View Full Version : Диета или ... мания?
Здравейте,дано не се повтарям :P
Пробвали ли сте диети,какви,колко време ?
И най важното каква е при4ината за това? :D
Аз не съм пробвала диета до колкото си спомням. Диета инъче можеш да правиш с плодове, зеленчуци и като пиеш много вода, а не кока-кола, сокове, алкохол и т.н. Диетата я намирам хубава, за някой чивек, който иска да отслабне.
диетата е пълна простотия ..
да щото се мъ4иш,а после се натъпкваш като прасе и за това кг се връщат двойно :razz:
elito0o0o0
07-11-2010, 08:00
Човек трябва да спортува и да се храни правилно и здравословно, а не да се подлага на диети, за да стане после 2 пъти по-голям... :?
да ама като спортуваш и т.н ще свалиш примерно 5 -ти излишни кг 3 пъти по бавно отколкото с диетата.Много е важно храненето след диетата ,много!
UrbanLegend
07-11-2010, 08:35
Добре,всички повтарят колко вредни са диетите това-онова,обаче повечето хора като видят,че имат да свалят и тутакси се юрват да слабеят.Защо ли доста голяма част от отслабващите не се замислят за времето след диетата-с какво ще се хранят,дали няма да си възвърнат килограмите и други подобни.За тях е важно сега да си хостигнат целта, а после ще му мислим.А когато стигнем до послето все е виновна лощато обмяна и всичко друго,но не и самите ние,които си причиняваме тези вреди на тялото
диетата е пълна простотия ..
+1
foreverr
07-11-2010, 10:27
Пробвала съм много диети-точкова диета, витаминно-протеинова диета, вегетарианска,лунна, може и други да съм пробвала, но не помня.И все пак съм правила диети , за да отслабна, но винаги ги правя малко дни, след тва майка ми ме хваща и ми вика и мрънка, че съм нямала нужда от диети и спирам диетата, защото ако не я спра тя започва да се сърди и даже да ми дрънка глупости, че в болница щяла да ме заведе, защото съм нямала нужда да отслабвам, а искам.... дрън, дрън....само така си мисли :o
Annabelle
07-11-2010, 10:31
Практикувам лунна диета всяка седмица.Действа безотказно. :)
Callisto
07-11-2010, 10:48
Недейте да спазвате диети. Чрез диети се лишавате от много неща, от които наистина се нуждаете. Аз с диети си спрях развитието на ръст, на килограми момичетата на моята възраст са към 55кг, а аз тежа 40кг и вече каквото и да ям не качвам, а тези 40кг са много вредни, понеже това си е чиста анорексия и ти преебава организма, метаболизма, цикъла и тн. Едно е диета друго е здравосложно ядене. Аз лично от диети бях отвикнала да се храня и съм издържала 2 седмици без да приемам никаква храна и без да испитвам глад. Последиците бяха, че нямах никаква енергия, чувствах се като перце-все едно нямах кокали, нямах кръв...един вид чувствах се като дух със забавени движения. :D Добрече беше гаджето до мен да ме кара да ям. Аз осъзнавах, че трябва да се храня, но нямах апетит и не можех да приближа храна до устата си. Сега разбирате ли как постепенно диетите ви довършват? Почва се от премахване на вредната храна, после намалявате порциите, после го карате на по един чай на ден и накрая забравяте, че трябва да се храните и, ако няма някой до вас ще се довършите. :( Спазвайте здравословен режим, но не и диета. Хапвайте всичко полезно в каквито си искате количества, но не и от вредните неща. Аз лично на закуска ям мюсли с мляко и банан и малинов млечен шейк. На обяд паржола от пилешки гърди и зелева салата. На вечеря супа (предимно пилешка). Между храненията си ям колкото си искам моркови(най-малкото ми гарантират хубав тен). Вече си спортувам редовно и се чувствам перфектно. Диетите са далеч зад гърба ми и вече не се лишавам от нищо. Ям колкото си искам цитрусови плодове и всичко, което ми се прииска, а ако ми се яде сладко ям, но не прекалявам. :) Карам по 2 часа на ден ролери и това много ми помага. :)