View Full Version : моля, дайте ми съвет .. ;(
respect877
07-08-2010, 07:46
имам приятел от година и нещо , всичко беше толкова хубаво постоянно бяхме заедно , постоянно си званяхме .. абе изобщо много бяхме привързани. но в последните няколко месеца започнахме да не си званим толкова , виждахме се по малко и преди два месеца замина да работи .. първо ми званеше но в последно време спря да ми звани с дни и когато му се обадя винаги има работа дори и когато не работи .. не му досаждам оставям го тои когато реши да ме потарси но той не го прави и когато ми се обади се даржи някак по странно ;( аз много го обичам но мисля че любовта вече я няма според вас по добре ли ще бъде ако сложа краи на всичко ;( обичам го много и немога да се осмеля да го направя защото много свикнах с него но си мисля дали няма да е по добре да поговоря с него и да приключим и да продължа напред а не да страдам и постоянно да мисля дали още ме обича и дали е с друга ;( дайте ми съвет моля ви ;(
mincheto
07-08-2010, 07:54
Колкото и да ти е мъчно,хванал си е друга.
ще го преживееш.
Съветвам те и ти точно това да направиш .
ЗАБРАВИ ГО!
ще го преживееш.
ЗАБРАВИ ГО!
Абсолютно. За***вай го и всеки по пътя си. Горе главата. Не те заслужава. :)
ivcheto0o
07-08-2010, 09:16
Както казаха преди мен оставяй го,няма смисъл да се тормозиш още повече.
Obsession
07-08-2010, 10:22
Спри да се измъчваш. Оставяй го и си дай шанс да бъдеш щастлива - без сегашните съмнения, самотността, липсата на взаимност.
ще го преживееш.
ЗАБРАВИ ГО!
Ами и аз съм на това мнение. Не знам защо толкова се чудиш...
didi0804
07-08-2010, 10:52
Той с държанието си ти е подсказал какво да направиш.Остави го,не ти трябва
Paramour
07-08-2010, 11:06
Колкото и да го обичаш трябва да го забравиш! Той очевидно не иска да е с теб вече...
K_O_L_E_V
07-08-2010, 11:13
Изтошкала ви се е връзката :shock:
Whoopdedoo
07-08-2010, 11:16
:lol: :lol: :lol:
givemereasontolive
07-08-2010, 11:32
Били сте просто привързани един към друг,не че толкова сте се обичали...
Както казаха-и ти имаш право да бъдеш щастлива,казвам ти го,защото историята ти съм я преживяла и не съжалявам,че постъпих така,както те съветвам.Остави го ,той сам е показал с държанието си.Айде,успех! ;]
soul1199
07-08-2010, 12:10
Мисля,че той си има друга и най-добре е да го оставиш и спри да му звъниш.
respect877
07-08-2010, 13:47
преди малко се прибра и дойде в нас и му званна някакав номер и не дигаше но аз званнах от моя без да види и беше жена и му казах да званне да разбера коя е а той вика че няма да званне и вика че била няква дето званял за обява и аз настоявах да и званне но тои стана и си трагна .. ;( според мен дори сигурно ми е изневерявал и наистина мисля че е най добре това да е краят ;(
BigFakeSmile
07-08-2010, 13:52
"с тебе и без тебе, животът продължава.."
Violenza
07-08-2010, 13:53
Той е путьо и явно няма смелостта да застане пред теб и да ти каже, че иска да се разделите, затова вместо ти да се мъчиш и постоянно да си задаваш въпроси какво става и какво следва, просто му кажи всичко открито.
преди малко се прибра и дойде в нас и му званна някакав номер и не дигаше но аз званнах от моя без да види и беше жена и му казах да званне да разбера коя е а той вика че няма да званне и вика че била няква дето званял за обява и аз настоявах да и званне но тои стана и си трагна .. ;( според мен дори сигурно ми е изневерявал и наистина мисля че е най добре това да е краят ;(
Maнееее :shock: :shock: :shock: И ти още тогава не му би шута?? Какви нерви имаш ти бе, момиче??? :shock: :shock: Зарязвай го на момента. Няма какво да се чудиш и да отлагаш. :shock: :shock:
Хората ди дадоха доста крайни съвети но не смятам, че са правилни, защото тези хора не те познават и не знаят точно какво става. Аз бих ти предложил да седнете и да си изясните чувствата. Така хем няма да се мъчиш и да не знаеш той дали те обича или не и няма да постъпиш прибързано като го разкараш без да го изслушаш. Държи се студено, но може да си има причина. Ако не те обичаше не виждам причина да не те е разкарал до сега.
respect877
07-08-2010, 15:37
ами звъннах му да говорим и тои ми каза че като се прибере и званнах в тях и ми казаха че е илязал .. ;( обичам го много но според мен няма бъдеще ;( неискам да съм без него обичам го но мисля че така ще е по добре ;( ;( исках да намеря момче което да обичам защото ми е писнало от кратките вразки за по едно е***е и мислех че той е момчето но явно съм се бъркала .. ;(
loveisgonee
07-08-2010, 15:47
Мисля,че той си има друга и най-добре е да го оставиш и спри да му звъниш.