View Full Version : Кафяво течение
make_you_mine
07-07-2010, 15:44
От вчера ми се появи и не знам на какво се дължи, та да рискувам ли да правя секс (изкарах цистит преди това...) ? (бях на антибиотици) Трябва да ми дойде на 14ти,сега е рано,но не знам защо го имам. Рисковано ли е да правя секс с презерватив при кафяво течение ?
VinDiesel
07-07-2010, 18:46
Не,това даже може да е бяло течение,а някой момичета/жени имат такова,преди да им дойде ..
nikitka_
07-07-2010, 20:28
..
monincetyyy
07-07-2010, 20:35
Koга преди това си изкарала цистит? И редовен ли ти е цикълът, защото може и ако ще ти идва преди цикъл да се получи нещо подобно?
make_you_mine
07-08-2010, 10:29
Е, мога ли да правя секс ? ''Кафявото'' не е обилно,само някакви капчици с др.цвят към естествения секрет,който си имам винаги. Цистита го изкарах периода 26ти-3ти някъде..
mili4ka15
07-08-2010, 10:56
Аз имам такова когато ще ми идва ... може цикълът ти да подрани с няколко дни :) Пак за секс ти си решаваш, някой правят секс докато са неразположени :-D
Кафявото течение обикновено сигнализира за някакъв вид кървене.
Много от жените прокървяват така (кафяво течение), когато са в овулация.
Моят съвет е да се въздържиш от секс и да отидеш на лекар, за да ти каже от какво точно се получава това течение.
Съгласна съм с nikitka_ отиди на гинеколог, той/тя ще прецени най-добре какво ти има.УСПЕХ! :)
Разбира се, че е рисковано да правиш секс. Щом има течение, и то кафяво, става въпрос за кръв, а щом има кръв значи има вероятност от инфекция. Още повече, че си карала и цистит. Иди на гинеколог. :)
kalpazanka
07-11-2010, 08:02
В кой ден от МЦ си? Може да е просто пробивно кървене.
На колко години си? Цитонамазка правила ли си? Бяло течение имаш ли? ОК пиеш ли?
Най- се дразня на подобни теми, в които, за да дочакате отговор, различен от "иди на лекар", четящият трябва да е магистър по хвърляне на карти и мятане на боб! :-x
krem4et0
07-11-2010, 08:06
kalpazanka, ако трЕбва да пишем такава магистратура. Нали имаше някаква академия за паранормални явления...Имам кафяво зацапване 1-2 дни преди да ми дойде.