View Full Version : море.. ;(
значи записах се за лагер тази година с даскалото,дадох парите
и майка ми заявява днес че и тя щяла да ходи с мен (учителка е там) а аз не искам
всъщност се записах защото тя ми каза че ще ходи с леля на море на варна и ся нищо :cry: :cry:
вече съм ходила с нея на море с лагер и ми пилеше 100000 пъти как не съм ходила на плаж и не ме пускаше на дискотека ...охх имах нужда да се оплача/.
filmimilmi
07-06-2010, 14:37
Ами оплакваш се на неправилното място. Защо не поговориш с баща си например, а той от твое име да поговори с майка ти? Все пак е възрастен и ще може достатъчно сериозни аргументи да извади пред нея за това защо ще ти скапе настроението ако те придружи или пък не те пуска никъде като сте там.
PsychoBitchFromHell
07-06-2010, 15:03
Кажи и , че може да ти има доверие и вече не си малка . :(
filmimilmi,баща ми всъщност е втори баща и никога не ме подкрепя в нищо
а и за 'по-хубаво' ще идва и баща ми ..
всъщност преди преувеличих ,тя не говореше с мен на морето предния път и ме пускаше на дискотека и ми даваше повече пари и така...
ама очевидно ще се наложи да се примиря :(
SmilezZz
07-06-2010, 15:25
Наистина най-добре ще е да поговориш СЕРИОЗНО с майка си или да се оплачеш на баща си..
За друго решение не се сещам..Успех
step_up_right
07-06-2010, 15:33
Споко,моя баща като тръгнем на море и почва да се панира за пари и какво ли не и ми повтаря да не идвал,майка ми да вземела нейната приятелка (аз ако ида само с майка ми по далеч от мокрия пясък няма да ида),после като дойде време за стягане на багажа всичко е в последния момент,стават едни скандали с майка ми и мене,това вземи,онова махни,това не ти трябва,нищо не пипаш,само гледаш телевизия и т.н. Колкото до майка ти,ми пробвай да и обясниш какво ти е...
Unendlich
07-06-2010, 15:36
Може ли да споделиш кога и къде сте на лагер ? :)
А по въпроса ти: Защо сериозно не кажеш на майка ти, че се нуждаеш от малко време, в което да си далеч от нея, както и тя от теб. Все пак това е ученически лагер и искаш да си спокойна, че ще си с приятели, а не да се притесняваш постоянно от нея. :)
unendlich,китен 14-22 август..
казах и всичко ,плаках и нищо не помогна...
примирихме се до варианта че от 13 вечерта до 22 вечерта не се познаваме..парите ще са ми в карта ,ще си ходя навсякъде ии така
Unendlich
07-06-2010, 16:41
И този вариант е удачен, въпреки че на теб няма да ти е особено спокойно, когато тя е наблизо с присъствието си (предполагам). Попитах, защото и ние сме на Китен, но за жалост не се засичаме по време. Весело изкарване и не мисли толкова за това, че майка ти е там, важното е ти да изкараш весело и с подходящите хора ;р
ами аз се притеснявах заради 2 неща ..
1.в 7ми клас като бях и си хванах някакво измислено гадже и уж нали много се обичахме и както сме си на леглото (само си лежахме де) и тя влиза ии мазало...ама ся ми каза че нямало проблеми нз си кво
2.първата вечер не ме пусна навънка ,обаче тва му намерих цаката,че като повисях при нея и следващата вечер си ме пусна без проблем
иии мерси и на теб приятно прекарване :)
Unendlich
07-06-2010, 16:50
ами аз се притеснявах заради 2 неща ..
1.в 7ми клас като бях и си хванах някакво измислено гадже и уж нали много се обичахме и както сме си на леглото (само си лежахме де) и тя влиза ии мазало...ама ся ми каза че нямало проблеми нз си кво
2.първата вечер не ме пусна навънка ,обаче тва му намерих цаката,че като повисях при нея и следващата вечер си ме пусна без проблем
иии мерси и на теб приятно прекарване :)
Хм, предполагам вече си по-голяма - издрънквай да те пуска до по-късни часове. Среднощните часове по морето са си много добри. Ние сме с една доста печена г-жа, която каза, че сутрин ще ни събира закуските и ще ни ги носи по стаите на обед, след като се приберем. :D А ако пак си хванеш някое гадже - просто заключвайте вратата, това си е най-сигурният вариант и дано не е в съседната стая майка ти ;р