Влез

View Full Version : Carroten

vampirediaries
07-09-2010, 13:10
Някой ползвал ли е продуктите им и доволен ли е? :) И също така според вас подходящи ли са за чувствителна и бяла кожа?

wukktoruQ
07-09-2010, 13:20
Миналото лято използвах маслото им за почерняване и не бях доволна,изгорях,въпреки че вече имах доста тен...но слънцезащитните им продукти не са лоши,въпреки че бих избрала тези на нивея.

Callisto
07-09-2010, 13:31
Ползвала съм ги години наред и са много хубави. :) Тази година за раснообразие реших да ги сменя с Гарниер от новата серия, че меришат адски хубаво.

YouAteMyHeart
07-09-2010, 14:49
Carroten са мн добри. :)

ira90
07-09-2010, 20:07

Наистина, това лято пак заложих на тях моята защита и да стават за чуствителна кожа. :grin:

Luscious_Heart
07-09-2010, 20:17
Аве една приятелка все много се бели, пък се маже с това.. :D По принцип за този Каротен много добри думи не съм чувала. :) Аз ползвам едно друго, sun like се казва мисля, засега съм доволна. Ако нещо има - явно ще мина на Нивеа.

vampirediaries
07-10-2010, 13:48
Аве една приятелка все много се бели, пък се маже с това.. :D По принцип за този Каротен много добри думи не съм чувала. :) Аз ползвам едно друго, sun like се казва мисля, засега съм доволна. Ако нещо има - явно ще мина на Нивеа.
Марката се казва Sun Like така ли?А иначе за Carroten-a се интересувам по-специално от олиото за бърз загар.

LadyDy
07-10-2010, 13:53

Да, много са добри, наистина.
Аз ползвам 50-ти фактор за ЛИЦЕ, само, защото преди години не искам да казвам как изгорях.. рани имах по лицето. А за тялото - 30-ти :)) Като цяло съм доволна.

slynchoo
07-10-2010, 14:18
Аз съм много доволна.Миналото лято ползвах техните продукти-нямам забележки.

shell
07-10-2010, 20:49
Аз съм чувала противоречиви коментари за техните продукти - или са много доволни,или хич не ги харесват :-o Миналата година бях с крем на Евелин и много ми хареса,обикновено съм с крем на Ейвън и винаги съм била доволна...

Luscious_Heart
07-10-2010, 21:06
Марката се казва Sun Like така ли?А иначе за Carroten-a се интересувам по-специално от олиото за бърз загар.
Sun like, да. :) На бая места го продават. Като туба е. Мирише приятно и е гъсто.

YouAteMyHeart
07-11-2010, 08:13

http://www.carroten.hu/wcms/picture/termekek/gyorsbarnulas.jpg Използвам всяка година средното и съм доволен.

пп.Ако си много бяла ще изгориш с него!Поне след 2-3 дена започни да го ползваш,за да имаш вече малко тен.И не се излагай прекалено мн. на слънце.Все пак е за бързо почерняване,а не за защита! :)

vampirediaries
07-11-2010, 14:31

http://www.carroten.hu/wcms/picture/termekek/gyorsbarnulas.jpg Използвам всяка година средното и съм доволен.

пп.Ако си много бяла ще изгориш с него!Поне след 2-3 дена започни да го ползваш,за да имаш вече малко тен.И не се излагай прекалено мн. на слънце.Все пак е за бързо почерняване,а не за защита! :)
Ами не съм много бяла,но кожата ми е чувствителна.Аз ще бъда за 6 дни на море и мисля първите 2-3 дни да се мажа с 15 или 20 фактор и следващите дни да почна да се мажа само с това за бърз загар.Дали ще почернея? :-o
П.П.:Искам само малко да почернея,а не да стана като циганче. 8-)

YouAteMyHeart
07-11-2010, 15:30
@vampirediaries 15 фактор е добре за първите дни и после с това за бързо почернпване.Според мен ще хванеш тен. :)

vampirediaries
07-11-2010, 18:00
@vampirediaries 15 фактор е добре за първите дни и после с това за бързо почернпване.Според мен ще хванеш тен. :)
Мерси.Дано наистина почернея. :grin:

ecstazy
07-11-2010, 18:29
Ми тия дни като бях на море ползвах на леля ми плажното мляко за деца на Carroten > http://beautycosmetic.biz/images/carottenkidssunspf30.jpg и съм доволна,да :)

sunshiineee
07-15-2010, 12:37
Ами втора година ползвам Каротен,и доста бързо се почернява.За два дни на плаж вече съм леко потъмняла,още един-два пъти и ще съм черничка.Иначе ползвам олиото, 6 фактор.

pyxkawataa
07-16-2010, 11:46
Да, мн. са добри. :) Миналoто лято ползвах тяхните продукти и станах мн. черна 8-)

dob4y
07-24-2010, 08:02
Две години ползвахме тази марка и всички бяха доволни. Качествени са продуктите..Само че тая година няма да сме с тях, все пак малко разнообразие :) [/b

titinkaa
07-24-2010, 08:30
Аз това лято заложих на тях и дано да остана доволна,взех си олио за почерняване и ми дадоха подарък мляко.А отделно си купих лосион за след слънце на Виши на промоция от 8лв,иначе е към 20лв. :)

Reall
07-24-2010, 09:11
http://www.carroten.hu/wcms/picture/termekek/napozasutani.jpg
Аз използвам това в средата за след слънце. Тази година ми е за първи път. Много съм доволна. :)