PDA

View Full Version : Предложете тапети за тиин стая (за момче)

destro
07-08-2010, 19:41
Може да поствате линкове :)

December
07-08-2010, 19:43
сини 8-)

сега ще се разтърся.
очаквай големите всезнайковци да почнат да те джафкат ейсега.

аз пък ти предлагам фототапет ^^
ух почвам да търся,дано да има нещо интересно ^^

December
07-08-2010, 19:45
ъм да не пропусна да кажа...
само не си копувай червени.
доста хора са казвали,че дразнят очите.
и си е така....зеленото е много по-добър вариант.

L0ST
07-08-2010, 19:46
В момента ми лепят зелени... аз обичам свежите цветове 8-)

December
07-08-2010, 19:54
да...зелените са успокояващи добър избор ^^

ъм...ние няма как да ти дадем определени тапети защото не знаем откъде си,но можем да дадем разни идеии.
все пак кажи откъде си,може да ти препоръчаме разни магазини...

от тука - http://tapeti.vratsabg.com/index.php?page=colections&cat=5 .Номер 290738 ми харесва като за момче.Изчистено и свежо.
А примерно за мене бих избрала номер 139020 със цветенцата 8-) Изглежда по-сладко и момичешко.
номер 417500 със рибите също изглежда добре,но мисля че може да изглежда малко претрупано и прекалено детско.

elito0o0o0
07-08-2010, 20:22
Фототапетите са супер вариант - Аз исках такива.
Като ми правиха стаята баща ми ме попита дали искам да си изрисувам нещо по стените... доста идеи ми дойдоха тогава, но предпочетох да не правя нищо...

На мен ми харесва номер 813401, а номер 290738 май е най-добрият избор... както каза December - изчистено и като за момче. :)

Иначе, обиколи разни магазини като практикер.. там може да има хубави неща... Има и малки магазинчета.... :)...

stelSs21
07-08-2010, 21:17
Ами ако не държиш да е тапет, с боя можеш да направиш много интересни неща.Например братовчед ми си направи стените на бели и зелени ивици, а на едната стена голяма емблема на Черно море на зелен фон и стана много яко.

BiGBaDWolF
07-08-2010, 21:19
Моята е целата в плакати и драсканици с маркер ... За кво са ми тапети 8-)

SonataArctica
07-08-2010, 21:22
Моите са черни, но има много плакати и не си личат много 8-)

xWandereRx
07-08-2010, 22:05
уу тапети .. скука
боядисай си стаята в някакъв свеж цвят - зелено, жълто.. и си закачай разни неща (не говоря за плакати) по стените, момчешки неща....картини, снимки (в рамки) ...нещо ... направено от теб или нещо друго
да бъде интересна

на пример аз до леглото на стената съм си залепила мидички + морска звезда, може да звучи смешно ама изглежда яко
и така заеби тапетите - скучна работа

December
07-09-2010, 07:59
уу тапети .. скука
боядисай си стаята в някакъв свеж цвят - зелено, жълто.. и си закачай разни неща (не говоря за плакати) по стените, момчешки неща....картини, снимки (в рамки) ...нещо ... направено от теб или нещо друго
да бъде интересна

на пример аз до леглото на стената съм си залепила мидички + морска звезда, може да звучи смешно ама изглежда яко
и така заеби тапетите - скучна работаХъх да добре че каза 8-)
И аз имам такива неща...Имам пъзел от 1500 части на едната стената сложен в рамка :D
Имам и разни страници от ЕЛ или Харпърс Базар,ама то т'ва е вече доста момичешко :D
Имам и един гоблен дето аз съм го правяла(не от ситните разбира се :lol: ).
Имам и рисунки дето съм рисувала.И такива "картини" от семена.Мисля,че мозайка му викаха :lol: Имам на пеперуда и на скорпион(пак аз съм ги правила).
Като се замисля стената ми е малко претрупана :lol: Но все пак ми харесва <33

Nakadah
07-09-2010, 08:04
Боядисай я в някъв изчистен и не натруфен цвят!

elito0o0o0
07-09-2010, 09:18
Btw наистина е по-добре вместо тапет да си боядисаш стаята...

Иначе аз в моята стая... съм си накачила плакати, пеперудки няк`ви, едно супер яко картонче със зодията ми и отдолу пише няк`ви интересни неща.. Абе, харесвам си стаята, ама ще си я пребоядисвам и ще размествам някои неща.. ^^