View Full Version : ОПЛАКВАНЕ ОТ МОДЕРАТОР
Искам да се оплача от модератор HarleyFlanagan който най-нагло ме обиди, защото съм от гр. Сливен... Подфорум: Спорт и здраве Тема: Вувузели
В темата попитах какво мислят хората за инструмента и че търся да си купя като казах че съм от гр Сливен...
Вашият така "любезен" модератор заяви че "тази простотия само селяни привлича" от което ми стана пределно ясно какво иска да каже...
Благодаря за хубавия екип който винаги ни залива с пресни псувни и обиди...
Що се отнася до тоя комплексар... той сам си е виновен
Ама ти си му отговорил повече от достойно...
А не си ли го е заслужил той?
А не си ли го е заслужил той?
Това, че той е модератор, не го лишава от правото да изкаже мнение. Това, че неговото мнение за вувузелата е отрицателно, не значи, че ти трябва да се влияеш от него. Даже е глупаво да ти пука.
И както ти е обяснил в темата, селянин е състояние на духа, не е до родното място. София е град, ама не пречи да е пълно със 100-процентови селяндури. Това как ти възприемаш себе си и фактът, че се обиждаш от една такава реплика, не говори добре за самия теб. Някой може и фермер да те нарече...ако не си такъв, какво ти пука?
Много грешно схващате, че щом е модератор трябва да си мълчи.
Аx3, ти, вместо да се оплачеш направо, се хвърляш с рогата напред и псуваш като каруцар. Това срива правото ти да се оплакваш, че са те обидили, при условие, че си отвърнал с още по-грозна обида. А и, ако не се считаш сам за селянин, забележката на когото и да било не би трябвало да те засегне. Самият факт, че вместо да се защитиш както трябва, започваш да кълнеш като стара циганка... не говори особено добре.
А на калокасата дори нямам нерви да изчета коментара.
това бих казъл че е прекалено! искам да попитъм господин александар ненов (разбрах че тои е собственика на форума) как може модератор да исполсва такива обидни думи и като цяло да обижда всеки които не е на неговото мнение? значи спорет HarleyFlanagan всеки които не е от Софиа е селтак така ли? ми че ас сам от велико тарново верно градат е помалак от Софиа но пак е един от наи балгарските градове има си крепуст наречена Царевец и в него живеиат предимно болиари та вапроса ми беше това прави ли ме селтак? чесно да ви кажа ас сам регестриран в мнооооого форуми и само тука модератор си посволява да обижда потребителите и то без причина!
Може ли най-учтиво да те помоля да се върнеш в първи клас? :-o
Амин :)
Само уточнение искам да вмъкна - селянин не означава регионална принадлежност. Беше повтаряно, потретвано и почетвъртвано. Но човек, който "омира от смиах" едва ли би могъл да го проумее :)
Много се кефя на упоритостта на хора, които приемат за лична кауза да ни научат колко грешим.
Много се кефя на упоритостта на хора, които приемат за лична кауза да ни научат колко грешим.
Най-забавни са хората, които започват да си регистрират по 30 профила, да сменят "самоличности" и т.н., а просто не схванат, че не са желани някъде и след една точка натам - просто ще си играем на котка и мишка.
Колко е тъжно да имаш манталитет на хлебарка...
Добре де кажи кой съм НЕКА ВСИЧКИ ПРОЧЕТАТ!
Що се отнася чувствам се обиден, че ме нарече селянин защото ме е срам от "групата хора" които толкова добре представиха града ни по телевизията... нормално е да се обидя... не съм селянин, но всичко сочи че съм... града, населението... що се отнася до тебе харли сигурен ли си че ти не криеш нещо а?
Това, че той е модератор, не го лишава от правото да изкаже мнение. Това, че неговото мнение за вувузелата е отрицателно, не значи, че ти трябва да се влияеш от него. Даже е глупаво да ти пука.
И какво е мнението му????? Да ми каже че съм селянин защото искам да си купя вувузела така ли? Смешни ставате...
Ще опонирам колкото си искам...
Няма как да не те напсувам... много съм си интелигентен... щом те затормози толкова моята интелигентност - IQ-то ми показва най-високо ниво "Гений"... това има ли нещо общо а?
И искам да ти кажа че си най-долната утрепка без капчица чест! Псувай ме още преиначавай си нещата както искаш... ти си оставаш (простака, селтака и т.н) Кажи кой ми е профила това ми е най-интересно... ЧАКАМ ТЕ!
Той изобщо не говореше за теб. Явно IQ-то ти на ГЕНИЙ не ти помогна да го разбереш.
Много асоциали станахте, бе...
а проблема и на двама ви е, че не можете да четете.
За момчето с много високото IQ (ГЕНИЙ!!) - поста за многото профили се отнася за неграмотния - написал съм го изрично.
За гения - не знам какво те е комплексирало по телевизията, но явно се възприемаш за селянин, иначе нямаше да се обиждаш. Тъжната истина е, че вувузелите са адска селяния и дори не бях обърнал внимание на това откъде си.
Комплексите ти и неспособността да разсъждаваш обаче ти докараха вече много сериозна полемика, а на мен ми е смешно, защото си толкова ТЪП, че не можеш да осмислиш и една трета от това, което съм написал.
:lol:
Никой не ти се подиграва, че си от Сливен, но вече всички ти се подиграваме, че си тъп, но упорит да доказваш простотата си. ;)
Демек - ти си типичен селянин.
Лек ден... :lol:
Хехе сега ще си излея едно хубаво всичко което чувствам...
АЗ ЛИ СЪМ КОМПЛЕКСИРАНИЯ? ИЛИ ТИ? ТИ КОЙТО ПОЧНА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ ЗАЩО ИСКАМ ДА СИ ВЗЕМА ВУВУЗЕЛА? СЕЛЯНИН НЕ СЕ ВЪЗПРИЕМАМ И НЯМАМ КОМПЛЕКСИ, НО ТИ РЕШИ ЧЕ СЪМ И ТОВА ТРЯБВА ДА Е ИСТИНАТА, ДО ДОКАЗВАНЕ НА ОБРАТНОТО ЛИ? А? ТИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ОБЯСНЯВАШ ЕДНО И СЪЩО И НЕ ВИДЯХ РАЗЛИЧЕН КОМЕНТАР... АЗ ЛИ СЪМ ТЪП ИЛИ ТИ? ТОЗИ КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ПЪРВИЯ МИ КОМЕНТАР И ДА ГО НАТЯКВА ДО КРАЯ? АЗ ЛИ СЪМ ТЪП ИЛИ ТИ "МОДЕРАТОРА ДЕТО СИ ПРАВИ ТАШАК" АЗ ЛИ СЪМ ТЪП ИЛИ ТИ КОЙТО СИ СЕ КОМПЛЕКСИРАЛ ДОТОЛКОВА ОТ ГОЛЕМИЯ ГРАД, ЧЕ ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЖИВЕЯТ В НЕГО КОЛКО СИ ВЕЛИК? ТИ ЛИ ЩЕ ОБЯСНЯВАШ НА МЕН ЧЕ СЪМ СЕЛЯНИН, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТИ ЕДНА СВЯСТНА ДУМА НЕ КАЗА И СЕ СКРИ КАТО МИШКА? И НАИСТИНА ПОВЯРВАЙ МИ! ИСКРЕНО СЪЖАЛЯВАМ ТЕБ ЗАЩОТО ТИ СИ НАСТОЯЩЕТО СЕГА.... АЗ СЪМ БЪДЕЩЕТО! И КАКТО И ДА Е НЯМАМ ПОНЯТИЕ ЗА ВЪЗРАСТТА ТИ НИТО ЗА НАКЛОННОСТИТЕ, НО ТОВА ДА ПОВТАРЯШ ЧЕ СЪМ СЕЛЯНИН 20 ПЪТИ И ДА ИЗТЪКВАШ "ВИЖТЕ ГО ИСКА ДА СИ КУПИ ВУВУЗЕЛА И ПСУВА" НЕ ТЕ ПРАВИ ГРАЖДАНИН ИЛИ ПО-ВЕЛИК... ВСИЧКИ СЕ СПОТАЙВАТ И НЯМАТ ЧЕСТ ДА МИ ГО КАЖАТ В ОЧИТЕ, ЧЕ СЛИВЕН НЕ СТРУВА И ТАМ ИМА САМО ЦИГАНИ... ЗАТОВА "ТВОЕТО МНЕНИЕ" ЧЕ ВУВУЗЕЛАТА Е ЗА СЕЛЯЦИ МИГНОВЕНО СТАНА ПЪРВО И ВЯРНО... КАКВОТО И ДА ПРАВИМ АЗ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ВИНОВЕН, НИТО ГЛУПАВ, НИТО ИМАМ ПРОБЛЕМ С ГРАДА СИ, НАПРОТИВ ХАРЕСВАМ ГО, НО ЗА ОКОЛНИТЕ НЕ Е ТАКА ЯВНО... АКО ЩЕШ МИ ВИКАЙ ГЕНИЙ... ХЕ И АЗ СИ НАПРАВИХ "ТАШАК С МОДЕРАТОРА"...
Хахаха страхливец :) Заключи темата да не ти замирише на изгоряло... нали така? Как да го възприемам? Като проява на селящина... ти си ТЪП ... нали така? а?
Оооо нямам думи за тъпотията ти... та ти си заключил темата... но не аз нямам предвид това... ти си комплексиран... НЕ!... ти си селяк... ти го показваш... да ти си ТЪП... нали? а?
Последните 2 поста показват как се държа ти с мен!
Истина е не ми успорвай... пак се опитваш да се измъкнеш като филосовсташ... искаш ли да се разберем по-бързо защото не ми се чака мислите да земат да ти потекат... че пази боже!
Дечко,
след всичките заплахи и обиди, които изръси чак ми е чудно какво очакваш. Пак ти казвам - научи се да четеш и да разбираш написаното, а тогава ходи по форумите да се правиш на мъж.
Това, че си толкова ограничен и неспособен да проумееш някакви елементарно написани мнения, а се хващаш за отделни думи, които вадиш от контекста си е абсолютно и само твой проблем. ;)
Аз нямам какво повече да споря с теб!
Ти докрая ще казваш че не си намеквал това, но аз ще казвам обратното!
Ти остави мнение което нищо не значеше... но имаше обида насочена към мен
Охоооо страхливеца продължава да обижда на лични?
от: Guttersnipe
до: Ax3
дата: 06.07.2010 14:34
заглавие: Re: Краят
а, значи не помниш как си се правил на мъж? Окей, ти си вече чао, а относно дали ме е страх - за жалост няма как да го провериш, защото аз път до селото ти нямам, а ти в София - шансове. ;)
Значи името си смени за 2 мин? Е т'ва ако не е от страх...
ДА ДОВЪРШИМ:
[14:47:53] Raybeez (UJC): айде
[14:47:56] Raybeez (UJC): чакам
[14:48:21] I-Kill-You: Здравейте! Моля, добавете ме към своя списък с абонати.
[14:48:29] I-Kill-You: това ли беше
[14:48:50] I-Kill-You: :)
[14:49:16] I-Kill-You: мерси
[14:49:19] Raybeez (UJC): чакам да видя какво имаш да кажеш
[14:49:23] Raybeez (UJC): нали си голям мъж
[14:49:25] Raybeez (UJC): ала-бала
[14:49:27] I-Kill-You: ами повече няма
[14:49:28] Raybeez (UJC): много умен
[14:49:30] Raybeez (UJC): чакам
[14:49:31] I-Kill-You: запътвам се към теб
[14:49:33] I-Kill-You: !
[14:49:39] Raybeez (UJC): заповядай :)
[14:49:47] I-Kill-You: купи бисквитки
[14:49:48] I-Kill-You: :)
[14:49:53] I-Kill-You: люлин
[14:49:54] Raybeez (UJC): имам си ;)
[14:49:55] I-Kill-You: кой?
[14:50:06] Raybeez (UJC): ти си специалиста
[14:50:09] Raybeez (UJC): да видим кой :)
[14:50:12] I-Kill-You: 89.253.155.175
[14:50:30] I-Kill-You: ще видим
[14:50:59] Raybeez (UJC): ще останеш приятно изненадан :)
[14:51:10] I-Kill-You: вероятно
[14:51:55] I-Kill-You: човече
[14:52:01] I-Kill-You: какъв ти беше проблема
[14:52:13] Raybeez (UJC): виж сега - проблема си е само твой
[14:52:34] Raybeez (UJC): аз вече чакам :)
[14:52:53] Raybeez (UJC): защото може и да си мислиш, че си голяма работа в нета, ама никога не знаеш кой седи отсреща
[14:53:12] I-Kill-You: интернет не е анонимен
[14:53:16] I-Kill-You: искам да ти го докажа
[14:53:28] I-Kill-You: ул Баба Неделя
[14:53:36] I-Kill-You: близо ли съм
[14:53:39] Raybeez (UJC): и макар да си предположил, че в тийнфорум ще ти се връзват, то в момента не можеш да направиш нищо
[14:53:48] Raybeez (UJC): даже не я знам тази улица :)
[14:53:53] I-Kill-You: жалко
[14:54:38] I-Kill-You: няк'ъв пънкар ли си
[14:54:40] I-Kill-You: ?
[14:55:00] Raybeez (UJC): Пиша ти от работно си място, където IP-то ни е съвсем различно, по-жалкото е, че мога да сляза два етажа по-надолу и да видя аз с кой си пиша
[14:55:15] I-Kill-You: ем бих се радвал
[14:55:21] I-Kill-You: пишеш си със човек
[14:55:26] I-Kill-You: със сървър
[14:55:29] I-Kill-You: на покрив
[14:55:34] I-Kill-You: който ползвам като прокси
[14:55:37] Raybeez (UJC): и да се радваш и да не се радваш - нямам път към Сливен
[14:55:41] I-Kill-You: така че и аз нямам какво да крия
[14:55:45] Raybeez (UJC): и ме боли кура
[14:55:50] I-Kill-You: радвам се
[14:55:53] I-Kill-You: може да е спин
[14:55:55] Raybeez (UJC): а това със сървър на покрив - направо ме уби от смях.
[14:56:06] I-Kill-You: хех и читанката затвориха
[14:56:10] I-Kill-You: сещаш ли ?
[14:56:40] Raybeez (UJC): Ако си голям бияч - чакам те да дойдеш. Ако ще въртиш вувузели из чатове и форуми - не си познал човека, не съм на 12..
[14:56:57] I-Kill-You: тогава
[14:57:00] I-Kill-You: защо писа там
[14:57:03] I-Kill-You: като не си на 12
[14:57:10] I-Kill-You: нали много знаеш
[14:57:15] I-Kill-You: нали все филосовстваш
[14:57:27] Raybeez (UJC): просто те чакам, да те видим какъв си ти...
[14:57:30] I-Kill-You: няма какво повече да направя
[14:57:33] I-Kill-You: .... статично IP
[14:57:38] I-Kill-You: има някъв хост
[14:57:45] I-Kill-You: повече не мога да ти кажа...
[14:57:53] Raybeez (UJC): аз не се крия - ти си хакера - чакам да дойдеш.
[14:58:08] Raybeez (UJC): Да видиш кой съм аз и с какво се занимавам и защо съм ти писал.
[14:58:09] I-Kill-You: е слез 2 етажа по-надолу
[14:58:10] I-Kill-You: и намери мене
[14:58:18] I-Kill-You: пиша от дома
[14:58:18] I-Kill-You: ...
[14:58:34] Raybeez (UJC): мен ме боли кура за тебе, ти искаш да ме вкарваш в болница... чакам те :)
[14:58:47] Raybeez (UJC): но ако нямаш какво повече да кажеш - не ми губи времето. ;)
[14:58:52] I-Kill-You: добре
[14:58:57] I-Kill-You: къде работиш
[14:59:00] I-Kill-You: кажи малко
[14:59:02] I-Kill-You: то така боя не идва
[14:59:56] Raybeez (UJC): последен хинт - бул. Дондуков 1
[14:59:57] Raybeez (UJC): ;)
[15:00:15] Raybeez (UJC): много е странно, че не виждаш какво пише на хоста точно
[15:00:23] I-Kill-You: :D
[15:00:23] Raybeez (UJC): обикновено и то е достатъчно, а? :)
[15:00:36] I-Kill-You: прав си
[15:00:39] I-Kill-You: добре
[15:01:17] I-Kill-You: е та с какво се занимаваш
[15:01:39] Raybeez (UJC): ела и ще разбереш
[15:01:48] Raybeez (UJC): не съм ти кифла да си чатим
[15:01:54] I-Kill-You: аз тях ги ям...
[15:02:02] Raybeez (UJC): еми окей
[15:02:08] I-Kill-You: не ме мисли
[15:02:11] Raybeez (UJC): хайде, чакам да дойдеш
[15:02:11] I-Kill-You: за грешния човек
[15:02:12] I-Kill-You: само
[15:02:19 | (15:02:21 — редактирано)] I-Kill-You: не съм чалгаря
[15:02:24] I-Kill-You: циганина
[15:02:31] I-Kill-You: хм.
[15:02:36] Raybeez (UJC): и сега мисля да споделя нашия приятен чат във форума :)
[15:02:40] Raybeez (UJC): лек ден :)
[15:02:43] I-Kill-You: точно
[15:02:44] I-Kill-You: :)
[15:02:46] I-Kill-You: haha
[15:02:53] I-Kill-You: и на теб
ПП. (боли ли те к у р а ?) хич не ми пука дали си в министерството или където и да било... няма да те бия, успокой се... по-скоро "ще ти втъкна вувузелата със замах"
чакам :)
радвам се че си толкова търпелив та все чакаш... сега и ръчичките си измий.. няма проблем аз ще поема цялата вина... аз все ще съм виновен