречисти и ще се чувствате добре. По време на диетата нямада усещате безпокойство и умора. Това е бърза диета за изгаряне на мазнините и тайната е в това, че изгаряте повече калории, отколкото приемате.

Строго се забранява употребата на алкохол и трябва да бъде прекъсната най- малко 24 часа след като сте консумирали алкохол.

Може да се пие кафе шварц, но след третия ден желанието Ви за кафе ще изчезне.

СТРОГО ЗАБРАНЕНО: ХЛЯБ, АЛКОХОЛ, ГАЗИРАНИ НАПИТКИ, ПЪРЖЕНИ ХРАНИ.

източник:rozali.com

от личен опит ви казвам,действа!малко е гадничко,но трай бабо за хубост..успех!

Little_Lady93
07-05-2010, 13:08
Това е най-тъпара диета! :? Стига вече с тва бързо отслабване. Много мои познати са я правили и освен, че супата е отвратителна всичко свалено (което не е 7 кг, а макс. 4) се връща + още няколко отгоре
Ако искаш пусни тема как да свалим 50 кг за 5 дни.
Тинтири- минтири :-x :-x :-x

ReachlessGirl
07-05-2010, 13:14
.. и как гарантираш за ВСИЧКИ момичета, че ще им подейства?! .. :? :?

смешни сте ..

alex4et0y
07-05-2010, 16:53
Както виждате темата е от rozali.com момичето е видяло, че в този раздел има момичета, които са луди на тема диети, гладуване и т.н, решила е да я пусне, за да помогне с нещо и веднага я нападате. Като ви се напрада нападайте rozali.com защотот там пише големи глупости свързани с отслабването.

Браво, че си се постарала за темата, но от такива неща файдЪ няма. Спорта му е майката.

spexx
07-10-2010, 23:42
сваляш ги .. и след малко време пак ги качваш .. пъъъълна простотия брат : ) НМЗ

7227
07-11-2010, 08:31
4естно по добре да стоя гладна тези 7 дена,отколкото да ям тея пумии. тая супа... :? тележко и домати... :x никак не ми се вярва за 7 дена 7 кила... пълна простотия :grin: по добре стой една седмица само на плодове и зелен4уци и бягай в парка :razz:

Nakadah
07-11-2010, 08:55
тая седмица със 7 кг по-малко, др-та с 14 повече

Boogie
07-11-2010, 08:58
:О :О :О
инвазия 8) 8)

MissHouse
07-11-2010, 09:02
Както виждате темата е от rozali.com момичето е видяло, че в този раздел има момичета, които са луди на тема диети, гладуване и т.н, решила е да я пусне, за да помогне с нещо и веднага я нападате. Като ви се напрада нападайте rozali.com защотот там пише големи глупости свързани с отслабването.

Браво, че си се постарала за темата, но от такива неща файдЪ няма. Спорта му е майката.

:smt023

7227
07-11-2010, 09:59
сваляш ги .. и след малко време пак ги качваш .. пъъъълна простотия брат : ) НМЗ

:D

foreverr
07-11-2010, 10:22
Не вярвам, че могат да се свалят 7 кила за 7 дни, но дори и да може последствията ще са кофти.Първо може да си навредиш на здравето, после пък може и да си качиш свалените килограми, защото са свалени прекалено бързо за кратко време и трето може да ти се появят стрии, които нямат махане(поне така знам де....)

Annabelle
07-11-2010, 10:25
Аз пък ще пробвам. :) Все ще сваля нещо,макар че 7 килограма са ми много. :)

Callisto
07-11-2010, 10:30
Аз пък не искам да отслабвам. Мойте 40кг са си анорексия. Случвало ми се е със седмици да не испитвам глад само защото навремето съм спазвала диети и съм отвиклана да ям. Диетата е тъпо нещо-сега залагам на спорта и тялото си ми е перфектно. :)

fatrat
07-11-2010, 11:24
Единствено йо-йо ефект и недохранване ще си докараш.

7227
07-11-2010, 14:08
с една дума ще си докараш неприятности с тея пумиии 4орби...със зеле и телешко месооо :(:(

0u7l1n3
07-11-2010, 14:15
С диета не се отслабва завинаги!!!!!!!!!!! Смъкнатите кг. се връщат отново, когато се върнем към стария начин на живот.

Най-добрата "ДИЕТА" е здравословното хранене и ограничаването на вредните храни, като свинско месо, бял хляб, пържоли, чипсове, алкохол, колбаси, пържени храни и ГМО.
Набляга се на растителната част - плодове, зеленчуци, ядки... и МНОГО ВОДА!

Аз съм така вече половин година. Едно, че се чувствам добре и ВТОРО, смъкнах в началото 2 кг. за 1 седмица. :) :) :)

HexGirl
07-11-2010, 14:49
ГМО
хахахахахаха
развесели деня ми :)

0u7l1n3
07-11-2010, 14:53
ГМО
хахахахахаха

Не знаеш ли какво е ГМО?

7227
07-11-2010, 15:41
има ли нещо,което да не е вредно :grin: 4е и за ГМО-то мислитеее :razz:

fatrat
07-11-2010, 15:45
веднага казвам 3 храни които са полезни-Яйца(само белтъка) извара,домати,грейпфрут! 8)

HexGirl
07-11-2010, 15:48
ГМО
хахахахахаха

Не знаеш ли какво е ГМО?
знам ама май ти не знаеш :)
Генно модифицирани организми , генномодифицира се житото например за да дава повече и царевицата също . Факт е ,че генно модифицирани посеви има от години , това че всички сега се правят на много загрижени е друг въпрос .
Но това сега няма значение .
Какво общо имат генно модифицираните колтури с диетите ?
Или еи така си го казвате за да има по 1 сложна думичка в постовете ви ?
Начи може да яде домати с 1 торба амониева силитра ама царевицата дето е била генно модифицирана не може ?

elito0o0o0
07-11-2010, 15:56
ГМО
хахахахахаха

Не знаеш ли какво е ГМО? :lol: :lol: :lol:

Аз дори не съм сигурна и какви зеленчуци ям... преди 2, 3 дена майка ми беше взела едни домати от магазина до нас... имаха супер странен вкус.. не мога да го опиша. :lol:

0u7l1n3
07-11-2010, 16:08
ГМО
хахахахахаха

Не знаеш ли какво е ГМО?
знам ама май ти не знаеш :)
Генно модифицирани организми , генномодифицира се житото например за да дава повече и царевицата също . Факт е ,че генно модифицирани посеви има от години , това че всички сега се правят на много загрижени е друг въпрос .
Но това сега няма значение .
Какво общо имат генно модифицираните колтури с диетите ?
Или еи така си го казвате за да има по 1 сложна думичка в постовете ви ?
Начи може да яде домати с 1 торба амониева силитра ама царевицата дето е била генно модифицирана не може ?

Все едно питаш Какво общо има нафтата с петрола...
Какво полезно има в ГМО, което би препоръчала за една здравословна диета?

mynichka
07-11-2010, 16:11
^на лекарства бият доматите

elito0o0o0
07-11-2010, 16:14
^на лекарства бият доматитеНе :lol: Не знам.. някакъв суупер гаден вкус :D Баща ми как се ядоса само за тея домати.. :shock:

KoRnFlAkE
07-11-2010, 17:02
ама вие направо се чудите как да си навредите на здравето..

billytalent
07-11-2010, 17:04
^на лекарства бият доматите

На мен пък ми имат вкус на тиква,динята също. 8-)

Миналото лято бях пробвала тази диета и имаше ефект,но я изкарах много трудно. Супата е супер ужасна.

7227
07-13-2010, 18:41
има и по-приятни диети от тази,няма смисъл да се тормозиш :oops: :-D