Влез

View Full Version : ...

mancesterunited1
07-07-2010, 16:00
изтрийте темата.

BiGBaDWolF
07-07-2010, 16:13
Зимай па после си търси здравето ... Като не е свършил в теб от какво се притесняваш... ? Втори път няма да позволя.. Земете прочетете малко и за болести не само за бременност защото един път стане ли фала няма да има 2 път ...

mynichka
07-07-2010, 16:32
е добре, не е свършил в тебе- тогава защо да вземаш ..

VinDiesel
07-07-2010, 18:01
Вероятноста е много,ама много малка.Аз с моите бивши съм го правил без,вярно е че ходех малко на нокти,докато й дойде,но си е по готино без.

mancesterunited1
07-07-2010, 19:08
mynichka, мен ме е страх заради оная подла предеякулационна течност и живота на евентуалните сперматозоиди в нея...четох доста и никъде не пише колко жиевят в женския организъм, има най-различни мнения - някои смятат, че 1-2 дни, други, че 7-8 дни ...

ozzy
07-07-2010, 20:39
Не бе няма проблеми ... напрай си тест след 1 месец :-x :-x почвам вече да се дразня много стабилно в тоя форум от олигофрени ... Добре бе като сте на 12 каде сте тръгнали да правите секс имате още бело около устата .. па фани прочети .. майчицеееее...... :shock: :shock: :shock:

monincetyyy
07-07-2010, 20:42
НЕ СИ ПРЕЦАКВАЙ ОРГАНИЗМА С ЕСКАПЕЛ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЕ Е СВЪРШИЛ В ТЕБ!! Ще съжаляваш като "видиш" какво ще си стане с хормоните.. Успокой се и другия път внимавай :)

mancesterunited1
07-07-2010, 20:46
ozzy, така като гледам ти си тоя на 12
не мога да си обясня къде си тръгнал да ми обясбяваш на колко съм без да ме познаваш..
ти имаш ли идея изобщо тоя тест на какво се основава?! - Нямаш! - Тогава си натискай парцалките там и не ми обяснявайкога да го правя и какво имам около устата!

ozzy
07-07-2010, 21:19
ozzy, така като гледам ти си тоя на 12
не мога да си обясня къде си тръгнал да ми обясбяваш на колко съм без да ме познаваш..
ти имаш ли идея изобщо тоя тест на какво се основава?! - Нямаш! - Тогава си натискай парцалките там и не ми обяснявайкога да го правя и какво имам около устата!

Като чета какви неща пишеш даже си мисля че и та направих по-голяма .. неща да споря с хора който мислят че всичко което фарчи се яде :-D

mancesterunited1
07-07-2010, 21:21
ти първо се научи да пишеш и после спори с този и онзи :)

ozzy
07-07-2010, 21:32
Фани си затрай че миришеш на кисело

pench0o0
07-07-2010, 21:41

не ти прилича това държание към въпросното момиче пич....ако няма нещо смислено да кажеш,защо си правиш изобщо труда да пишеш по темата?или просто няма какво да си прайкаш и се дразниш на лево и десно

ozzy
07-07-2010, 21:49

не ти прилича това държание към въпросното момиче пич....ако няма нещо смислено да кажеш,защо си правиш изобщо труда да пишеш по темата?или просто няма какво да си прайкаш и се дразниш на лево и десно
Добре казано .. много съм нервиран в момента :D

Tedchy
07-07-2010, 23:01
Има Лс,а не да пр**бавате ( с извинение) темата

ilia_92
07-07-2010, 23:40
До колкото знам тестовете за бременност работят след около 5-6 часа след зачеване т.е. жертвай 3 лв и си направи, хубаво е да е сутрин. ПОПРАВЕТЕ МЕ АКО ГРЕША тъй като и аз не съм сигурен! Виждам че си го правила много близо до овулацията ти - е внимавай поне тогава. Моята прогноза е че от стреса ще ти закъснее тревожно доста - случва се - гадно е. Успех!

offtopic - Хаха първия ми пост :) :grin:

sokol02
07-08-2010, 09:25
Здравейте,
имам нужда от съвет и предварително моля да не бъда упреквана относно сексуалната ми култура.
Та...вчера правих секс без презерватив(просто така се случи, че нямахме, но не бих го позволила втори път), но момчето не свърши в мен.
Цикълът ми беше от 26.06 до 02.07 вкл. Правих разни сметки за овулация, но не знам дали са верни...изкарах я някъде към 8-9-10.07 (пак казвам, че не съм сигурна дали е така). Аз тест, че ще си направя другата седмица-това е ясно. Въпросът е да взимам ли хапче за спешна контрацепция или няма голяма вероятност от фал.
По добре скъпо хапче отколкото евтина количка (цитат от някой ама не се сещам от кой)

UNITED
07-08-2010, 09:45
Пффф хората се чудят как да си имат деца тая лигла от нищото и щяла да забременее ! Той изпразни ли ти се в путката ма-НЕ ! Е к'во тогава ? От няк'ва си пред екулационна течност малко вероятно да забременееш,но пък си направи тест де защото както казва моя приятел Мърфи "Ако има и най малката вероятност нещо лошо да се случи,то непременно ще се случи" :shock:

П.С-Всъщност като се замисля май си бременна,ако си на под 15 години непременно ще забременееш защото си дете и привличаш другите деца,така че може и да имаш бебе в скоро време 8)

Някой да не помисли,че за послеписа говоря сериозно :D 8)

ozzy
07-08-2010, 10:47
Здравейте,
имам нужда от съвет и предварително моля да не бъда упреквана относно сексуалната ми култура.
Та...вчера правих секс без презерватив(просто така се случи, че нямахме, но не бих го позволила втори път), но момчето не свърши в мен.
Цикълът ми беше от 26.06 до 02.07 вкл. Правих разни сметки за овулация, но не знам дали са верни...изкарах я някъде към 8-9-10.07 (пак казвам, че не съм сигурна дали е така). Аз тест, че ще си направя другата седмица-това е ясно. Въпросът е да взимам ли хапче за спешна контрацепция или няма голяма вероятност от фал.
По добре скъпо хапче отколкото евтина количка (цитат от някой ама не се сещам от кой)

Ozzy