View Full Version : 31 СУЧЕМ как?
Здравейте, имам въпрос към вас и се надявам да ми помогнете.Как да стигна от Горна баня или от Горнобански път до 31 СУЧЕМ, което се намира в Слатина.Плс помогнете спешно е.
musicoholic
07-06-2010, 12:51
в 31во ли са те приели? каква паралелка?
Всъщнот все още не са, но предполагам ако има място, че ще вляза и затова питам.Иначе смятаям Стопански мениджмънт с АЕ и НЕ
musicoholic
07-07-2010, 11:09
е на трето класиране ли ще ходиш? не те ли приеха на 1во и 2ро? Колко ти е бала?
Ами значи историята е такава:На 1 и 2 ро класиране не ме приеха в училищата, които бях писала а тва са:
1-НФСГ с 3 паралелки:
-Иконм. и менидж. АЕ
-Иконм. и менидж. НЕ
-Иконм. и менидж. ФЕ
2-НТБГ с 7 паралелки от които:
-Банково дело АЕ
-Банково дело НЕ
и там още не ги помна
3-2АЕГ с 4 паралелки там също не ги помна точно, та така значи за НФСГ И НТБГ бала ми е 29,530 некъде май беше а за 2 АЕГ ми е 30,800 нещо такова и вече знам и съ УБЕДЕНА, че няма да ме приемат а и то едва ли има места някъде там,, и реших да напиша некви СОУ-та, които стават да искарам 8 клас там и пак да пробвам след него и така и за тва питам как да стигам до там, живи и здрави ако е останало нешо и ме приемат да знам некъв маршрут, иначе то е хубаво даскало аз искам да си уча мениджмънт , а то там си има такава паралелка.А да те питам казаха ми примерно ако се запиша във СОУ с няква професия или специалност после след 8 клас не мога да кандидатствам верно ли е тва?
Айде преместете диалога в общата тема.
Мерси. :)