PDA

View Full Version : За сериалите и мнението ви за тях.

titinkaa
07-07-2010, 17:55
Гледате ли сапунки,като "Листопад","Перла", и тем подобни?!
Какво мислите за тях,редно ли е да ги има,но и не само турските ами и латинските и т.н.?!Ако ги гледате-защо?,и ако не ги гледате-защо?

Elenichkaa
07-07-2010, 18:15
не-щот няам време!

ivcheto0o
07-07-2010, 18:20
Не,някак са ми твърде лигави и измислени.

SummerMakesMeHappy
07-07-2010, 18:55
Гледам от време на време някоя серия на Листопад 8-) ама не ми допада особено , някак си ме дразни :lol:

wali00
07-07-2010, 18:55
Ъм.. Трябва да уточниш какви сериали (в случая-сапунки), защото (примерно) сюжета на Д-р Хаус не може да се сравни с този на Листопад.. ДА- гледам сериали и НЕ- не гледам сапунки..

mlakniwe
07-07-2010, 18:57
Аз гласувах Да, но не такива серияли като листопад, а Отчаяни съпруги, Грозната бети, Изгубени, и разни такива

pitbullxx
07-07-2010, 19:48
Не гледам турски сериали ,но гледам сериали като Др-Хаус , Царят на квартала :lol: , 8 прости правила и такива подобни ,но не и турски сериали ,защото просто не са ми интересни. :)

ImTheBest
07-07-2010, 20:08
Обичам сериали като Малкълм, 8 прости правила, Дневниците на вампира, О.С. и т.н..... Турските не ги харесвам :?

viksit0y
07-07-2010, 20:12
Турските сапунки не ги гледам 8-)
Само Д-р Хаус, Отместопрестъплението: Маями и някое друго подобно сериалче по фокслайф или AXN :)

SmileyFace
07-07-2010, 21:36
изброените сапунки са . .лигави бози,които ги гледа баба ми :? :D
аз лично си гледам сериали,но главно комедийните 8-) :P

mincheto
07-08-2010, 07:48
Гледам ги като имам време.И не, НЕ ме е срам да го призная, просто нащо БГ-ново кино е ужасно тъпо и скучно.Но виж ,старото ни кино е НЕзаменимо.Сега на турските сериали ми харесват повече ,начина по ,които се правят, по обикновенно се развива действието ,не е в някви шибани молове и тем подобни,като шибания сериал ''стъклен дом'' например...

zoreto
07-08-2010, 07:53
Точно тея не ги гледам ,още по-малко щом са турски, гледам сериали от съвсем друго естество : комедии,корейски, японски :smt007 ,почти всички простотийки по ABC Family.Малко са ми дето майка ми и баба ми гледат тея сапунки,чеии после по телефона си ги коментират :lol:

SonataArctica
07-08-2010, 07:53
Като чуя за сапунки ми призлява.

IceCreamCutie
07-08-2010, 09:03
обяснете ми защо ми се повдига от доктор Хаус :(

stelSs21
07-08-2010, 09:24
Да, гледам сериали, но без без турските. В момента гледам само ,,Гибелна красота" :D

mynichka
07-08-2010, 09:26
Тези точно които си изброила не ги гледам, но обожавам да гледам сериали 8-)

Unendlich
07-08-2010, 10:13
Не гледам сериали - излишно губене на време, доста често натоварване и най-вече голяма част от зрителите се филмират от тези сериалки :)

SummerDream
07-08-2010, 11:03
Като чуя за сапунки ми призлява.

..и винаги се сещам за някакви преплетени испански сапунки, в които синът на еди кой си същност не е негов син, а има брат близнак, който е влюбен в еди кой си 8-) А сега с турските дори е по-зле..писна ми, когато включа телевизора навскъде да виждам едно и също \: И не, не харесвам такива сериали, на които мога да предвидя какво ще се случи във всяка следваща минута..искам това, което гледам малко или много да ме държи в напрежение, да ми бъде интересно..В момента гледам само "От местопрестъплението: Маями" и чат-пак "Д-р Хаус" ..

anity92
07-09-2010, 10:41
Да гледам ! Листопад,Перла,Клетва,Двам завинаги и така :) Интересни са ми ...

ivyy
07-09-2010, 11:40
Не гледам турските сериали и още някои изключения.Направо ми писна вече от тях. :-x :-x

BlackRose7
07-09-2010, 22:46
Гледам "Дневниците на вампира". :) По едно време Гледах и "Чародейките". :-D

xoxi
07-09-2010, 23:55
Тези турските не ги гледам. Всъщност всичко, което пускат по BTV и НОВА не го гледам. Тея сапунки са толкова еднотипни, че дори не ми се занимава да изгледам и една серия.
Иначе сериали.. В момента гледам "Двама мъже и половина", преди това гледах "Приятели". Но си ги тегля от интернет :)

meganet
07-10-2010, 10:33
Гледам американските сериали има някой готини екшъни и комедии и са ми забавни

kantonecApetur4
07-10-2010, 21:55
мен ме кефи др. Хаус :D

spexx
07-10-2010, 23:06
пффффффф.. не :)))

BlackEyedPeas
07-11-2010, 07:05
Гледам сериали, но не турски, а от рода на Грозната Бети, Др. Хаус, Отчаяни Съпруиг etc.

nefchi_bs
07-11-2010, 09:47
От сериалите гледам само Weeds аххх нямам търпение да излезе 6ти сезон :smt007 :smt007 :smt007

TheBobqk
07-11-2010, 10:36
Не. Като бях малка гледах сапунки, но вече не ми се занимава.

ameli
07-11-2010, 11:03
Аз не гледам сапунки, защото са ми прекалено ангажиращи.

Един път нямам време, друг път точно на най-интересното го спират. А и всички са еднакви и се повтарят.. Докато сериялите с епизоди всеки за себе си, тях по ги гледам :)

GossipGirl89
07-11-2010, 11:21
Турските не ги гледам и не ги и понасям обаче комедийните сериалчета ги обичам.
Специално за турските не смятам за редно да дават толкова много от тях и то в 8 вечерта по национална телевизия... За мен това си е чиста подигравка :)

NqkfaNikakva21
07-11-2010, 12:38
^ особено на 3 март :) :) :) :)

fUcKsMiLe
07-11-2010, 13:13
Не гледам турски сериали ,но гледам сериали като Др-Хаус , Царят на квартала :lol: , 8 прости правила и такива подобни ,но не и турски сериали ,защото просто не са ми интересни. :)
+1 :)

pussucetka
07-13-2010, 22:42
Може да не гледате турски сериали и си мислите, че са некви тъпи и т.н. . . Но не знаете какъв смисъл има в тях .. Просто мен някои от турските много ми харесват ... може да са турски .. но има смисъл и има изводи накрая .. а не некви тъпизми като бг-те .. които само простотии измислят .. :? .. Иначе сериали които гледам са : " Незабравима" .. " Гибелна красота " .. " От местопрестъплението - Маями .. " .. :)

Wwe1fenka
09-01-2010, 08:18
Ми няма да гласувам...Стъклен Дом си го харесвам,както и повечето сериали по Фокс Лайф,а любимия ми за момента е Касъл!

Harmonyy
09-01-2010, 11:59
Гледам супер много сериали,за да убивам времето и скуката 8-) Само че не от тези,които изброи,а мн по яки :Д OTH,GG,Supernatural,TVD,Flashforward,Desperate housewives .. и мн други :)

kalpazanka
09-01-2010, 12:25
Сериали не гледам. Може би защото или не се е намерил някой, който да ме грабне, или съм се преситила от сериали в тийнейджърските ми години. Сапунените сюжети са все едни и същи, действието се точи мудно, все едни и същи муцуни играят в тях и за капак са твърде предвидими. И наивни- винаги се свършва с хепиенд, злото е наказано и главният герой се жени за главната героиня, защото в продължение на не знам колко епизода са се обичали, но нещо все им е пречело. Мерси. Стъклен дом е под всякаква критика- изкуствени, изпонагълтали бастуни, с толкова плоски диалози и толкова посредствена игра... Нямам думи. Следях го от уважение към българското.
Отчаяните съпруги и Хаус също не могат да ме грабнат. Ако хвана епизод по телевизията, ще го изгледам, но да тръпна в очакване на новия сезон и да съм се регнала в колкото се може повече тракери, за да го изтегля на момента, тц. Надрастнала съм го този период. :-|

LadyDy
09-01-2010, 13:09
Не. С нищо не могат да ме привлекат. Единствено ме е яд, че телевизия като БТВ, си позволява да пуска тези сапунки. Направо ми се гади от тях и ориенталските им мелодии, които ми бъркат в здравето. И на всички турски филми, историите са на 90% еднакви. Какво по-глупаво от това.. Гледай един свестен филм и това е. Сериали.......

sasha_90
09-01-2010, 13:52
Гледам сериали,но само някои.От турските гледам само:"Листопад","Двама завинаги".Гледах и "Перла".Друг,който гледам е "Гибелна красота".

mlakniwe2
09-01-2010, 13:55
Гледам сериали, които дават по ABC и CBS :)
http://abc.go.com/shows
http://www.cbs.com/

eminemfenka
09-01-2010, 14:17
Не,някак са ми твърде лигави и измислени.

bloodyred
09-01-2010, 14:29
Мразя теленовелите тип "ревящата вдовица" .. не се сещам сега за точно определен такъв тип сериал, обаче турските ги гледам .. е поне два сега. 1001 нощи и Листопад .. Гледах и Мелодията на сърцето, преди време .. От сериалите иначе гледам Грозната Бети .. д-р Хаус по едно време, но ми писна окончателно. И Забранена любов гледах .. А някои хора си дрънкат просто така за даден сериал след като дори не са го погледнали за какво иде реч .. Примерно 1001 нощи е много поучителен филм, но разбира се, за хора без предрасъдъци :)

Moderatorius
09-01-2010, 14:44
Преди около 7-8 години много ги гледах. Сега не гледам никакви и не искам да започвам. Струва ми се пълна загуба на време, пък и имам чувството, че затъпявам от тях.

chemist9009
09-01-2010, 14:47
Гледал съм Dr.House,Medico de Familia,Mis Adorables Vecinos,Two and Half A Men 8) 8) 8)

DeinStern
09-01-2010, 14:53
Гледам сериали, но сапунки- не. Много ме изнервят особено такива, при които дадена случка се развива в 3-4 епизода... грр :smt077

N0_feAR
09-01-2010, 21:00
най-мразя като дават тъпи сапунки по телевизора, направо ми се преобръща корема. Предпочитам да гледам реклами пред теленовелки или турски сериали. Това са най-големите бози, създавани някога

DqVoLsKoJeLaNiE
09-01-2010, 22:20
Сапунки не гледам..Иначе от време на време-по някоя серия на "Касъл" или "От местопрестъплението Не-Знам-Си-Къде" 8-)

Anonimen05
09-02-2010, 10:45
С мама следим всички турски сериали. Ако не можем да гледаме някой по тв го гледаме на компа. Те са ми любимите. Разказват за живота на хората и са реални и не винаги има хепи енд. Те тъжни и истински. От турските няма такива дето да се окаже, че тоя ти е брат, другата ти е майка и тем подобни. Всички са много истински. Например сълзи над босфора.Разказва се за една майка болна от рак, която трябва да остави двете си малки принцеси и мъжа си. За хората, които не ги харесват просто да гледат нещо друго. Аз не обиждам някой който гледа мачове, вампири, екшани и тем подобни. Всъщност има и много мъже, които гледат тези сериали. Аз и мама следим всички без Листопад, защото е много дълъг и нямахме време. Иначе любивите са ми Клетва, брак с чужденец, който е комедия, Сълзи над босфора, Малки жени(страхотен е), Мелодията на сърцето, Двама завинати, Незабравима, Перла - Тези и още много. Всички са ми любими. Аз съм за, дано да продължат да ги дават. :-)

Anonimen05
09-02-2010, 10:54
Сериали не гледам. Може би защото или не се е намерил някой, който да ме грабне, или съм се преситила от сериали в тийнейджърските ми години. Сапунените сюжети са все едни и същи, действието се точи мудно, все едни и същи муцуни играят в тях и за капак са твърде предвидими. И наивни- винаги се свършва с хепиенд, злото е наказано и главният герой се жени за главната героиня, защото в продължение на не знам колко епизода са се обичали, но нещо все им е пречело. Мерси. Стъклен дом е под всякаква критика- изкуствени, изпонагълтали бастуни, с толкова плоски диалози и толкова посредствена игра... Нямам думи. Следях го от уважение към българското.
Отчаяните съпруги и Хаус също не могат да ме грабнат. Ако хвана епизод по телевизията, ще го изгледам, но да тръпна в очакване на новия сезон и да съм се регнала в колкото се може повече тракери, за да го изтегля на момента, тц. Надрастнала съм го този период. :-|

Ама аватара ти е на Ламия от мелодията на сърцето нали :D

kalpazanka
09-02-2010, 10:59
Какво общо има аватара ми?!

Patrone
09-02-2010, 11:04
повечето турски сериали са много долнопробни,единствения сериал който гледам е Стъклен дом един качествен български сериал ,други не,писна ми с тея туски дивотии :-x

anna93
09-02-2010, 13:45
Гледам: 1001 нощи, Ветровете на любовта и Мечтатели.
Има и други, които рядко гледам - някои филми по Фокс Лайф и Дисни (без значение, че по Дисни са все детски).
Нямам нищо простив от турските филми или други сапунки. Важен е за мен сюжета. Съгласна съм с kalpazanka до реда за Хаус - аз обожавам Хаус. Но пък аз гледам тези сериали, защото в повечето случаи няма какво да правя. Ако си намеря занимание бих пропуснала 1001 нощи и Ветровете на любовта без да съжалявам, защото има неща в тези филми, които доста ме дразнят. Само Мечтатели ме грабва малко повечко.

SaveMeFromMyself
09-02-2010, 15:31
Гледам, но не тея турските, испанските, латиноамериканските.. TOO MUCH DRAMA! :o

anity1997
09-02-2010, 15:36
Турски сериали не гледам.Според мен те са еднакви просто са с различни имена.За други сериали като Малкъм,Войната в къщи,Женени с деца,Изгубени и др става тях ги гледам и са ми доста забавни :) :) :)

mtpv
09-02-2010, 18:37
Да гледам сериали, но не и тия турските или сапунките. Предпочитам сериали от вида Свръхестествено, Експериментът, Еврика.

Sintya
09-02-2010, 20:01
Ами гледам по Тв - Отчаяни Съпруги, От Местопрестъплението и тн. Иначе някои си ги тегля. Иначе си тегля тези, които искам. Турски не гледам, не мога да ги понасям. ;Д

sunisup
09-02-2010, 20:30
турски сериали мразя,преди гледах много латиноамерикански,но вече не.
кефят ме такива като бягство от затвора,трий хил,дневниците на вампира...

xXDanteXx
09-02-2010, 21:18
Сапунки не гледам.Засичал съм някои от турските сериали и бих казал че са милион пъти по добри от колумбийските.
Сериали гледам,но от друго естество-бягство от затвора,герои,Тree Hill...

Teenprblem
09-03-2010, 12:20
Ами,да гледам ''Листопад'' , ''Двама Завинаги'' свърши вече де , ''Мечтатели'' ..понякога и ''Гибелна Красота'' :P Харесват ми ..драма

anonimchetou
09-03-2010, 12:25
Най-хубавият сериал , който съм гледала е "Листопад". Страшно емоционален , истински , морален. Няма нищо престорено , нищо прекалено. Сериалът е толкова земен и реален, разказва за отношенията в едно семейство и това е главната тема. Не е като във всеки останал сериал , където главната тема е Любовта (не че има нещо лошо де). Другите турски сериали изобщо не ми харесват . Пълна боза са. Но "Листопад" е печелил и награди и е събрал най-много зрителски инетерес спрямо другите турски сериали. Много е тъпо да обсъждате и обиждате нещо, което даже не сте гледали. Всеки си има мнение де и то различно , но точно този сериал не е някакъв кифленски и просташки..

iiordanova
09-03-2010, 12:52
Да , гледам. Но .., за да отбия време.
"Листопад" например е много добър и поучителен сериал. В повечето сериали има замисъл , някакво послание към всички нас. И "Листопад" е точно такъв сериал. Гледам го , когато имам възможност.
От няколко дена гледам и "Мечтатели" , интереснен е , лек , забавен , развлекателен , ненатоварващ.
И други сериали гледам.
Харесвам и Доктор Хаус , Анатомията на Грей , Кварталът на богатите , От местопрестъплението Маями и други. Но те не са нито сапунки , нито сериали ..
Понякога гледам и Магьосниците от Уевърли Плейс , Лудориите на Зак и Коди и някое друго детско. 8-)

hotxxmess
09-03-2010, 17:04
гледам само Supernatural и The Vampire Diaries... от тоя сорт,по турските сериали не си падам ... :? :?

bilqnavod
09-03-2010, 17:44
Sex and the city! за мене разбива топа отвсякъде.
Иначе и Хаус, анатомията на Грей, От местопрестъплението, Закон и ред...

vesijoi666
09-03-2010, 17:46
Не.Аз не си падам по сапунки.Предпочитам тийн сериали.

Forester
09-03-2010, 23:56
Не, не обичам да гледам такива сериали, но обожавам Анатомията на Грей.

Wasilewaa
09-04-2010, 09:20
Гледам си ги всичките, Листопад,Перла,Незабравима ,Непокорно сърце,Завинаги твоя,Под Липата,Мечтатели,Стъклен дом .. :grin:

electraa
09-04-2010, 16:50
ХМММ гледам сериали, когато е супер скука, компа е зает и няма нищо интересно по другите канали! :D